Şimdi Ara

YTÜ EHM mezunuyum, ŞOK kasiyeri olmak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okulu o kadar uzun sürede bitirdim ki, dünyanın en çok yaşayan insanının ömrünün %9'undan fazlasına denk geldi. 3 yıla yakın işsizim. İş başvurusu yapmayı bıraktım.

Param var ama bütün gün evde sayılırım. Haftada bir bilek güreşi var, o kadar. MacFit üyeliğimi iptal ettirdim, fıtık olurum diye. Eve kondisyon bisikleti aldım. 120 kg ağırlık ve barlar var. Bunlar yeterli. Haftada bir dişçi de var. Başka da dışarı çıkmıyorum. Cumartesileri steroid için çıkıyorum sadece.

60000 TL limitli kredi kartım var, istediğimi yapıyorum. Epey param var. Evim kentsel dönüşüme girecek. İyi muhitte oturmak için buna değer.

Not: Para için değil, eve kapanmayayım diye. Gezmek tozmak tek başına eğlenceli olmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• YTÜ de okuyacağıma okunayım daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lovecraftianism kullanıcısına yanıt
    Kariyer.net'ten, LinkedIn'den ve doğrudan bine yakın iş başvurum oldu. CV'me 15 kere falan bakılmıştır. Onun dışında aranmadım. Ben de umudu kestim.

• Büyük ihtimalle hiç iş tecrüben olmadığı içindir. Bence Cisco CCNA sertifikaları toplayıp network mühendisi pozisyonlarına başvur. Burada daha çok şansın olabilir çünkü pek yetişmiş eleman yok ve firmalar alıp yetiştirmeye meyilli. Sertifikanı ve bölümünü görürlerse alırlar bence. Fakat yüksek maaş bekleme :(

• lovecraftianism kullanıcısına yanıt
    Yok ya, mühendislikle işim olmaz.

• scientia kullanıcısına yanıt
    Reis dediklerinin ne olduğunu bile bilmiyorum. C'de ekrana "Hello World" yazdıramayan adamım ben. Mühendislikle işim olmaz. Başka iş bakacağım.

• Hangi pozisyonlara başvurdun ki? Bölümünden alakasız ise ondan o zaman. Ben mühendisliklere başvurdun sandım.

• scientia kullanıcısına yanıt
    Hardware Engineer ağırlıklı. Neyse, olan oldu, daha da bu bölümle işim olmaz. Zaten asgari ücret 8500 TL olunca, yazılımla alakası olmayan neredeyse her mühendise 7500 TL falan verecekler diye inanıyorum. (1000 TL elden alacaklar) ŞOK'ta kasiyer olsam 9500 TL alırım.

• Bende bilkent cs mezunuyum. Yazılım işinden ayrılıp ticarete atılmak istiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim sicil kaydında yok. Sağlık probleminde. Ben senin yerinde olsam KPSS'ye girer, Bekçi olurdum. Kafana göre gezersin sokaklarda. Asgari ücretin 2 katı da maaşı var en az bildiğim kadarı ile.

• Mutlu.Dal.95 kullanıcısına yanıt
    Askerlikten muafım. Sabıka kaydım yok ama diyabetim var.

• Değirmenin suyu babadan mı geliyor?

• Müthiş bir vizyon ve kariyer planı

• dekareme kullanıcısına yanıt
    Ben yetimim.

• Tepecikliye söyle kayra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki neden özellikle Şok?

• .Ferrum. kullanıcısına yanıt
    Asgarinin 1000 TL fazlasını veriyorlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.