Şimdi Ara

Youtube videoları açılmıyor ya da donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • son 1 aydır olan bişey ama bugün ve dün aşırı olamya basladı ve videoların %80 baslamıyor baslasada atıyorum 30 dkysa bir video 10. dkda donuyor sonra ayar düşüriyim diyorum tıklanmıyor aşağıdaki 240 p ye falan kalıyor 1 dk falan sonra bir hatayla karşılaştınız diyor yardım edin lütfen

• loskar L kullanıcısına yanıt
    bu sorun bendede olmuştu 2 seçenek var Flash Playera Yeni Güncelleme geldi bunu bir güncelle 2. seçenek olarakda CClear diye güzel bir program var ben CClear indirdim bilgisayardaki gereksiz dosyaları siliyor ve internet tarayıcındaki çerezleri siliyor 9 GB lık bir olay sildi bende şuan tamamen sorunsuz izleyebiliyorum kolay gelsin sana ;)
  • flashı 25 kere falan indirdim ccleanerlede temizliği 5-6 saat önce yapmıstım 550 mb civarı sildi simdi biraz daha iyi gerci zamanla düzelir umarım :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loskar -- 23 Haziran 2013; 6:42:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: loskar

flashı 25 kere falan indirdim ccleanerlede temizliği 5-6 saat önce yapmıstım 550 mb civarı sildi simdi biraz daha iyi gerci zamanla düzelir umarım :/

aynı sorun bende de var sorunun flashla felan alakası yok sorun birilerini bazı videoları bazıları izlemesin diye hatta youtube kassın diye yaptığı karanlık bir iş dönüyor ben bunun geziyle ilgili olduğunu düşünüyorum, nerden mi biliyorum? çünkü nedense lokasyonumu yani ipmi değiştirince her videoyu çatır çatır izlerken ip mi türkiye ip si yapınca bir halt çalışmıyor değişmiyor firefox anymoux eklentisini tavsiye ederim

bunu kullan hem hızlı hem güvenli enteresan şekilde videoları izleyebildiğini göreceksin:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/anonymox/

biliyorsunuz youtube türkiye açıldı basıyorlar reklamı sanırım türkiyede serverlarıda var ee bu net uluslararası wana nerden çıkar bizim alt yapıdan bizim alt yapıda da birileri big brotherlik yapıyordur gibi geliyor bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root_echo -- 21 Temmuz 2013; 16:21:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Youtube sizde de kasıyor mu?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.