Şimdi Ara

Youtube yavaşladı!! :S:S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • aynen demin korkarak modeme girdim 8 mbit hızım düşmüşmüdür diye neyseki düşmemiş xd
    True Blood/Da Vinci's Demons/The Mentalist/Skins/Misfits/Blue Mountain State/The Dead Zone/The Inbetweeners/Chuck/Spartacus/Shameless/Family Guy/
    How I Met Your Mother/The Walking Dead/Arrow/The Vampire Diaries/Death Note/Alphas/Revolution/Lost/Heroes
  • Akk'yi geçmedim ama bendede çok yavaş iki saatte açılmıyor video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 19 Mayıs 2012; 0:57:59 >
    Mİ BOX S NETFLİX SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

4 MBit sınırsız internet kullanıcısıyım. Şu anda Youtube, resmen felç durumda. 240p kalitede bile çok zor doluyor videolar.

isterse 10000000 mbps olsun. Sınır koyuyorlar, farklı bir proxy'den girince sorun yok youtube'da.

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • Yalnız değilmişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

4 MBit sınırsız internet kullanıcısıyım. Şu anda Youtube, resmen felç durumda. 240p kalitede bile çok zor doluyor videolar.

isterse 10000000 mbps olsun. Sınır koyuyorlar, farklı bir proxy'den girince sorun yok youtube'da.

Uuu 10000000 mbps
    Anakart: MSI PRO B650M-B | CPU: AMD Ryzen 5 5700F | GPU: SAPPHIRE AMD RX 580 8GB | RAM: APACER Panther DDR5 16GB 6400 MHz | SSD: HP SSD FX700 1TB | PSU: MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80+ GOLD | Kasa: MSI MAG FORGE M100R | Monitör: GAMEPOWER BULL T10 1080P 180Hz | Koltuk: xDrive SANCAK | Klavye/Mouse: MSI Vigor GK30 Combo | Kulaklık: ASUS TUF GAMING H3 7.1 Wireless
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.