evet youtubeye giriyorum 3d video seçmeme rağmen 3d seçeneği çıkmıyor eskiden çıkıyordu. bu konuda türkiyeden hiçbir yazı yazılmamış. yabancı forumlardan buldum adres satırına /v/ yi koyunca geliyor ama 3d gibi gözükmesine rağmen düzgün göstermiyor. eskiden güzel çalışıyordu. türkiyeden bu konu ile ilgili bir mesaj bile olmaması gerçekten çok ilginç geldi bana!
Youtube aptal bir sitedir, videonun tamamını da yüklemiyor zaten. Bir de başka videoya geçtin geri döndün, eski videoyu baştan yüklüyor. Eskiden çok daha iyiydi
quote:
Orijinalden alıntı: Challengermert
Youtube aptal bir sitedir, videonun tamamını da yüklemiyor zaten. Bir de başka videoya geçtin geri döndün, eski videoyu baştan yüklüyor. Eskiden çok daha iyiydi
Şaşı bak
quote:
Orijinalden alıntı: Omisis046
quote:
Orijinalden alıntı: Challengermert
Şaşı bak
kör oldum hocam saolun
Hocam HTML5 yüzünden. HTML5 o seçeneği çıkartmıyor, flash çıkartıyor. Mesela koyduğum o videoda seçenekler var, 3D seçenekleri.
Omisis046
kullanıcısına yanıt
mesela bu videoyu bende bulmuştum ama seçenekleri düzgün yapmama rağmen görüntü 3d olmuyor. eskiden süper çalışıyordu html5 geldi mertlik bozuldu
quote:
Orijinalden alıntı: Omisis046
Hocam HTML5 yüzünden. HTML5 o seçeneği çıkartmıyor, flash çıkartıyor. Mesela koyduğum o videoda seçenekler var, 3D seçenekleri.
Google chromeların hepsinde flash player yüklü zaten. ama hala yok Ayrıca videodaki strekospik 3d dir ve en dandik 3d dir.