Şimdi Ara

youtube videolarındaki sesi kaydetme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben videolardaki sadece sesi kaydetmek istiyorum bunun için önericeğiniz veye bildiginiz bir program var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

YouTube Videolarındaki Sesi Kaydetme: Kapsamlı Kılavuz

YouTube'da ilgini çeken bir videonun sesini kaydetmek istediğinde, bunu yapmak için kullanabileceğin çeşitli yöntemler mevcut. İşte YouTube videolarından sesi kaydetme konusunda adım adım bir kılavuz:

1. YouTube Videolarını Ses Olarak Kaydetme:

YouTube Premium üyeliğin varsa, YouTube'da "Ses Olarak İndir" seçeneğini kullanarak videoları doğrudan ses dosyası olarak indirebilirsin. Bu seçenek, masaüstü ve mobil cihazlarda kullanılabilir.

2. YouTube Video Ses Kaydetme:

YouTube video sesini kaydetmek için tarayıcı uzantıları veya masaüstü yazılımları gibi üçüncü taraf araçlarını kullanabilirsin. Bu araçlar, videonun ses akışını yakalar ve MP3 veya diğer ses formatlarında kaydetmene olanak tanır.

3. YouTube Videodan Ses Alma:

Çevrimiçi olarak kullanabileceğin YouTube'dan ses alma araçları da mevcut. Bu araçlar, YouTube video URL'sini girmeni ister ve ardından videonun sesini otomatik olarak çıkarır.

4. Videonun Sesini Kaydetme:

Masaüstü veya dizüstü bilgisayarın varsa, videonun sesini kaydetmek için ekran kaydı yazılımı kullanabilirsin. Bu yazılım, ekranındaki tüm aktiviteleri, sesle birlikte kaydeder.

İpuçları:

• Telif hakkı ile ilgili sorunları önlemek için yalnızca telif hakkı içermeyen videoların sesini kaydet.
    • Kayıt kalitesini artırmak için kulaklık veya harici mikrofon kullan.
    • Kaydedilen ses dosyasını düzenlemek için ses düzenleme yazılımı kullanabilirsin.

Bu yöntemleri kullanarak, YouTube videolarındaki sesi kolayca kaydedebilir ve istediğin zaman dinleyebilir veya kullanabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • videoyu indirip

converterler ile sadece mp3 seneçeği ile yapabilirsin...

bunu yapan sitelerde vardı... ama hatırlayamadım birden...

total video converter bunu yapıyor...

yada site olarakhttp://vixy.net/ yapıyor...
  • Eger firefox kullaniyorsan "Youtube to Mp3" adli bir eklenti var. Youtube da videonun sag tarafina bir link ekliyor ordan harici bir site ye baglanip otomatik online ceviri yapiyor cok basarili denemeni tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adizman

ben videolardaki sadece sesi kaydetmek istiyorum bunun için önericeğiniz veye bildiginiz bir program var mı?

Kardeş ben Free Youtube to MP3 converter programı ile indiriyorum.Direk mp3 formatında indirir.Çeviri falan yapmana gerek kalmıyor.
  • Videoget programını öneririm.. herhangi bir sitedeki videonun sadece url sini yapıştırman yeterli ve senin istediğin formata dönüştürüyor. çok başarılı...
  • Media Player Classic programını açın

File > Utils > Dsm Converter yolunu izleyin

Sağ Tıklayıp > Add File seçin ve dosyanızı ekleyin

Dosyanızı sesi ve görüntüsü ayrı kanallarda görüncektir. Ses kanalına sağ tıklayıp DEMUX seçeneğine tıklayın ve istediğiniz yere kaydedin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 19 Şubat 2010; 0:49:12 >

• Süper bilgi Kumandan'ım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    youtube video yüklenme sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Youtube canlı yayın kaydetme!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar tam olarak videoyu indirip formatı dönüştürme işlemleri için hangi programları önerirsiniz. amacım iphone a atıp dinlemek mp3 formatında.
    Kumandanımın yolu biraz karışık geldi ondan sordum.
    Sırasıyla neleri yükeliyp kullanmalıym. You tube flv download falan olsa gerek de bana ücretsiz ve kolay kullanımı olan lazım :D 4 gözle cevaplarınızı bekliyorum!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mccknightt

Arkadaşlar tam olarak videoyu indirip formatı dönüştürme işlemleri için hangi programları önerirsiniz. amacım iphone a atıp dinlemek mp3 formatında.
    Kumandanımın yolu biraz karışık geldi ondan sordum.
    Sırasıyla neleri yükeliyp kullanmalıym. You tube flv download falan olsa gerek de bana ücretsiz ve kolay kullanımı olan lazım :D 4 gözle cevaplarınızı bekliyorum!

