Şimdi Ara

Ytü Elektronik Haberleşme Muhendisligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tyt 95 Ayt 58 Obo 87m13 2019e göre 22k 2019 a göre 27k kusur diyor. Buraya girebilir miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıralaman kaç gelir bilmiyorum ama bölüm muhtemelen yine 25-26k civarı kapatır fazla oynamaz.

Erasmus imkanları çok iyi. Münih Teknik ve Aalto ile erasmus anlaşması var. Her sene bölümden 50 kişi erasmusa hak kazanıyor. Yaklaşık 25 kişi hibeli gidiyor.

Dersleri özellikle 2. sınıftan itibaren çok zor (belirli bir seviyenin üstündeki çoğu elektrik elektronik bölümünde bu şekilde bir zorluk var)

Bölüm hocaları hakkında çok bir fikrim yok. Sanırım 7 temmuzda Ytü ' nün tanıtım günleri var Bilgisayar, Elektronik ve Haberleşme vb. için. Onlara katılabilirsin. Linkedinden okuyanlara ulaşabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-523C67B3C -- 5 Temmuz 2021; 18:0:26 >
  • sıralaması fazla oynamaz o civarlarda kalır

• Forumda bir arkadaş vardı kaya mydı neydi konu dışında yazıyordu sürekli. o arkadaş da bu bölümde okuyordu sanırım

• Arkadasimin babası bu bolumden mezun bir telekom şirketinde itci olarak kıdemli bir işi var arkadaşım çocukluktan beri saglam ozellerde okuyan liseyi yabanci lisede okumuş, suan yurtdisinda bir avrupa ulkesinde uniye gidecek biri. Isi rahatti babasının bence ytu yu çok sorun etmiyorsanız asiri iyi bolum. Forumda okuyan vardi bayagi da etkin bir arkadaşti adini hatırlamıyorum da biri ekleyebilir

• Mertovski53 M kullanıcısına yanıt
    Hocam bölümden bağımsız ytü sorun etmiyorsanız neden dediniz uniyi tanımadığım için soruyorum başarısından dolayı mi yoksa sosyal açıdan mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türkois T kullanıcısına yanıt

Hocam sonuçta 20kda itu odtu vr bounda bolumler var. Yada %50 burslu ozeller de var top 6 uninin arkasında kaliyor ytu bana kalirsa. Bazi insanlar yazmak istemiyor ama siralamaniz için iyi bir tercih

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.