Şimdi Ara

ytl ile item satma saçma gibi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mesela +7 shell set alcaktım ytl ile fiyat araştırması yaptım 100 ytl diolar ee zaten oyunda shell seti 3gb ye alıyosun ee gb 5 ytl o zaman gb alsan 15 ytl ye shell set alabiliyosun nie 100 - 150 ytl fiyat çıkıyo
    shard mesela 3 gb +7 shard nie 60 ytl fiyat veriyosunuz 3gb 15 ytl den alsam yine alıyorum lütfen fiyat verirken dikkatli olun

• kardeş şunu söyleyeyim bende izmirde hep aynı yerden gb alıyorum en ucuz orada vardı 4-5 yere daha gittim hepsi pahalıyken tek orası ucuzdu logosta 1 shard 4 gb ytl olarak 1 gb ise 15 ytl!! en ucuz olarak bunu buldum şuanda düşün yani bu fiyatlar normal adam diyoki ucuza gb bulursan söyle biz alalım diyor yani şuan gb fiyatları 5 ytl değil 10ytl+ gibi sadece ares 6 ytl miş diğer serverler 10ytl den başlıyo bende bulursam gb logosta tekrar knight a döneceğiim 200 ytl kadar gb alıcam ama 15 ytl den 200ytl lik alırsam çok bişey düşmüyolar o yüzden itemler daha pahalı olabilir valla 5 ytl den bulsam 200 ytl lik anında alıcam şuanda aslında çocuk kafesine gidersen daha ucuz item alabilirsin çocuklarda olan itemleri ucuza alırsın ben mesela 5 ytl e md +7 almıstım cocuktan yani daha karlı olur

• kardeş bucada internet cafenin birine belirli zamanlarda gb gelio en yüksek 6.5 ytl aldım normalde 5 ytl dediğim internet cafe bu hasan ağa bahçesinin orda bucada üniversitenin orda tam olarak ben geldikçe almaya çalışıorum ama sayılı geldiği için 1-2 gb alıyorum
    you win or you die
    there is no middle ground.

• Pathos Gb 20YTL ama
  • işte sen diyosun ki sayılı gb bzim burda her serverda en az 100gb var sayılı değil yani diyelim gb bitti tak telefon açıyo biyere tekrar gb satışına devam ediyor yani o yüzden midir bilmem ama yakında düşer gibi ben bayramı bekleyecem bakalım 7e kadar düşse yine alırım 15 gb iş görür zaten shard 3-4 gb bişey chitin set 7 dd 7 dual shard 7 alırım geri kalan takılar fll görev takısı kalan parayla bankayı fll pot doldururum yeter bana ama düşerse düşmezse 15 ytl veremem 1 gb ye zamanında 50ykrş den alıyodun şimdi 30katı valla o kadar parada verilmez yani
  • yaw kışın falan baharda 750ykr 1ytl falandı ne güzel bidaha kışın full gb alcam yazında item düzcem öle yapmak gerekiyo kışın 3 gb vardı bende chitin set zor aldım şimdi 3 gb ye shell set alıyosun oyunun ayarsızlığı
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.