Şimdi Ara

Youtubede neden 3d seçeneği yok?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet youtubeye giriyorum 3d video seçmeme rağmen 3d seçeneği çıkmıyor eskiden çıkıyordu. bu konuda türkiyeden hiçbir yazı yazılmamış. yabancı forumlardan buldum adres satırına /v/ yi koyunca geliyor ama 3d gibi gözükmesine rağmen düzgün göstermiyor. eskiden güzel çalışıyordu. türkiyeden bu konu ile ilgili bir mesaj bile olmaması gerçekten çok ilginç geldi bana!

• Youtube aptal bir sitedir, videonun tamamını da yüklemiyor zaten. Bir de başka videoya geçtin geri döndün, eski videoyu baştan yüklüyor. Eskiden çok daha iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Challengermert

Youtube aptal bir sitedir, videonun tamamını da yüklemiyor zaten. Bir de başka videoya geçtin geri döndün, eski videoyu baştan yüklüyor. Eskiden çok daha iyiydi

Şaşı bak

• quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

quote:

Orijinalden alıntı: Challengermert

Youtube aptal bir sitedir, videonun tamamını da yüklemiyor zaten. Bir de başka videoya geçtin geri döndün, eski videoyu baştan yüklüyor. Eskiden çok daha iyiydi

Şaşı bak

kör oldum hocam saolun

• Hocam HTML5 yüzünden. HTML5 o seçeneği çıkartmıyor, flash çıkartıyor. Mesela koyduğum o videoda seçenekler var, 3D seçenekleri.
  • Omisis046 kullanıcısına yanıt
    mesela bu videoyu bende bulmuştum ama seçenekleri düzgün yapmama rağmen görüntü 3d olmuyor. eskiden süper çalışıyordu html5 geldi mertlik bozuldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Hocam HTML5 yüzünden. HTML5 o seçeneği çıkartmıyor, flash çıkartıyor. Mesela koyduğum o videoda seçenekler var, 3D seçenekleri.

Google chromeların hepsinde flash player yüklü zaten. ama hala yok
    Ayrıca videodaki strekospik 3d dir ve en dandik 3d dir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BSPlayer'da ses var görüntü yok
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.