Şimdi Ara

YOUTUBEDE ACAIP PARA DONUYOR. BIR ARKADAS ARIYORUM. BERABER GIRELIM BU ISE. N

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar youtubede fena para donuyor. 2 sene once culsuz olan adam bmw almis su an kendine. Ben beninle braber bu ise girecek birini ariyorum. Ikimiz birlikte hareket edersek buyuk isler basaririz. Yoksa isssiz olup cikacaz soyliyim size. KIM VAR BENIMLE BERABER OLABILECEK ???

MISAFIR ARKADASLAR GMAILIME ULASABILIRLER.NUMARALARINI YAZSINLAR

burakaya3421

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lokontacı -- 24 Haziran 2016; 17:58:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lokontacı

Arkadaslar youtubede fena para donuyor. 2 sene once culsuz olan adam bmw almis su an kendine. Ben beninle braber bu ise girecek birini ariyorum. Ikimiz birlikte hareket edersek buyuk isler basaririz. Yoksa isssiz olup cikacaz soyliyim size. KIM VAR BENIMLE BERABER OLABILECEK ???

O son cümleyi kurmayacaktın...
  • Arkadaslar CIDDI VE OLGUN DUSUNEN ARKADASLAR I BEKLERIM. BU ISIN SAKASI YOK. I

• İnşallah devlet şunlardan çok ağır vergiler alır da görürler günlerini
  • İssiz olup çıkacaz nedir ya git üni sınavına çalış kazan sonra hobi olarak yaparsın bu kadar önemseme ilk önce gerçek bir işin olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nick konu uyumsuzlugu

• quote:

Orijinalden alıntı: mertcan102

İssiz olup çıkacaz nedir ya git üni sınavına çalış kazan sonra hobi olarak yaparsın bu kadar önemseme ilk önce gerçek bir işin olsun

Uni okuyorum da is yok hocam is, gelistirmek falan yalan. Bende.oyle sanardim da yok. Gecince anlarsin. Bilkent bogazici okumazsan ve kendini gelistirecegine inaniyorsan sana bi kapak resmi koyardim. Neyse gerek yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar sadece 1 kisi lazim. 3 4 kisi olursak parayi aramizda bolusturecegimizden cok kazanamayiz. 2 kisi olmasi yeterli.

• Ben varım dostum , pm ile ulasır mısın

• maradon town bekliyorum gel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clinkz Eastwood

maradon town bekliyorum gel

Efendim

• valla bro bende varım diyeceğimde ne yapacağız spam mı? gerçekten dediğin doğru benim arkadaş ytpara adlı sitede süper moderatördü baya kazanıyorum diyordu sonra bidahada görüşmedik.

aslında bende başlayacaktımda psikolojik sorunlarım yüzünden beceremedim. ağır ve sıkıcı geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 24 Haziran 2016; 17:49:16 >
  • Dusunenler ozele gelsin. Whatsappta konusur.fikirler buluruz. Sonra da gerekirse.aralarinda analsan arkadaslar.kurarlar.

GOZUNUZU ACIN ARKADASLAR

• quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

valla bro bende varım diyeceğimde ne yapacağız spam mı? gerçekten dediğin doğru benim arkadaş ytpara adlı sitede süper moderatördü baya kazanıyorum diyordu sonra bidahada görüşmedik.

aslında bende başlayacaktımda psikolojik sorunlarım yüzünden beceremedim. ağır ve sıkıcı geldi.

Pm attim

• quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

İnşallah devlet şunlardan çok ağır vergiler alır da görürler günlerini

Milletin alın teriyle kazandığı para sana neden batıyor kardeş söylesene?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralorti70 -- 24 Haziran 2016; 17:53:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FKY

Ben varım dostum , pm ile ulasır mısın

Pm attim

• ENERJIK ARKADASLAR LAZIM. BASKA KIM DUSUNUYORR

HEDEFIMIZ BUYUK

• MISAFIR ARKADASLAR GMAILIME ULASABILIRLER.NUMARALARINI YAZSINLAR

burakaya3421@gmail.com

• Youtubedan o meblağları kazanmak için sağlam içerik ve sağlam reklam şart. Bakın oha diyorum, yapyap, oyundelisi felan birbirlerine link veriyorlar sürekli diğerleri de keza öyle. Spamdan bu saatten sonra kazanmak zor çoğu kişi bıraktı telif problemleri yüzünden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael.

Youtubedan o meblağları kazanmak için sağlam içerik ve sağlam reklam şart. Bakın oha diyorum, yapyap, oyundelisi felan birbirlerine link veriyorlar sürekli diğerleri de keza öyle. Spamdan bu saatten sonra kazanmak zor çoğu kişi bıraktı telif problemleri yüzünden.

Hocam saglam icerik olursa zamanla reklam da saglam olur. Videolarin telif olmamasina dikkat edicez. Hic bir is kolay degildir. Eger.ugrasirsak neden olmasin. Isterseniz pm den nonuzu yazin sizlerede danismis oluruz.degerli kardesim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.