Şimdi Ara

Youtuber Sayısının Çok Fazla Artmasının Nedeni?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar youtubeda işimle alakalı videolar izlesem bile yanda challange makyaj kışkırtma tarzı videolar çıkıyor.

Ve insanlar bunları güzel montajlayıp editleyip üstünde çalışıyorlar gibi.

Bunlar çok mu para kazanıyor bu işten?

Ben para kazanıldığını duymuştum ama uğraşmaya değmeyecek nitelikte paralar diye hatırlıyordum.

Nedir bu işin olayı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşsizlik başla bir açıklaması yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • youtube'dan soğuttular beni ya neden beynimizi kullanmıyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ele7en

İşsizlik başla bir açıklaması yok

Hocam işsiz kelimesini mecaz olarakmı kullandınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Taparcasına

Para, tanınmışlık, popülerlik, kitlelerin seni takip etmesi, ünlü olmak, daha çok para, birşeyler başarıyorum hissi falan filan. Niye olacak?

Mesela ne kadar para?

Asgari ucreti gecermi?

• Kolay para
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLimonataX

quote:

Para, tanınmışlık, popülerlik, kitlelerin seni takip etmesi, ünlü olmak, daha çok para, birşeyler başarıyorum hissi falan filan. Niye olacak?

Mesela ne kadar para?

Asgari ucreti gecermi?

Onun 10 katını bir ayda kazanan youtuber piyasada çok fazla var mesela. O gördüğün ünlü youtuberlar genelde en az 5-6 bin $ kazanıyorlar ayda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Para için popolarını göstermedikleri kaldı

• azzyLand diye bir kadın ve onun sevgilisi youtuber. İkisinden de nefret ediyorum. Sevgilisi çıkıp bağırıyor aaaaa öldümmm neden öldürüyorsunuz beniiiii diyor sevgilisi 24 saat twerk videosu atıyor. Beraber yaşıyorlar ve dubleksleri var. İspanyaya tatile gitmişlerdi villa kiralamışlardı denize sıfır. altlarında sürekli lüks araba var.
    Ne kadar kazandıklarını anlamışsınızdur umarım
  • Evet hocam çok çok büyük paralar kazanıliyor. Bu insanlar dikkat ederseniz bu isi yapmak icin universiteyi birakiyorlar. İzleyen kitlenin buyuk kismi cocuk (cok aboneli kanallar icin gecerli).

• Hocam YouTube'dan o kadar kazanamazsiniz 1milyon aboneyle 2-3 k anca kazanırsın aylık. takip ettiğim bir kanal göstermişti hatta , 1.5 milyon aboneyle 2 k kazaniyomus izlenmeleri 500-1 milyon arası bide.

Türkiye'de youtuberlar YouTube'dan para kazanmiyor video atarak , Enes batur o evi arabayı YouTube parasıyla almadı reklam alıyorlar paraları burdan geliyor hepsinin Instagram yada video içlerine reklam alarak kazaniyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertcaferoglu -- 26 Temmuz 2017; 11:7:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcaferoglu

Hocam YouTube'dan o kadar kazanamazsiniz 1milyon aboneyle 2-3 k anca kazanırsın aylık. takip ettiğim bir kanal göstermişti hatta , 1.5 milyon aboneyle 2 k kazaniyomus izlenmeleri 500-1 milyon arası bide.

Türkiye'de youtuberlar YouTube'dan para kazanmiyor video atarak , Enes batur o evi arabayı YouTube parasıyla almadı reklam alıyorlar paraları burdan geliyor hepsinin Instagram yada video içlerine reklam alarak kazaniyolar

Size kendisi sahsi olarakmi gosterdi?

Yoksa socialblade gibi sitelerdenmi gordunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: mertcaferoglu

Hocam YouTube'dan o kadar kazanamazsiniz 1milyon aboneyle 2-3 k anca kazanırsın aylık. takip ettiğim bir kanal göstermişti hatta , 1.5 milyon aboneyle 2 k kazaniyomus izlenmeleri 500-1 milyon arası bide.

O kadar izlenme ve abonenin aylık en az 5-10 bin getirisi vardır.

• Mallar artacak kıyamet alametleri

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheLimonataX

quote:

Mesela ne kadar para?

Asgari ucreti gecermi?

Asgari ücret ne yahu, Atakan Özyurt denen eleman rezidansta yaşıyor. Kanalına göre değişir. Orkun Işıtmak, Enes Batur gibilerinin torunlarına yetecek kadar kazandığını söyleyebiliriz. Bende yarı-özgün çalışan biri olarak günlük 4-5 tl kazanıyorum. Ve inan hiçbir emek harcamıyorum. Gerçekten bu işi yapanlar gibi 10-20 dakikalık, her tarafı reklam kaynayan, kısmen kaliteli ve ilgi çekici değil 2-3 dakikalık videolar yüklüyorum özensiz şekilde. Toplam 400 küsür videom var ve haftada 1-2, bazen her gün kafama ne zaman eserse yüklüyorum. Para olmasa niye uğraşsın millet. Ben eskiden asgari ücreti 1 haftada çıkarıyordum internetten (Youtube değil)

Hocam asgari ücreti 1 haftada nasıl çıkarıyordunuz internetten anlatır mısınız ?

• Tabi ki para.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.