Bildirim
Youtube Yükleyici Bu Videoyu Ülkenizde Kullanıma Sunmadı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Vpn ile izlersin yada Türkiyeyi değiştir ama düşük ihtimal en iyisi vpn açıp izlemek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: melihalbayrak
Vpn ile izlersin yada Türkiyeyi değiştir ama düşük ihtimal en iyisi vpn açıp izlemek
Kanal veya müzik yabancı değil. Sılanın kanalı. Normal olan vpnsiz izlemek değilmi herkesin yaptığı gibi._____________________________ -
Telefonumdan wi-fi ile aynı videoyu açmaya çalıştığımda açılmıyor. Fakat mobil verisi ile açtığımda problem yok. _____________________________ -
Merhaba, aynı sorunu yaşıyorum şu an. Bir çözümü var mı bunun acaba? Daha önce böyle bir sorunum yokken birden ortaya çıktı. Superonline kullanıyorum sağlayıcı olarak
Bende sorun kendiliğinden çözülmüştü hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sağ olun cevabınız için, ben de geçmesini bekleyim o zaman :D
Superonline belli konularla sıkıntılı ya mesela adobe creative cloud üyeliğim mevcut lisanslı kullanıyorum uygulamaları ancak programları indirirken ve güncellerken hata veriyor, mobil veriden veya ttnet üzerinden indirebiliyorum sadece. Bu sorun mesela pek çok superonline kullanıcısında mevcut.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Aynen onunla alakalıda olabilir. Ben de o zamanlar Superonline kullanıyordum. Şuan farklı bir sağlayıcı mevcut.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt