Şimdi Ara

YTÜ BİLGİSAYARDA OKUYORUM SORUSU OLAN GELSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıldız ve diğer mühendislikler hakkında bilgi verebilirim.

• death stroke kullanıcısına yanıt
    Meraktan soruyorum itü arasında çok fark var mı
  • Itude farkli bir muhendislik mi ytude bilg mi , simdi bilgden vaz mi gecmeli ytuye gidip devam mi etmeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • endustrı muhendıslıgı nasıl tam olarak ne iş yapıyor?
  • hocam ingilizce eğitiminiz ne durumda derslerde falan?

mezun olunca toefl'dan 95-100 alacak bir ingilizceye sahip oluyormusunuz?

amerikadan avrupadan master kabulu alanlar vardır illaki çok var mı peki?

Son olarak hedeflerin neler?
  • OkanGörkem111 O kullanıcısına yanıt
    genel olarak verim üzerine çalışıyorlar hocam, büyük şirketlere danışmanlık yapıyolar veya bu danışmanlık şirketlerinde çalışıyorlar.

Aslında çalışma alanı çok geniş ama yukarda yazdıklarım mesleğin öğretilerinin yoğun uygulandığı işler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: intexo

Meraktan soruyorum itü arasında çok fark var mı

Düşünce yapına göre değişir.
    Hedefin yurt dışıysa(master ardından çalışma) İTÜ ile Başkent'in bile farkı yoktur.(kim tanıyor türkiyeyi) Yurt dışı ortalama ister(akademik) örnekleri mevcuttur ve İTÜ'de ortalama yapması çok zor.
    Eğitim konusuna gelirsek İTÜ daha öndedir.
    Türkiye'de çalışma açısından düşünürsen İTÜ daha iyidir ama iş ilanlarında genelde yıldızla beraber anılır.
    Benim düşünce yapıma göre çok büyük bir fark yok yurt dışı istiyorum onun içinde ortalama lazım yıldız şuanlık benim için daha iyi dersler itüden daha kolay kişiden kişiye değişir.
    Ek olarak bilgisayar herkesin yapabileceği bir bölüm değildir, bireysel çalışma ve özveriye bakar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skins

hocam ingilizce eğitiminiz ne durumda derslerde falan?

mezun olunca toefl'dan 95-100 alacak bir ingilizceye sahip oluyormusunuz?

amerikadan avrupadan master kabulu alanlar vardır illaki çok var mı peki?

Son olarak hedeflerin neler?

Dersler %30 ingilizce kaynakların bazıları ingilizce dersler genelde türkçe anadilde eğitimin iyi olduğuna inanıyorum.
    İngilizce olayı bireysel bir olay bölümü mal gibi bitiren çok insan var ama her sene yurt dışına çıkan kendini geliştirmeye çalışanda var.
    Toefl konusu için ben bitirince iyi bir skor alırım ama okul sayesinde değil kendi sayemde tamamen bireysel o konular.
    Amerika ve avrupadan mastera kabul alanlar var ama net bir bilgim yok.
    Benim hedefim iyi bir ortalama ile bitirip amerika ya da avrupa da bi yerde master okurkende çalışma.

• Gebze teknik bilgisayar nasıldır bir bilgin varmıdır şimdiden teşekkürler

• Tamamen sana kalmış bir olay İTÜ de okuması daha keyiflidir yeri daha güzeldir İTÜ kontrol tutuyorsa yaz derim.
  • Hocam fakülte nerede? Eğer fotoğraf falan varsa özelden atabilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Software Maker

Hocam fakülte nerede? Eğer fotoğraf falan varsa özelden atabilir misiniz

Fakülte esenlerde BM elektrik elektronik fakültesi içerisinde.
    Fakülte baya büyük. Elektrik, elektronik,kontrol otomasyon bölümleride bu fakültenin içerisinde.
    http://onasor.com/page/webpage.aspx?pid=187251

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi death stroke -- 3 Temmuz 2016; 23:38:24 >
  • Bölümdeki kız erkek oranı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emirayk2 kullanıcısına yanıt
    Lokasyonu biraz kötü işkence gibi gelebilir. Eğitimi ağırmış herkes öyle diyor ama yurt dışı istiyorsan iyi bir ortalama yapabileceğin bir üniye gitmeni öneririm.
  • Bu sene 8 kız vardı 82 erkek galiba yaklaşık %10 diyebilirz :D
  • ortalaması 3ün veya 3,5'un üzerinde olan kaç kişi var bi bilgin var mı?
  • Elektrik için söyleyeyim 139 kiside 10-11 3 ün üzeriydi ilk sınıf bu. Sonraki seneler bu sayı düşüyor

• huytergan kullanıcısına yanıt
    düşükmüş baya, yurtdışında burslu yüksek lisans için daha yüksek not aranıyor... :(

sizce bu düşüklük neyden kaynaklanıyor?
  • Bana göre boş bir soru ama hep merak etmişimdir yıldızda okuyanlara okurken iş teklifi geliyor mu diye :)

Asıl soruya gelirsek bahçeşehirle aynı puanda bahçeşehirin avrupada kampüsleri var silikon vadisiyle ilgililer sence yıldız mı yoksa bau mu yurt dışı düşünen birisi için?

Marmara bilgisayarda okuyup ortalamayı yüksek tutup yurt dışına gidilebilir mi yıldızla marmaranın yurtdışı imkanları farkı nedir neye göre gidilebiliyor? Umarım derdimi anlatabilmişimdir kısaca bahsedersen çok sevinirim teşekkürler
  • Ben öğrenciden kaynaklı olduğunu düşünüyorum ha bölümün zorluğu yok mu? Var.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.