Şimdi Ara

Ölü KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
14
Favori
9.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konu Ölmüştür




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thurnusol Kağıdı -- 5 Temmuz 2023; 15:24:49 >



  • YTÜ Ceng 19 mezunuyum, şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bugün yine tercih versem ve puanım İTÜ-BOUN'a yetmezse yine YTÜ yazarım. Tuhaf bir şekilde bu sitede çok fazla yeriliyor ki çoğunlukla yakın puanlı belli başlı birkaç okulun öğrenci grupları tarafından yapılıyor bu dezenformasyon. YTÜ'nün elbette eksik noktaları var ancak Marmaradan veya Hacettepeden asla kötü bir okul değil ve İYTE, GTÜ gibi okullarla kıyaslanacak bir okul da değil. Yukarıda da belirtilmiş, reklam ve tanıtım işini pek beceren bir okul değil ne yazık ki.

    muhtemelen bendirim o da valla . faydamız olduysa ne mutlu . bu arada ytü hacettepeden daha fazla olanak sunuyordur muhtemelen. yüzde 30 ingilizce diye ituyu gömdüler zamanında yüzde100 oldu ytüde istese %100e döner ama ne gerek var ki şu an ki sistemde hem öğrenciler hem hocalar daha fazla verim alıyorsa ne sorun olacak. Hocamız vardı %100e geçmemek için çok direnmişti. Biz kendi ülkemizde kendi vatandaşımıza neden elin dilinde eğitim verelim diye . bilim dili ingilizce evet bu zaten araştırma yaparken kullanacağınız dil olarak . bi şey ararken bu şekilde arayacaksınız ama öğretme ve öğrenmede anadil en önemli unsurdur. Tercih verecek olsam itu gelmezse arkasına yazacağım ilk okul ytü olur. risk aramaya gerek yok. zaten adamların mat mühleri bile okurken nerdeyse hepsi iş arkadaşım oldu. kimi iş analisti kimi yazılımcı olarak geldi ama çalıştık. bilgisayar mühendisliği öğrenciler de geldi onca . ytü iyidir valla gömenler gömsede iyidir.

    Yıldız yılların biriktirdiği tecrübeyle öğrencilerine değer veren ve yukarda da belirtildiği gibi erasmus açısından türkiyenin en önde gelen üniversitelrinden biri bu aşikar. Son yıllarda siyasi olayların hat safhada olması adını duyduğunda öğrencilerde şüphe yaratsa da türkiyenin seçkin bir teknik üniversitesi olduğu gerçeğini gölgeleyecek bir durumda değildir. İstanbulda olması yemyeşil ve kocaman bir kampüsünün olması öğrenciler için oldukça büyük avantajlardan yalnızca birkaçı. Eğitim dilinin %30 ingilizce olmasının kuşku uyandırması oldukça yersiz çünkü her kaynağı ingilizce kullanıyorlar zaten bilgisayar mühendisliği gibi bir bölümde ingilizce eğitim vermemek gibi bi durum pek mümkün değildir. Birçok üniversiteden fazla kulüp imkanı olduğunu biliyordum da bu vadi olayını ilk kez gördüm biraz detay verir misiniz bu konuda?

    Bugün hiç tartisicak havamda diilim valla, ama taban puanla üni karsilastirmak, sanki her hoca native konusuyomus gibi %30 İngilizceyi negatif olarak görmek (ki bu itunun yarısını çöpe çıkarıyor), daha once baskalari demis kimsenin yurt dışı gecmisi olmamasi gibi bir durumununun olmamasi ytude, ogretim kalitesini saf phdlerin alindigi yere bakarak yorumlamak vs. Konunun gerisini hatırlamıyorum bu da tek bir mesajinizdi galiba

  • Hocam YTÜ bana sıcak gelmeye başladı ancak bu Millet Bahçesi olayı benim baya moralimi bozdu. Son durum nedir? Veya nereye varır sizce?

  • OHenry O kullanıcısına yanıt

    Son durum :


    Ölü KONU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında bu sayede bilgisayar mühendisliği için belki de sıralamasını hakkeden nadir üniversitelerdendir. Kalitesine göre sıralaması geride.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Faydalı bir konu olmuş söylediklerinize katılıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thurnusol Kağıdı T kullanıcısına yanıt
    Hocam keşke itü gibi imkanlar sunsa. MasterBee'yi görünce daha da çok üzüldüm açıkçası. Yanlış anlaşılmasın ytü adına :D

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MyLuckyInteger kullanıcısına yanıt

    İmkanlar açısından itü'yü çok araştırmadım fakat itüye sıralaması yetmeyen arkadaşlar için itü bilgisayara girmenin en kolay yolu ytu bilgisayara girip yatay geçiş başvurusu yapmak hocam. itüdeki herhangi bir bölümden bilgisayara geçmek için 3.95 üzerinde ortalama yapmanız gerekiyorken ytü'de 3.60'tan yüksek bir ortalama yapıp direkt ikinci sınıfa geçebiliyorsunuz. Dersler de hemen hemen aynı olduğu için ( itü bilgisayarın müfredatına en yakın bölüm ytü bilgisayar) ders saydırmada sıkıntı olmuyor ve kayıp seneniz olmadan itü bilgisayara geçebiliyorsunuz.

  • ytü ceng değil de genel olarak ytü gömülüyor bölümle alakası yok yani. Keza aynı şekilde itü de öyle bu iki üni tercih döneminde düzenli olarak gömülüyor

  • mbayediagne10 kullanıcısına yanıt

    Geçen sene neler gördü bu gözler hocam. Az kalsın bu forum yüzünden gtü bilgisayarı ytü'nün önüne yazacaktım, allahtan gtü'lü bir arkadaş beni vazgeçirdi de direkten döndük Ölü KONU Ölü KONU 

  • Hocam ytünün bu kadar geride kalması biraz siyasi bi olay bnce 2 yıl sonra daha iyi bi konumda olur bnce :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • altiyedisekiz A kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 yıl sonra çoğu üniversite daha iyi konumda olacaktır eğer her şey yolunda giderse :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar konuyu güncelledim. Aklıma geldikçe daha fazlasını eklemeyeçalışacağım. Her türlü sorunuzu sorabilirsiniz.

  • Sinava 50 sene hazırlanan tayfa haliyle her seyi gomer, megalomani..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mbayediagne10 kullanıcısına yanıt

    rakip eliyolar Ölü KONU 

  • muhtemelen bendirim o da valla . faydamız olduysa ne mutlu . bu arada ytü hacettepeden daha fazla olanak sunuyordur muhtemelen. yüzde 30 ingilizce diye ituyu gömdüler zamanında yüzde100 oldu ytüde istese %100e döner ama ne gerek var ki şu an ki sistemde hem öğrenciler hem hocalar daha fazla verim alıyorsa ne sorun olacak. Hocamız vardı %100e geçmemek için çok direnmişti. Biz kendi ülkemizde kendi vatandaşımıza neden elin dilinde eğitim verelim diye . bilim dili ingilizce evet bu zaten araştırma yaparken kullanacağınız dil olarak . bi şey ararken bu şekilde arayacaksınız ama öğretme ve öğrenmede anadil en önemli unsurdur. Tercih verecek olsam itu gelmezse arkasına yazacağım ilk okul ytü olur. risk aramaya gerek yok. zaten adamların mat mühleri bile okurken nerdeyse hepsi iş arkadaşım oldu. kimi iş analisti kimi yazılımcı olarak geldi ama çalıştık. bilgisayar mühendisliği öğrenciler de geldi onca . ytü iyidir valla gömenler gömsede iyidir.





  • kesinlikle hocam. Eğitim dili türkçe olsa da tüm kaynaklarımız ingilizce. Zaten bu bölümü sadece okuldaki eğitimle bitirirseniz bir baltaya sap olamıyorsunuz bu bir gerçek. Onlarca bilgisayarla ilgili ingilizce anlatılan kurs almanız gerekiyor. Tüm sorunlarınızı ingilizce araştırmanız gerekiyor. Tüm bunlara rağmen zaten ingilizce literatüre hakim olamıyorsa bir mezun, ona madalya vermemiz gerekirÖlü KONU 

  • Thurnusol Kağıdı T kullanıcısına yanıt

    kesinlikle :)

  • Yıldız yılların biriktirdiği tecrübeyle öğrencilerine değer veren ve yukarda da belirtildiği gibi erasmus açısından türkiyenin en önde gelen üniversitelrinden biri bu aşikar. Son yıllarda siyasi olayların hat safhada olması adını duyduğunda öğrencilerde şüphe yaratsa da türkiyenin seçkin bir teknik üniversitesi olduğu gerçeğini gölgeleyecek bir durumda değildir. İstanbulda olması yemyeşil ve kocaman bir kampüsünün olması öğrenciler için oldukça büyük avantajlardan yalnızca birkaçı. Eğitim dilinin %30 ingilizce olmasının kuşku uyandırması oldukça yersiz çünkü her kaynağı ingilizce kullanıyorlar zaten bilgisayar mühendisliği gibi bir bölümde ingilizce eğitim vermemek gibi bi durum pek mümkün değildir. Birçok üniversiteden fazla kulüp imkanı olduğunu biliyordum da bu vadi olayını ilk kez gördüm biraz detay verir misiniz bu konuda?





  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.