Şimdi Ara

Ysense güvenilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,youtube videolarında görmem sonucu ysenseye üye oldum günlük 2-3 anket geliyor tanesi 20-100 cent arası değişiyor.Site güvenilir mi para çekme de sorun olur mu,veya siteyi aktif kullanıp daha fazla ücret veren anketleri nasıl doldurabilirim bilen var mı?




  • Ben 2021 yılı başından bu yana bu siteye üyeyim. Ben de bir youtube videosunda görüp denemiştim. Güvenirlik açısından gayet başarılı 6 defa falan para çektim sanırım.


    Yalnız youtube videolarında bu ve benzeri siteleri çok abartarak anlatıyorlar, o kadar abartmaya gerek yok, çok büyük ya da ciddi bir kazancı yok. Daha çok bir kumbara gibi görmek daha mantıklı, boş vakitlerinde sosyal medyada gezmektense bir kaç anket çözüp kumbaraya dolar atmak daha mantıklı.


    Belli başlı bilinmesi gereken hususlar şunlar:


    1-Samimi olmak gerekiyor, yani anket ücreti almak için yalan söylersen bir gün mutlaka yalanın ortaya çıkar çünkü çok anket geliyor, bir çok soru soruluyor. Yalan ya da çelişkili cevap verirsen anketler kapanıyor yani banlanıyorsun.


    2-Anket panosunda bir çok anket görürsün ancak hepsine katılmazsın, uygun araştırma evreni içindeysen katılabilirsin, 20 ankette bir falan katılabiliyorsun.


    3-Her zaman bol anket gelmiyor bir kaç ay hiç bir şey kazamazken bazı aylarda da 100 dolara kadar kazanabilirsin örneğin bu ay(Mayıs 2023)


    4-Sadece anket değil oyun oynayarak da para kazanılıyor, bu ay iki oyun vardı tekliflerde 22,5 ve 35 dolarlık, o yüzden bu ayın geliri herkes için iyiydi.


    5-Birini davet ettiğinde o kişinin kazandığının %20'si kadarını da siz kazanıyorsunuz. Ben malum engellenen sitedeki bir arkadaşın linkinden girmiştim syenseye, ben bu ay 120 dolar kazandım o da benden 24 kazandı, umarım takip ediyordur halen ysenseyi ;)


    6-Para çekme konusu önemli, parayı payoneer aracılığı ile çekiyoruz, minumum 52 dolar olması gerekiyor. Benim yaptığım para çekim işlemlerinde; para ysenseden payonere 2 iş gününde, payonerden banka hesabıma ise yarım saatte falan geçiyor.


    7-Başta da söylediğim gibi videolardaki gibi ayda 300 dolar kazanın bin dolar kazanın gibi reklam şeylerine inanmayın, kumbara gibi görün, kumbra doldukça transfer edin. ;)


    Siteye ilk üye olduğunuz zamanlarda çok anket gelmezse gelse de bir çoğuna almaz, zaman geçtikçe kalifiye oldukça hem ankete katılım oranınız artar hem de anket ücreti artar. Ben ilk başladığımda 30 cente çözdüğüm anketi artık 1,5 dolara çözüyorum.


    Kişisel tavsiyedir: süre ve miktara dikkat edin ucuza çözmeyin. Örneğin 20 dakika sürecek ve ücreti 30 cent ise kesinlikle girmem ama 5 dakika sürecek ve ücreti 30 cent ise zamanım varsa giriyorum. Kendime böyle bir kıstas belirledim, 20 dakika zaman ayırmam için en az 1 dolar olması lazım. Bu olay kişiden kişiye değişir emeğinizi ucuza satmayın.


    Sitenin püf noktası dürüstlük ve çelişkili cevap vermemek.


    üye olmak isteyenler için; https://www.ysense.com/?rb=96449757





  • evet uzun süre kullanmayınca hesap kapanıyor sanırım, bakiyedeki para da buharlaşıyor dolayısıyla

  • eski ismi clixsense olan ve prodege isimli şirkete geçtikten sonraki ismi ysense olarak değişen, oldukça katı kurallara sahip bir sitedir kendisi. muadili siteler içerisinde en çok üyeye sahip olan ve üyeleri ile ilgilenen, ödemeler konusunda aksama yaratmayan sitedir.

    ödemelerinizi amazon hediye kartı, payoneer transfer yöntemi ya da airtm transfer sistemi ile ülke bankalarından nakit olarak ya da istediğiniz herhangi bir cüzdana kripto para olarak alabilirsiniz.

    konuya oldukça hakim bir üye olarak aklınıza takılabilecek bütün sorulara sabırla cevap verebilir, para transferi konusunda neler yapmanız gerektiğini anlatabilirim. transfer noktası çok önemli çünkü ücretler konusu çetrefilli.

    unutulmaması gereken sabırlı olmak ve sık sık siteye girerek yeni anketleri kontrol etmektir. ysense birçok anket sağlayıcısı ile birlikte çalışır ve onların oluşturduğu anketleri üyelerine sunar. ilk haftalarda ysense ve bu anket sağlayıcılar yeni üyelerin profillerini belirler. profil belirleme işini anketlere girişte verdiğimiz çeşitli bilgiler vasıtasıyla ve ysense ana sayfasında zaman zaman ortaya çıkan profil soruları ile yaparlar. bu nedenle ilk haftalar da anketlerden atılmak doğaldır. zamanla profil tamamlandıkça anketlerden atılma sıklığı düşmekte ve anket başına ödenen ücret artmaktadır. ayrıca site, günlük kazancınızın üzerine elde edilen günlük miktarın %14 'ünü bonus olarak verir.

    ayrıca offers denilen kısımda, birtakım oyunları ve uygulamaları indirip oynama karşılığında üyelerine ödemeler yapar. oyunlar level atlama esasına göre ödemeye tabidir. uygulamalar ise bazen sadece indirmeyle ödeme yapar bazen de uygulamayı indirilip üye olma kaydıyla ödeme yapar.

    aşağıda bazı hassas noktaları belirttim ve referanslı linki yazdım.

    -öncelikle ilk profil bilgilerini doğru bir şekilde tamamlamalısın ki ileride alacağın ödemede sıkıntı yaşamayasın.

    -ödeme almak istediğin sistemde kayıtlı e-posta adresin ile ysense sistemine kayıt olduğun e-posta adresi mutlaka ama mutlaka aynı olmalı çünkü para transferi e-posta üzerinden yürüyor.

    -ön sayfada ilk günlerde gelecek olan profil sorularını tutarlı bir şekilde cevaplamalısın.

    -anketlere de tutarlı cevaplar vermelisin ve sabırlı olmalısın.

    -kesinlikle aynı cihazdan birden fazla üyelik çalıştırmamalısın ki ban sebebidir

    -aynı isim ile birden fazla üyelik yapmamalısın.

    -vpn kullanırsan hesabın kapanır.

    aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz
    https://www.ysense.com/?rb=122555716



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recepozkan1980 -- 6 Nisan 2024; 10:51:18 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.