Free 3GP Video Converter (http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=free-3gp-video-converter&lid=4517)

Ben bunu kullanıyorum Videoyu oraya sürüklüyorsun altta formatlar var seçiyosun ve convert diyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

Media Player Classic programını açın

File > Utils > Dsm Converter yolunu izleyin

Sağ Tıklayıp > Add File seçin ve dosyanızı ekleyin

Dosyanızı sesi ve görüntüsü ayrı kanallarda görüncektir. Ses kanalına sağ tıklayıp DEMUX seçeneğine tıklayın ve istediğiniz yere kaydedin.

super

• bi program indirdim drek mp3 e çevirdi , teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mccknightt -- 24 Şubat 2010; 21:33:36 >
  • Arkadaşlar daha önce bir çok program kullandım ama çoğu ilerde hata verdi. Bazı sitelerle de uğraşmak istemedim, çünkü linkleri bazen arka arkaya atıp kendi kendine indirmesini sağlıyordum. O download yapan siteler (vixy.net gibi vs. ) pek ii gelmedi bana. Sitenin işleyişi d ebiraz ağır ve sonradan bilgisayarına download ediyorsun. Yani önce çevirmesini bekliyorsun sonra da download etmesini bu da benim canımı biraz sıkıyrodu doğrusu.
    Ben müzikleri FREE YOUTUBE MP3 CONVERTER ile indiriyorum ve gayet de memnunum. Sizlere de tavsiye ederim. Direk mp3 formatında indiriyor ve hiçbir ayar yapmana gerek yok. Ayrıca ses kalitesini felan da ayarlayabiliyorsun (128-192-256 vs. ) ve mp3 ve wav olarak da indirme seçeneğin var.
    Gel gelelim resim,video,ses,cd dosyaları (iso) gibi dosyalarınızı rahatlıkla istediğiniz şekilde dönüştürebileceğiniz bir program FORMAT FACTORY... Arkadaşlar bu program bayağı kullanışlı,türkçe dil seçeneği olan ve istediğinizi rahatlıkla dönüştürebiliyorsunuz.

Programın Özellikleri

FormatFactory 2.10 çok fonksiyonlu bir medya format dönüştürücüsüdür. Tüm medya formatlarını birbirine dönüştüren tamamen ücretsiz bir program olan FormatFactory de dönüştürebileceğiniz belli başlı formatlar ise kısaca özetleyecek olursak; MP4/3GP/MPG/AVI/WMV/FLV/SWF, MP3/OGG/WMA/M4A/WAV, JPG/BMP/PNG/TIF/ICO/ ve daha birçoğu...

Ayrıca DVD ripleme özelliği ile de bilgisayarınıza kaydetmek istediğiniz DVD filmleri çok kolay bir şekilde ripleyebileceksiniz. Sahip olduğu özellik ile MP4 için iPod/iPhone/PSP format desteği de sunmaktadır. RMVB kaynak dosyaları desteği de mevcuttur. Bütün bu özellikleri ve daha fazlasını bulacağınız bu programı kurulum derdi olmadan portable olarak sizlere sunuyoruz...
    FormatFactory Özellikleri:

* Tüm popüler video, ses, resim formatlarını birbirine dönüştürebilme özelliği.
    * Hasar görmüş video ve ses dosyalarını onarma.
    * Multimedya dosyaların boyutlarını değiştirebilme imkanı.
    * iphone,ipod için multimedya dosya desteği.
    * Resimler için zum yapma, döndürme ve etiketlendirme desteği.
    * DVD Ripleme özelliği.
    * MP4/WMV/FLV/MPEG formatlarındaki dosyaları MP3 formatına dönüştürebilme imkanı
    * 47 çeşit dil desteği

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.