Şimdi Ara

YOUYUBERLİK VE GÖRÜNTÜLÜ CHAT İÇİN WEPCAM+ SNOPY SN 4388

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 YOUYUBERLİK VE GÖRÜNTÜLÜ CHAT İÇİN WEPCAM+ SNOPY SN 4388
    HEPİNİZE MERHABA ARKADAŞLAR

Görüntülü Chat İçin de uygun bir kamera ve mikrofondur

Bu aralar dikkatimi çeken şey Youtuberlik bazı arkadaşların sorular sorması felan olmuştu. Ve youtubeye yeni başlayan arkadaşlar 200tl ekipman tavsiyesi felan istiyorlardı ve bana bu miktar cidden bayağı fazla geldi diyebilirim.

Bende bu yüzden Youtuberlik yapmayan isteyen arkadaşlara smoot sn 4488 mikrofon + Wepcam i 60tlye veriyorum. Wepcam aliexpresden aldım bir hafta filan oldukontrol amaçlı ve denemek için 2 kere filan kullandım mikrofonlu kulaklık da yeni değil bu yaz aldım ama 10birz filan kullandım oda sorunsuz.

Yani şuan sadece 720p kamera 90-100 tl iken 60 tlye kamera + mikrofonlu kulaklık bence ucuz ist kameranın özellikleri ve resimleri
    Ayrıca eğer daha güvenli bir şekilde alışveriş yapmak isterseniz gittigidiyor linkim de mevcut:http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/wepcam-kulaklikli-mikrofon-sn4388-aciklamayi-okuyunuz-249686296

Özellikleri
    ürünleri Durum Stok

Marka Adı KMAXYOUYUBERLİK VE GÖRÜNTÜLÜ CHAT İÇİN WEPCAM+ SNOPY SN 4388
    görüntü Algılayıcı CMOS
    Max . çözüm 640x480
    paket Evet
    arabirim Tipi USB
    piksel ? 10 Mega
    Otomatik Odaklama Evet
    Model Numarası WebcamYOUYUBERLİK VE GÖRÜNTÜLÜ CHAT İÇİN WEPCAM+ SNOPY SN 4388YOUYUBERLİK VE GÖRÜNTÜLÜ CHAT İÇİN WEPCAM+ SNOPY SN 4388YOUYUBERLİK VE GÖRÜNTÜLÜ CHAT İÇİN WEPCAM+ SNOPY SN 4388
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 60 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ↑↑↑↑↑Hala satlık up up ↑↑↑↑↑↑

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.