Şimdi Ara

Youtube Videolarına Yaptığım Yorum Oturumdan Çıkış Yapınca Görünmüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
2.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtube Videolarına Yaptığım Yorum Oturumdan Çıkış Yapınca Görünmüyor.

Yani Youtube giriş yapıp bir videoya yorum yapıyorum sonra yotube oturumumu kapatıp çıkıyorum.Sonra videoyu tekrar izlerken yorumumun görünmediğini farkettim.

Eğer oturum girişi yaparsam görünüyor.

Yorumumu tek ben mi görüyorum bişi anlamadım bu işten.

Yorumlarımı herkese açık olarak yapıyorum

Böyle birşey olmaması gerek normalde.

Google de bu sorunu yaşayanlar var ama çözümünü yazan olmamış yada bulunamadı

• Aynı sorunu şu anda bende yaşıyorum fakat çözemedim, link vs paylaşırsanız yada onaylanması gerekirse gözükmüyor olabilir denmiş ama ikisi de değil bendeki problem.
  • .kontrast kullanıcısına yanıt
    Ama millet çatır çatır link paylaşıyor , küfür yazıyor sıra bize gelince adımızı bile yazamıyoruz.

Ne bu ya aranan adam mıyız bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnbvb

Ama millet çatır çatır link paylaşıyor , küfür yazıyor sıra bize gelince adımızı bile yazamıyoruz.

Ne bu ya aranan adam mıyız bilemedim

Aynen öyle , bir de şöyle birşey var hocam atıyorum 100 yorum var biz hesaptayken, oturum kapatırsam yada farklı bir hesaptan girsemde yine sayı 100 fakat bizim mesaj yok.
  • konu güncel
  • Aynısını biraz önce bende farkettim , bu nedir ? , yeni bir özellik filan mı ? Yoksa bilmediğmiz bir şey mi var ?

Not:
    Hani binlerce yorum arasından , arada kaybolsa neyse diyeceğim.

Videonun altına yorum yapan tek adam benim. Oturumdan çıkınca yorum gözükmüyor.
    Oturuma girince yorum olduğu gibi duruyor.

Nedir bu olay boyle ? Bilen var ise açıklasın bana da lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraaz -- 12 Ocak 2015; 19:13:22 >
  • Konu güncel yardım lütfen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çözüm bulan var mı
  • youtube kuantum yorum sistemi getirmiş babalar. hesabınızdan baktığınız zaman gözüküyor, hesabınızdan bakmadığınız zaman kedi gibi yok oluyor.
  • 1lensimbileyok 1 kullanıcısına yanıt
    neden sadece bana kuantum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1lensimbileyok

youtube kuantum yorum sistemi getirmiş babalar. hesabınızdan baktığınız zaman gözüküyor, hesabınızdan bakmadığınız zaman kedi gibi yok oluyor.

Güncel! Sorun devam ediyor.
  • IP adresiniz ile iligli, vpn ile denediğinizde muhtemelen görünecektir.
  • Yorum yaptığın videonun sahibi olan kanal videolara gelen yorumları yayınlanmadan önce incelemek istemiş ve bu yüzden direk yayınlanmasın önce inceleyeyim seçeneğini seçmiş olabilir.
  • Sorun güncel. Var mı çözümü olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.