çalışma isteğim var ama obp 90 yani ilk 500 yapmam lazım odtü yerine sabancı da olur zaten ytüye gitsem hazırlık okuyacağım seneye kazanır hazırlığı da yazın hallederim belki sizce hangisi mantıklı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karanınadamıbaki -- 20 Ağustos 2021; 13:53:3 > |
YTÜ ehmden YTÜ CENGE GEÇİS VS ODTÜ CENG İÇİN MEZUN

-
-
Ben YTÜ ehb seçerdim mezunluk denen illet yüzünden ama enerjin varsa mezuna kal. Bir de neden Sabancı veya ODTÜ için mezuna kalıyorsun ? Bilkent ve itüyü hedeflemiyorsun .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mezuna kalmak pişmanlıktır
-
quote:
Orijinalden alıntı: Windows XpBen YTÜ ehb seçerdim mezunluk denen illet yüzünden ama enerjin varsa mezuna kal. Bir de neden Sabancı veya ODTÜ için mezuna kalıyorsun ? Bilkent ve itüyü hedeflemiyorsun .
o üniler de olabilir en iyilerden olsa yeter
-
Bilgisayara yatay geçiş yapmak çok zor . İtüde 3.90 lardaydı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Nurip
Bilgisayara yatay geçiş yapmak çok zor . İtüde 3.90 lardaydı.hala tercih düşünüyorum kafayı yicem mezuna kalsam ilk 500 çok şansa bağlı kalmasa ytü ehm den ne kadar bir şeyler yaparım emin değilim
-
Bilgisayar istiyosan Marmara bilgisayar falan yaz. Kaç sıralaman ?
Yani bölüm tercih etmen daha mantıklı bence ayrıca bi okula gidip bilgisayar yatay geçişi yapıcam demek çok gerçekçi değil cidden 3.99 ortla girmişti geçen itüde
quote:
Orijinalden alıntı: Nurip
Bilgisayar istiyosan Marmara bilgisayar falan yaz. Kaç sıralaman ?22k
-
Ytu Ehm niye düşünmüyorsun direkt ?
quote:
Orijinalden alıntı: dr.archestoYtu Ehm niye düşünmüyorsun direkt ?
elektronik zorlu bir alan ve sevmediğim bir alan aslında
-
İTÜ için zor ama YTÜ ' de 3.6 ile Ehm ' den Bilgisayara geçmişler. Biri bununla ilgili bir konu açmıştı bak istersen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nickinde gizli karamba var ben sana yardım etmem euehuehe
22309 deme hocam.YETER 22309 ADAM YAZ ŞU YTÜ EHB'yi SENİN YERİN ORA ,SEN ORAYA AİTSİN.
Hayır tıp yazacak
quote:
Orijinalden alıntı: hakanooo
İTÜ için zor ama YTÜ ' de 3.6 ile Ehm ' den Bilgisayara geçmişler. Biri bununla ilgili bir konu açmıştı bak istersenevet gördüm onu ama 3.6 yapmak ne kadar zor acaba bir de onun üniversite sınavındaki puanı belki çok iyidir çünkü o da etkiliymiş ytüde
-
Üniversite puanı da yazıyordu bak istersen
Ama şunu da düşün oldu ki geçiş yapamadım ben ilk kazandığım bölümde mutlu olacak mıyım
acaba bu ortalamalara hazırlıkla ilgili bir şey dahil mi etkisi var mı bilen acil yazabilir mi lütfen
Benzer içerikler
- biyokimya tus puanları
- sayısal 150 bin için kaç net
- hava astsubay yorumları
- astigmat engelli raporu oranı
- seslendirmen nasıl olunur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X