Şimdi Ara

Silinsin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
2.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Senlik herhangi bir problemim yok. Çok iyi yerlere de gelebilirsin. Okulun çok iyi zaten. Üstüne söz söylemek haddime de değil. Yukarıdaki elemanın 100 yıllık mühendishaneyi eziklemesine tepki göstermeniz gerekirken bana göstermeniz biraz garip. Ayrıca önlisansı falan aşağıladığım yok. Ben kendim önlisans okudum. Toplum böyle bakıyor. Benim suçum günahım nedir? Toplumun bölümlere karşı çirkin bakışlarını burada halkın dili olarak söylemem neden beni kötü yapıyor onu anlamadım. Neyse kalp kırmaktan hoşlanmam ama o arkadaş hak etti bunu. Bölüm karşılaştırarak kimseyi küçümsemek istemem ama o arkadaş bunu hak etti. Seninle herhangi bir problemim veya bölümünle de herhangi bir problemim yok ama bazı insanlara da dersini vermek şart. Çok rahatsız olduysan mesajı kaldırırım sıkıntı yok. Gönlün olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AA5BCF592 -- 7 Ağustos 2023; 1:38:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya kardeşim çok yoruyorsun sal reply atma ya. Tamam haklısın git başımdan seninle mi uğraşacağım.

• Evet YTÜ kötüleme konusunda sende haklısın şimdi öyle kötülememesi lazımdı , ben ise ctis okuduğum için yazılan her mesajı kendi üstüme aldım bide bu forumda çok kötülüyolar iyice sinir oluyorum, yoksa benim de sizinle bir problemim yok bende kötü birşey dediysem yada kalbinizi kırdıysam özür dilerim iyi geceler.

• mesajı kaldırmana gerek yok ya

• Canın sağ olsun sıkıntı değil olur böyle şeyler. Kaldırıyorum attığım mesajı. Ctis kısmına gelince de, bu ülkenin teknikeri mühendisinden çok kazanıyor. Gördü bu gözler ama yönetim bilişim kısmını benim arkadaş da okuyor başka bir okulda. Lan önlisans okumuşum muamelesi yapıyorlar kimse bilmiyor vs vs dedi. Ben de o yoldan çıkarak söyledim. Bölümle vs derdim yok. Bir de benim LinkedIn'e hesabını kaldırırsan sevinirim. Böyle bir konu da değil de başka bir konu da paylaşılsa neyse. İnsanlar yanlış anlamasın.

• Kaldırdım. Np

• Ben bölüme tekniker yetiştiriyor demedim. Sen bence ilk okula bir git. Okumanı geliştir. Tekniker olup yani önlisans mezunu olup boğaziçinde okuyup mühendis olmuş birçok insandan daha iyi yerlerde çalışıp para kazanan insanlar var demek istedim. Yani önlisans bölümünü aşağılamak doğru değil demek istedim. Algısız maymun. Yemin ederim cahilliğin yüzünden utandım.

• D0MEST0S kullanıcısına yanıt
    Hocam tek bir şeye cevap vereceğim o kadar YTÜ lü toplanıp ctis e önlisans falan dedi demişsin konudaki tek YTÜ lü benim ve ben ne ctis e ne de Bilkente laf atmadım sadece senin yazdığın saçma sapan iftiralara cevap verdim yok YTÜ tier 5 yok sidik muhebbeti falan konuyu her zaman farklı yere çekiyorsun saçmaladın kabul et ve düzgünce kapat şu konuyu ( yukarıdaki arkadaş Gazili YTÜ lü değil tekrar altını cizeyim )

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gaddarkerim22 kullanıcısına yanıt
    Ytü tier 5 dediğim, arkadaşın halkın dili olarak nitelendirip kendi kafasından bir şeyler uydurmasına atıfta bulunmak içindi yoksa öyle bir düşüncem yok.

Konuda mesaj yazan 20 kişiyi de tanıdığını sanmıyorum ytü'lü bir benim demen biraz garip olmuş benim onlara ytü lü dememdeki sebep aşırı tepki verip hatta birinin beni, ytü ilk 4 devlet üniden birisidir deyip direkt engellemesinden dolayıydı.

Sidik kelimesini yanlış kullandım sonra düzelttim mesajı 'en kötü' diye. O konuda haklısın

Daha fazla tertışma yaşanmasın ve ytü'de okuyanlar da darılmasın diye konuyu siliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.