Şimdi Ara

Youtube ve Metacafe den video seyretmek isteyenler buraya!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar Nokianın Flash Lite programını kodun içine gömük olarak koyması ve güncellemeye de müsade etmemesi nedeniyle şu an bu sitelerdeki flash videoları direk izleyecek tek Nokia telefon N 95. Çünkü Flash Lite 2.0 ile geliyor. Ancak şimdi size anlatacağım işlemlerle biraz kulağı tersten göstersek de sonuçta bu videoları biz de izleyebiliyoruz.

1. İlk önce http://www.mymobileclips.com sitesine girip üye oluyoruz. Bu site parasız ve register işleminden sonra verdiğimiz mail adresine bir aktivasyon maili gönderiyor. Gelen maildeki linke tıklayarak hesabımızı aktif ediyoruz.

2. WiFi telefonu olanlar için daha iyi ancak ben sadece GPRS üzerinden internete bağlanıyorum diyenler de üzülmesin çünkü seyredecekleri videolar en fazla 500K civarında. İnternet bağlantısı işlemini yapıp adres olarak http://wap.mymobileclips.com yazıp giriyoruz. (telefondan)

3. Gelen sayfada login bölümünden biraz önce siteden kayıt yaptırdığımız login name ve password ile girişimizi yapıyoruz.

4. Sol tarafta

Google video
    Metacafe
    Youtube

gibi başlıkları göreceğiz. Bunlardan hangisinde video araştırması yapacaksak onu tıklayıp ilgili arama sayfasına giriyoruz. Burda "Search" yazan yere basıp arama yaptırabiliriz. Ya da arama ayarlarına tıkladığımızda gelen yerde aranmasını istediğimiz kelimeyi yazıp, her bir sayfada kaç sonuç getirecek gibi ayarları yapıp "search" dersek bize ona göre videoları getiriyor.

5. Bunlardan istediğimiz videoyu seçiyoruz ve upload yazısına tıklıyoruz. Bu işlem seçtiğimiz videoyu bizim video bölümüne koyuyor.

6. Ancak videoyu hemen göremiyoruz. Çünkü sistem bunu kendi sunucusu üzerinde 3gp haline getiriyor. Bu esnada videonun yanında (processing - İşlemde) yazısı gözüküyor. Bu yazı bitince videonun ön görüm resmi de gözükmeye başlıyor.

7. Artık bu resim üzerine tıkladığımızda kısa bir download işleminden sonra (3gp ye döndüğü için boyut bayağı bir düşüyor bu durumda benim ADSL 1 Mbyte bağlantı olduğundan 3-5 saniye içinde telefona iniyor.) video oynamaya başlıyor.

8. Video bittikten sonra kapat dediğimizde kaydedim mi? diye soruyor istersek telin galerisine kaydedebiliyoruz videoyu.

İşte böyle. Ancak gördüğüm bir kaç aksak husus da şöyle:

1. Ana sitedeki videolar 24 saat sonra siliniyor. Eğer telefonda seyrettikten sonra telefona kaydederseniz video durur ancak 24 saat sonra siteden siliniyor ve siz cepe kaydetmediyseniz yukardaki işlemleri yeniden yapmanız gerkecek.

2. Evet belki de en büyük handicapı ve sizlerden (-) alacak yönü o güzelim videoların 3gp ye dönüştürülmesi. Kelimenin tam anlamıyla içine ediyor. Videolar genelde kötü. Ancak bu sayede tabi download mümkün oluyor. Yoksa indir indir bitmez. Bu güzelin de bu kusuru var.

Herkese hayırlı seyirler diliyorum. Ancak GPRS ciler dikkat etsin. Cepine güvenen yapsın. Bildiğim kadarıyla GPRS ücretleri bayağı bi pahalı. Aman çarpılmayın. WiFi cilere ne mutlu diyorum. Bu da benim forum arkadaşlarıma bir nevi yılbaşı armağanım olsun. İyi bayramlar iyi yıllar...

Quad-core 1.6GHz ARM Cortex-A9 processor, Mali-400MP GPU, Exynos chipset // 1080p // 8Mp with Led Flash // Android OS, v4.1.2 //S Pen stylus//Wi-Fi 802.11 a/b/g/n// 5.5 '' Super AMOLED HD Screen // 16GB // 2 GB Ram

• teşekkürler armağanın gerçekten süper

DH XBOX 360 TOPLULUĞU
  • guzel calisma bir cok kisinin isine yarar saol

o videoları izleyemeyen arkadaslar cok üzülüyodu

cok saol paylasım icin
    Quad-core 1.6GHz ARM Cortex-A9 processor, Mali-400MP GPU, Exynos chipset // 1080p // 8Mp with Led Flash // Android OS, v4.1.2 //S Pen stylus//Wi-Fi 802.11 a/b/g/n// 5.5 '' Super AMOLED HD Screen // 16GB // 2 GB Ram
  • Emeğine sağlık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***blood***

deneyen yapabilen var mı bir resim neyim atsaydık

Merak etme arkadaşım ben denedim yaptım öyle burada konu açtım. Eğer problem yaşayan birileri varsa yardımcı da olabilirim. Selamlar...
  • çok güzel oldu bunu söylediğin tşk

cepten internet > 10kb.... 1kontör

turkcell internet > 50kb.... 1kontör

tabii wap siteleri için cepten internet ayarını seçmek gerekiyor...
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.