Şimdi Ara

Youtubede Abone ol tuşunun yanına resim koyma ve Arka Plana link koyma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ilk resime gördüğünüz gibi SUBSCRİBE Yani Abone Ol tuşunu yanında nasıl resim koyulduğunu merak ediyorum Yputube Partner deniyo o deniyo şu deniyo ama tam bilen biri bana söylesin lütfen.

her sayfaya 1 dosya yükleniyormuş yorumada 1 tane atıcam umarım :D ondada nasıl youtube kanalının arka kısmına koyduğumuz fotoya link ekleniyor onu sorucam bilen varsa ALLAH RAZI OLSUN. Şimdiden teşekkürler :)

• Evet arkadaşlar aşağıdaki resimdede görüceğiniz gibi Youtube Kanalının arka planına koyduğumuz resime link elnemiş yani ikonlar var tıklayınca mesela F olan ikona yani facebook ikonuna ıtklıyorsun facebooka yönlendiriyor çok güzel bilen varsa yardım eder umarım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: İSŞ Gaming

Evet arkadaşlar aşağıdaki resimdede görüceğiniz gibi Youtube Kanalının arka planına koyduğumuz resime link elnemiş yani ikonlar var tıklayınca mesela F olan ikona yani facebook ikonuna ıtklıyorsun facebooka yönlendiriyor çok güzel bilen varsa yardım eder umarım :)

Youtube Partner olman gerekiyor. Youtube'a Partner olmakta o kadar kolay birşey değil. Yani koyduğun videolardaki herşeyin sana ait olması gerekiyor. Müzik vs. Youtube'da seni takip eden kişilerinde sayısı fazla ve kanal izlenme sayının fazla olması gerekiyor. Kolay birşey değil fakat olan oluyor. Milletin kanalından video alıp (Komik videolar vs.) kendi kanalına yüklüyorsan Youtube Partner olman çok zor. Özet olarak, bu istediğin özellikler sadece Youtube Partnerler için geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F67AD0A2 -- 27 Kasım 2012; 14:30:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: boraduz

quote:

Evet arkadaşlar aşağıdaki resimdede görüceğiniz gibi Youtube Kanalının arka planına koyduğumuz resime link elnemiş yani ikonlar var tıklayınca mesela F olan ikona yani facebook ikonuna ıtklıyorsun facebooka yönlendiriyor çok güzel bilen varsa yardım eder umarım :)

Youtube Partner olman gerekiyor. Youtube'a Partner olmakta o kadar kolay birşey değil. Yani koyduğun videolardaki herşeyin sana ait olması gerekiyor. Müzik vs. Youtube'da seni takip eden kişilerinde sayısı fazla ve kanal izlenme sayının fazla olması gerekiyor. Kolay birşey değil fakat olan oluyor. Milletin kanalından video alıp (Komik videolar vs.) kendi kanalına yüklüyorsan Youtube Partner olman çok zor. Özet olarak, bu istediğin özellikler sadece Youtube Partnerler için geçerli.

Çok teşekkürler zaten kanalımda google partnere aykırı birşey yok tüm videoların telifi bana ait.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: boraduz

quote:

Çok teşekkürler zaten kanalımda google partnere aykırı birşey yok tüm videoların telifi bana ait.

Tamam ozaman, Youtube Partnerlik Network'lerine başvuru yaparsan partner olabilirsin. Google Adsense hesabınında olması şart. İyi şanslar...

• teşekkürler :)
  • Youtube Partner olma bence, görünüşü güzel gelebilir ancak sana ait olmayan 1 tane video bile olsa hesabını kapatabiliyorlar :(
    2 Milyon'dan fazla izlenimi olan hesabımı kapattılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    word de arka planda bulunan yazı
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler ben partner oldum ancak nasıl arkaplana link eklicem solermisinz. ve konuyu hortlattıgım için özür dilerim. ancak başka bi konu açsam vardı böyle bi konu başka konuya gerek yok diyorlar.
  • http://www.youtube.com/user/dimastir23

ARKADAŞLAR YOUTUBE KANALIM SİZCE NASIL ? NELER YAPMALIYIM , EKSİKLERİM NELER ??
  • Biliyorum Yeri Burası Değil Fakat Nereye Yazacam Onuda Bulamadım. Bende Bir Youtube Kanalı Açtım... Açıkça Konuşayım: Para Kazanma Yolunu Etkinleştirdim Fakat Adsense Hesabı İşi Kafama Yatmadı. Şahsen Abonem OLdu Ve Videorım İzlenmeleri 50.00 - 60.00 Bin Oldu Diyelim Örnek Vermek Gerekirse.. Biz Bu Adsense Ye Başvurduğumuzda Bizim Hesapta İzlenmeye Göre Para Olacaktır Dolar Olarak. Onuda Anladım. Fakat Bu Para Nereye Yatacak. Oradan Araştırdım. Arkadaşlım Adsense Kayıt Oldu Fakat Nereye Paranın Yatacağı Belli Değil. Bir Hesap No Veya IBAN No Falan Oluyor ya Onlar Yok Diyor. BİLEN VARSA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM VALLA. Bu Arada 2 Dakikacık Vaktiniz Varsa Abone Olursanız Sevinirim Yeni Açmış Oldugum Youtube Kanal Link:https://www.youtube.com/channel/UC_QR_tqJTqxb4uJ3Ib7VrTQ Desteklerinizi Bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JuniorSedat -- 7 Aralık 2014; 0:29:17 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.