Şimdi Ara

Ölü KONU (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
14
Favori
9.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

okuduğunu anlayamıyor musun yoksa sürekli çarpıtmaya mı çalışıyorsun? İtü top seviye okul değil diyen oldu mu? Sıralama konusunda top seviye okulların en kötüsü dedim öyle de. İlk yazdığına gelirsek bu araştırmaların çok önemli bir sonucu olmadığını belirtmek için çankaya üniversitesinden bahsettim. Mühendislikle falan ne alakası var, çankaya iyi bir okul değil ama sıralamada üst seviyede. Bunun absürtlüğünü algılayacak beynin yok mu?

• adam sektörde takılıyor bir sürü firması falan var ne kadar başarılı olduğunu nereden biliyon kaç tane makalesini okudun.

• Kaennn kullanıcısına yanıt

onca dersini dinledim adamın . öğretici profili oldukça başarılı bir akademisyen ama malesef ytü doktoralı olduğu için second tier bir hoca ..

Top üniversitelerin en kötüsü kıyasın öznel fikrin. Keyfin bilir. En iyisi Hacettepe de diyebilirsin. Sorun değil. Ben de öyle olmadığını söyledim. Ayrıca rankingleri yanlış okuduğunu söyledim. Her neyse bunları geçtim. Bana Çankaya’nın 3. olduğu qs listesini at susacağım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • eğer en iyi üniversite ve bölüm hacettepe ceng diyince sağa sola olan saldırgan tavırlarını bırakacaksan hemen şu an diyip yüreğine su serpebilirim biliyor musun ? Hiç sorun değil bu buradaki kimse için

• hvl00 kullanıcısına yanıt
    1. gözüküyor times higher education da qs değilmiş yanlı hatırlamışım
  • neden sürekli çarpıtmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum. Düzgünce nasıl tartışılır bunu bile bilmiyorsunuz. Orda sana yazarken ytü doktoralı çok başarılı insanlar vardır ama şadi evren şeker bunlardan biri değil yazmışım. Neyin algısını yaratmaya çalışıyosun hala.

algı yaratmaya çalışan sensin

• hacettepeyle alakası yok konunun, ben tercih dönemi bu sıralamalardaki ünileri bolca araştırdığım için konuşuyorum. hacettepenin en iyi olduğu konusunda falan herhangi bir iddiam da olmadı ki zaten top tier bir üni değil

Evet demekki qs de yokmuş.

Ölü KONU

Bu da Rankinglerde üniversiteler. Bak Çankaya sadece 1 rankinge dahil olmuş. Diğerlerinde listede yok bile. Demekki Çankaya’nın bu sıralamadaki kriterleri engele eden bir yönü var. Belki hoca öğrenci oranı iyidir ve o sıralama buna puan vermiştir. Eğer sıralama okuyabilsen bakar görürdün zaten. Kime anlatıyorum ki.

Sana göre Kafkas Üniversitesi Gebze teknikten iyi niye tıp sıralaması Gebze’nin en yüksek bölümünden bile yukrıdan alıyor da ondan.

Gelmişsin gözün YTÜde kalmış diye mi bilmiyorum okuldan objektif bir şekilde bahsedilen konuda yok akademisyenler okuldan çıkmamış YKS sıralaması düşük falan. Düzgün bir argüman olsa neyse. Sana açıklıyoruz. Senin dediğine he demeyene beynin yok mu diyorsun.

• hvl00 kullanıcısına yanıt

kötü niyetlisin sürekli çarpıtmaya çalışıyorsun. Ben itü top tier ünilerden kötü derken demişim ki istanbulda olmasına rağmen. Yani orada sıralamadan bahsediyorum direkt zaten, genel olarak okulun kötülüğünden değil. İtünün yine de top tier üniler arasında en kötüsü olduğunu düşünüyorum ama bunun sebebi sıralaması değil. Bilkentin de en iyi okul olduğunu düşünüyorum ama gördüğün gibi en yüksek sıralamalı okul bilkent değil.

Hocam o zaman net söyle. Kötü niyetli falan değilim. Sen İTÜ en kötüsü zaten sıralaması da öyle dersen ben öyle anlarım. Yok sen kişisel olarak bana göre öyle dersen bu senin fikrindir. Ben sıralaması düşükse kötüdür argümanına karşı çıktım.

ya heralde bu cengler en kötüsü ilk 14binde alsa yine top olmaz hiçbiri swh swh swh yahu hocam üniversiten iyi hocaların iyi de yerli doktora yapmış adamları gömmekten de vazgeçmek lazım demek istediğim bu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenshin17

YTÜ Ceng 19 mezunuyum, şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bugün yine tercih versem ve puanım İTÜ-BOUN'a yetmezse yine YTÜ yazarım. Tuhaf bir şekilde bu sitede çok fazla yeriliyor ki çoğunlukla yakın puanlı belli başlı birkaç okulun öğrenci grupları tarafından yapılıyor bu dezenformasyon. YTÜ'nün elbette eksik noktaları var ancak Marmaradan veya Hacettepeden asla kötü bir okul değil ve İYTE, GTÜ gibi okullarla kıyaslanacak bir okul da değil. Yukarıda da belirtilmiş, reklam ve tanıtım işini pek beceren bir okul değil ne yazık ki.

Nerede çalışıyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thurnusol Kağıdı

İYTE ve GTÜ'nün de bazı bölümlerinde gerçekten sıralamasına göre çok kaliteli hocalar mevcut ama olanaklar açısından istanbulda olmadıkları için bilgisayar mühendisliği gibi bir bölümde ytü'ye göre dezavantajlı kalıyor. itü ve ytüdeki Teknoparklar da özellikle bu sektör için iyteyi ve gtü'yü arkaplana itiyor.

İyte deki Teknopark ta yığınla yazılım şirketi var ve öğrencilerin çoğu son yıllarında burada çalışıyorlar. Ve mezunların çoğu İstanbul da çalışıyor, İstanbul da olmaması konusunda bir dezavantaj görmedim hiç

• İsim

• quote:

Orijinalden alıntı: hvl00

İsim
    İsim konusunda bir problem görmedim duymadım, şirketler iyte nin ismini epey biliyorlar, anne babanızın bilmiyor olması bu gerçeği değiştirmez, bir iyte ceng mezununun çalışmadığı şirket yok neredeyse Türkiye de. Türkiye nin önde gelen şirketlerinde çalıştım ve dönemin en kötüleri bile çok iyi yerlerde çalışıyorlar, ben ise şuan bir pek çok kişinin hayallerinin ötesinde bir şirkette çalışıyorum Avrupa da. Ytu isminin iyte den büyük olduğu herhangi bir durumla karşılaşmadım. Aksine şuan bulunduğum şehirde pek çok boun, itü, bilkent, iyte mezunu varken hala bir ytu mezunuyla karşılaşmadım, ytu eğitimi %30 ingilizce, bunla ilgili olabilir.

• edlerbest1907 kullanıcısına yanıt

Hocam arkadasin argumani (diger tum argumanlari gibi) cok yanlis ama herhangi bir ekole yatkınlık yoksa gsl bariz bir sekilde ulkenin en iyi lisesi yaÖlü KONU 

• Şuanki İTÜ Bilgisayar mühendisliği mezunlarının tamamına yakını %30 Ingilizce mezunu ve hem YTÜ ' nün hem de İTÜ ' nün yurtdışı oranları yüksek. Hayallerin ötesindeki şirketin adını merak ettim doğrusu çünkü Microsoft, Apple, IBM gibi çoğu şirkette YTÜ Bilgisayar mezunları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalimantero -- 8 Ağustos 2021; 18:47:25 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.