Ysepeti Mahalle 100/40

-
-
o kadar pahalı ki getir ucuz kalır yanında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
80/40 vardı, süresi dolmadan kalkmış, normal midir?
Artık hemen hemen hiç bir anlamı yok,çünkü zaten fiyatlar en az %35-40 pahalı piyasadan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serden -- 1 Ocak 2022; 21:4:12 > -
80/40 vardı ama 27 aralıkta bitti
hatta bitimine 10 gün kala kaldırıp 100/40 yaptılar zamlardan dolayı
-
Fiyatlar kazık oldu iyice. Ensaf kupon işini anladı mı bilmiyorum. Ancak bazı esnaflar var sipariş verdikçe ürünlerin fiyatını artırıyor
Benim hesapta 100/40 yok maalesef. Daha önce de sipariş vermedim. Kullanmayacak varsa kullanabilirim bizim burda bir market var fiyatlar normal market fiyatı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vpay kampanyasi bitti. Bitmese iyiydi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vpay gelir belki daha erken
Buradan alışveriş yapanları zengin elit vs sanıyorlar o yüzden bindirdikce bindiriyirlar markette 10 lira olan şey burada 15.
Karaktersizlik her yerde. Çok berbat bir zamandayız. Elbisende bir delik olsa eline hıyarını alıp oradan mabadına girecek milyonlar var.
bu tarz uygulamalarin aldığı komisyonu olduğu gibi üstüne ekliyorlar, hatta fazlasını ...
Arkadaşlar başka gelen var mı
büyük ihtimalle ys mahalle %20 kar alıyor 42tlye aldığım ürüne 35tllik fiş kesmiş firma
-
evet
Küçük esnaf sonra ağlar iş yok diye beter olsunlar.ya gondernezler yada kalmadi derler.burdan satiyoruz nasil olsa deyip dukkana gelen musteriyede bu fiyattan satiyor serefsizler.Yaşasın yabancı sermayeli market gebersin kücuk esnaf
kampanya %25 ile geri geldi
-
Benim burda ne 100/40 ne de yüzde 25 var. Artık bölgeye özel mi yapıyorlar yoksa? Ya da kişiye özel mi?
Evet bitmeden kaldırdılar ama 100/40 gelmedi sonra?
Bana gelmişti 5 gün kala fln fark edip kullanmıştım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Buradan alışveriş yapanları zengin elit vs sanıyorlar o yüzden bindirdikce bindiriyirlar markette 10 lira olan şey burada 15. Karaktersizlik her yerde. Çok berbat bir zamandayız. Elbisende bir delik olsa eline hıyarını alıp oradan mabadına girecek milyonlar var. |
Fiyatlar kazık oldu iyice. Ensaf kupon işini anladı mı bilmiyorum. Ancak bazı esnaflar var sipariş verdikçe ürünlerin fiyatını artırıyor
|
o kadar pahalı ki getir ucuz kalır yanında
|
Küçük esnaf sonra ağlar iş yok diye beter olsunlar.ya gondernezler yada kalmadi derler.burdan satiyoruz nasil olsa deyip dukkana gelen musteriyede bu fiyattan satiyor serefsizler.Yaşasın yabancı sermayeli market gebersin kücuk esnaf
|
Benzer içerikler
- amazon indirim kodu
- pckolik indirim kodu
- bim kar zinciri
- lio sızma zeytinyağı yorumları
- a101 columbia mont orjinal mi
- hepsiburada kaça satıldı
- letgo güvenli ödeme
- tom nedir
- seks hikayeleri
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X