< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Bir zaman sonra sen bu kadar gizli video ile ne yapıyorsun hemşehrim, bulut disk gibi mi kullanıyorsun beni deyip ya videoları siliyor ya da hesabı banlıyor. Elemanın yöntemi güzel ama youtube acaip algoritmalar ile ses ve görüntü fraud denetimi yapıyor. Bunu da çözebilirler diye düşünüyorum. Yine de güzel bir iş yapmış. Yukarıdaki arkadaşların değindiği gibi işin teknik yönü, yapılabilirliğine odaklanmaları bile güzel. |
|
Aslında bakarsanız edemez, dinamik bir sözlük ve anahtar sistemi oluşturulursa orada veri olduğunu anlaması çok zor. statik bir sistemde dediğiniz gibi tespiti mümkün, asıl sorun yukarıda başka bir arkadaşın bahsettiği sıkıştırma algoritmaları, onların incelenip, testler yapılıp, sıkıştırmaya uygun tolere edilebilir aralıklar ile programın hazırlanması gerekiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
süper yöntem. windows tarafınıda yazarlarsa youtube'un başı çok ağrır bence |
|
her onune gelenin abuk subuk video koymasina izin verir sinir tanimaz lanet reklamlari her acilista empoze ettirmeye calisir insanlari ruh hastasi edersen sen kaybedersin uln su video iceriklerini metraji ne olursa olsun 1 2 tane reklam.video ile sinirlandir ama gereksiz her onune gelen kronun abuk subuk gereksiz sey paylasmasina da engel ol biz yine izleriz reklamlari . saatlik uzun icerikli videolar filmler , ozellikle filmlerde en assagi 8 10 tane reklam biktirdi be biktirdi . kimse de premium almak zorunda degil . icerigi kalitelestir gereksizleri temizle reklamda sinir koy senin icin daha iyi biz gine izleriz ..her hdk istedigi video yu yukleyip copluge donduruyor burayi . ayrica boyutu gigabyte lari bulan dosyalarin format donusumu kimbilir ne kadar surer . zipirin biri gine bulmus bir zihni sinir projesi . youtube farkina bile varmaz cunku.milyonlarca icerigin denetimini nasil yapicak yukledigin dosyanin video icerik olmadigini nasil tespit edicek . copluktu iyice veri coplugune dondu .yakinda bir tedbir getirirler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 24 Şubat 2023; 10:30:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
işbu belge ile Türkiye Cumhuriyeti’nin resmi daireleri, kurumları ve kurulları ile gerçek, tüzel ve özel kurum ve kuruluşlar nezdinde yapacağım her türlü kebap anlaşması ve böbrekle ciğer iyi kızartılır börekle ne güzel gider, aşağıda örnekse örnek banane be eşdüzey parabolde tatbiki vınvınvın her gün çay kahve lıkır lıkır . kek de yemesen yanında gidermi ne karışıyosun lan bana kilom iyi benim . zayıflıcaksan zayıfla artık bak bu son ihtarım tamam lan tamam dijital paradoksa diyetisyene gittim sen benden zayıfsın dedi vah vaaah durum acil desene arkadaş tatile ne zaman gidiyorsunuz . olm deli etme beni izmir ankara olmuş 450 tl . allah belanı versin emine
|
|
Bu yüklenilen dosyalara herkesin erişimi olucağı anlamına gelmiyor mu ? |
|
En kısa zamanda kapatılır bu açık yüklenenlere yazık olucak |
|
Düşük çözünürlüklü resimleri ücretsiz depoladığı zamanlarda ben de Google Photos'a büyük çözünürlüklü resimlerimi parçalayıp yükleyen bir program yazmıştım. Hatta zip dosyalarını da resim içine gömen bir program yazıyordum da sonra uygun fiyatlı olduğunuy görünce google drive alıp geçmiştim:) Tabii resimlerin içeriklerini falan algılayan yapay zeka hiçbir resimde bir şey bulamayınca bir yerlere bir alarm çakıyordur heralde. |
|
Gskill 8X2 GB 3200 mhz/M2-500GB SDD/ 2*1TB SSD/Zotac RTX2060 V2 12GB +G435+G305+Apex 3 TKL /Asus VG258QR+Samsung 4K M70D Windows 10Pro-Custom Full Edit/Xbox Series S /game pass ultimate / hepsini boşver ..."Creative THX 550"... |
|
|
@Seto-Kaiba youtube hiçbir zaman orjinal formatta yüklemiyor boyutları, başlıktaki adam her bit için birden fazla piksel kullanmış ve siyah-beyaz yüklemiş, senin dediğin gibi sistem çalışmaz bitler çok bozuluyor hiçbir şekilde en ufak veriyi tutamazsın yani bir siz akıllı değilsiniz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patatessiz patso -- 24 Şubat 2023; 23:36:51 > |
|