Şimdi Ara

Youtuber'lar gelsin.Robot kol videom hiç izlenmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler selamlar, robot kol yaptım 1 yıl falan önce ama 30 kişi izlemiş biraz taktik verseniz, 40 saniye 4K video çektik bakan yok :D video bu
    https://www.youtube.com/watch?v=11t2C6mAdpk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şey sadece üye? -- 24 Ekim 2016; 20:21:14 >

• Hocam önce o yazıları kaldır bence
  • Amerikalı yapsa milyon izleniyor fakat biz lanetli gibi bir şeyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlık, açıklama, etiketler uyumlu olsun hocam. Etiketlere robot kol yazdıktan sonra fenerbahçe golleri, artist ne arar pazarda gibi alakasız şeyler yazarsanız, google botları spam olarak görür. Kanal açıklama kısmını, bağlantılar kısmını, iş sorguları için e posta kısmını doldurun. Bir iki video ile 5000 görüntüleme alırsanız, 10 video ile daha çoğunu alabilirsiniz. Kısacası ne kadar sadık üye olursanız, youtube sizi o kadar sever ve videolarınızı üste çıkarır. Video düzenleyicisini açın, kayıt tarihine videonun yüklenme tarihini seçin. Konum olarak hedefinizdeki bölgeyi (Türkiye, ABD) seçin. Video dilini ve kategoriyi doğru şekilde seçin. Videoyu yayınlarken Google plus'ta paylaşmayı işaretleyin.

Ekleme ya da tavsiye: youtube izleme yapma siteleri ile uğraşmayın. 5 video izle sana 5 izlenme gelsin sistemi gibi. Youtube nereden izlendiğini görüyor ve 24 saat içerisinde uğraştığınız izlenmeler siliniyor. Zenmate gibi vpn'ler ile kendinize tık kasmayın. 30 gün anında askıya alıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C_K -- 24 Ekim 2016; 20:36:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu videonun izlenmesi için youtube 'dan arama yapılması lazım. Sence kaç kişi robot kol yapımını arastiriyor ?
    Çok tıklanma istiyorsan çok ilgi çeken konulara yonelmen lazım. Slime , makyaj , oyun videosu vs. oldukça popüler şu an.

Ancak , eğer sabırlı bir şekilde video atmaya devam edersen 1 yıl sonra falan bu videon da daha fazla tıklanmaya başlayacaktır. Ama dediğim gibi daha fazla video yüklemen lazım. Bu sana aynı zamanda abone de kazandırır böylece diğer videolarin da daha fazla izlenir.

• Guzelmis devamini bekliyoruz. Bu arada mühendislik falan okuyormusun hobi olarak mi

• Avrupalı yapsa beğenirdiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunun asılma fonksiyonu varmı

• Azis - Sen Trope videosu atmıştım, 2 yılda 1.388 izlenme olmuş.

Ama nedense 36 dislike var.

Edit: Kanalımdaki toplam görüntüleme sayısı 1.066.207 bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 24 Ekim 2016; 20:49:54 >
  • Kol birinin bir yerine girerken çek sonra otur izle

• yazılar utanç verici.
  • Sadeceon.com/youtube
  • Hocam bölüm ne kaçıncı sene?
    Bir de ev arkadaşınız bağyan galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

Sadeceon.com/youtube

Hocam bunlarla izleme yapınca adsense banlanma riski var mı?
  • Başka bir şey final bölümünü izle

• quote:

Orijinalden alıntı: C_K

Başlık, açıklama, etiketler uyumlu olsun hocam. Etiketlere robot kol yazdıktan sonra fenerbahçe golleri, artist ne arar pazarda gibi alakasız şeyler yazarsanız, google botları spam olarak görür. Kanal açıklama kısmını, bağlantılar kısmını, iş sorguları için e posta kısmını doldurun. Bir iki video ile 5000 görüntüleme alırsanız, 10 video ile daha çoğunu alabilirsiniz. Kısacası ne kadar sadık üye olursanız, youtube sizi o kadar sever ve videolarınızı üste çıkarır. Video düzenleyicisini açın, kayıt tarihine videonun yüklenme tarihini seçin. Konum olarak hedefinizdeki bölgeyi (Türkiye, ABD) seçin. Video dilini ve kategoriyi doğru şekilde seçin. Videoyu yayınlarken Google plus'ta paylaşmayı işaretleyin.

Ekleme ya da tavsiye: youtube izleme yapma siteleri ile uğraşmayın. 5 video izle sana 5 izlenme gelsin sistemi gibi. Youtube nereden izlendiğini görüyor ve 24 saat içerisinde uğraştığınız izlenmeler siliniyor. Zenmate gibi vpn'ler ile kendinize tık kasmayın. 30 gün anında askıya alıyorlar.
    @One True King , @C_K

Dediklerinizi yaptım hocam teşekkür ederim.Böyle ayarları bilmiyordum çğrenmiş oldum tekrardan teşekkürler.

@MERT*
    Nasıl 1milyon görüntülenmeniz var ya hocam başka videolarınız yok mu

@Meticulous @Lilpackage

Hocam yazılar çok mu kötü?Yazılar yokken çok sade oluyor yaptığı bi numara da yok çünkü robotun.Çok itici duruyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şey sadece üye? -- 25 Ekim 2016; 19:20:51 >

• şey sadece üye? kullanıcısına yanıt
    3 yıl önce Kolpa'nın 2 şarkısına söz eklemiştim. O iki videoda zaten 1 milyon 67 bin izlenme var şu an. Ama telif hakları yüzünden para kazanamadım tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 25 Ekim 2016; 19:34:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realexile

Guzelmis devamini bekliyoruz. Bu arada mühendislik falan okuyormusun hobi olarak mi

@TheLoser1 realexile

eyvallah teşekkürler, evet mekatronik mühendisliğinde okuyorum 3. sınıfta.ama robotu 1. sınıfın bittiği yaz yapmıştım.ama hobi olarak diyebiliriz daha çok, okul bana nerdeyse hiç yaramadı.

@iamsonasty

İyi oldu söylediğiniz hocam teşekkür ederim o ostim'den falan haberim yoktu.gerçi istanbuldayım ama böyle şeyler yapan yerler varmış demek ki.

@MERT*

Hadi ya kötü kaçmış..Kolpa'yı bulup anlaşsaymışsınız
    Rica ederim hocam.
    Maalesef, itici durmuyor desem yalan olur. Bence yazı yerine konuşarak neler olduğunu anlatsan daha kaliteli bi video olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.