Şimdi Ara

youtube videolarını direk mp3 olarak indirecek program arıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben youtube videolarını direk mp3 olarak indirecek bir program arıyorum.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Youtube Videolarını .avi .mov .3gp .mp3 .mp4 Formatında indirin…

Bildigimiz gibi youtube acıldıktan sonra internette bu videoları indirmek icin bi cok program ve linkler cıktı. Bunların bi cogu calısmıyodu tabiki ya da flv formatında indiriyodu dosyayı buda en kıl oldugum formatlardan biri. Flash movie Formatı Flash video yani Neyse benim bugun size anlatıcagım download olayında hiç ugrasmadan youtube videolarını bilgisayarınıza direk .avi olarak indirebiliceksınız .avi diyorum cunku su an bu yazıyı okuyanların % 95 windows kullanıcısı ve yine en mantıklı secim olarak .avi formatını seciceklerdir. Flv formatında bi dosyayı bilgisayarınızda acmanız için ek olarak bi programa ihtiyacınız vardır yada bunu internetten Online converter siteleri yardımıyla formatını degistirerek izlemek zorundasınızdır yada bunu baska bi programla flv formatından mpg veya avi formatına dönüstürürsünüz. Ne kadar uzun bi olay dimi sen git youtubeden videonu flv olarak indir sonra netten uygun converter programını indir ondan sonra crack ara Very Happy Bi ton muhabbet ama ben bunları size sadece 3-4 tıkta vadediyorum yani japonlar öle diyo denedim calısıyo..

Eveeet bu video olayını hayatımızda 3-4 tıka indiren sitenin adıwww.vixy.net sitenin aslında 2 tane işlevi var. Sitedeki Url satırına youtubeden aldıgımız linki kopyalayaraka formatımızıda sectikten sonra start butonuna bastıktan sonra beklemek. videomuz hazırlandıktan sonra bize bir link sunacaklardır. bu linke sag tıkla hedefi farklı kaydet dedigimizde youtube sunucularından izledigimiz video artk istedigimiz formatta bilgisayarımıza iniyo olucak Bazen söle bi hata alabilirsiniz Error: Sorry, server is too buzy..

2. özelliginden söz etmek gerekirse online flv converter olarak kullanabilirsiniz. Flv formatında bi dosyanız var ve siz bunu Program crack felan ugrasmadan .avi formatına dönüstürmek istiyorsunuz. Flv uzantılıs dosyanızı internet ortamına tasıdıktan sonra yani sonucra söle bi link elde etmeniz lazım örn:http://www.depar.forum-2007.com/videos/example.flv bu linki sitedeki Url satırına yazarak istediginiz formata cevirebilirsiniz.

Metcafe.com Putfile.com Google.com Break.com

Bu 2. özellik pek işimize yaramaz diye dusunmeyin sakın bence ilk özellikten cok daha gusel. neden diceksınız mesela indirecegimiz dosya youtube sunucularında deilde google putfile metacafe break.com gibi siteler üzerinde o zaman keepvid.com sitesinden yararlanmamız gerekecek. mesela metacafeden bi video indirecez videonun linkini keepvid.com sitesindeki url bölümüne kopyalıyoruz ve sag taraftan acılır menuden metacafeyi seciyoruz. Download butonuna tıkladıgımızda bize flv formatındaki download linkini veriyo Keepvidle burda işimiz bitiyo. eywallah keepvid deyip kapatıyoruz.

Keepvid.com dan aldıgımız flv formatındaki linki japon dostlarımızın sitesine yaniwww.vixy.net Url bölümüne kopyalıyoruz formatımızı seciyoruz start butonuna basıyoruz download linkimiz geliyo karsımıza gayet mutlu bi sekilde sag tıkla hedefi farklı kaydet diyerek dosyamızı bilgisayarımza indiriyoruzz.

Artk nerdeyse butun sitelerden istedigimiz videoyu istedigimiz Formatta indirebiliyoruz.

alıntıdır

• Bedava ve lisanslı olan Orbit downloader ile kolayca yapıyorum. ( flv. olarak ) Goldwave ile MP3 yapabilirsin.

youtube videolarını direk mp3 olarak indirecek program arıyorum...
  • www.vixy.net

url yi yapıştır , istediğin formatta indir. program gerekmeksizin
  • ben direk mp3 olarak indirmeyi sordum.ben avi olarak indirmesini bilirim ama boşuna kotam doluyor.onuda sonra mp3 formatına çeviriyorum fakat ben direk mp3 olarak kaydetmeyi sormuştum.online var oralarda çalışmıyor.
  • Aynen bu işte...

URL'yi yapıştırdıktan sonra aşağıdaki seçeneklerden MP3 (Audio only) seçeneğini seçersen sadece ses dosyasını indirebilirsin...

quote:

Orjinalden alıntı: Bilgin

www.vixy.net

url yi yapıştır , istediğin formatta indir. program gerekmeksizin
  • arkadaşlar yanlışınız var vixy.net çalışmıyor bende baz linklerde çalışıyor.yani bütün url leri yapıştırdığımda çalışmıyor demek istediğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O zaman sende bir sorun var...

Çözüm: Videoyu indir. Sesini ayıracak bir programla sesi al... (Örn: SuperConverter)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.