|
YouTube, Trendler bölümünü kapatıyor

-
-
şu ana kadar hiç bakmamışımdır
-
Bazen ben bu toplumdan değil miyim diye düşündüren Trend sekmesinin kaldırılması da iyi olacak. En azından bu saçmalıkların izlenme sayılarını görmeyip moralim bozulmayacak. İyi karar vermiş youtube.
Bir de kanal engelleme gelse (olan sistem çalışmıyor) ve ben engeli kaldırmadığı sürece bu kanalları ne aramalarda ne anasayfada görmesem çok iyi olacak. Bu sayede bu saçmalıklar da izlenme kazanmazlar. Önünüze çıkıyor yanlışlıkla telefonda özelikle açılıyor bazen (Telefon elinizden kayıyor kaydırma yaparken dokunuyorsunuz veya otomatik oynatıyor v.s v.s.).
Ve de AI müzik (kim dinliyor merak ediyorum CS den başka) ve videoları direkt kapatma seçeneği de gelmeli. İstemiyorum berbat berbat çalıntı AI içerikleri.
-
Çok nadir kullanıyordum.
-
Bende sanki kanal engelleme calisiyor da (en azindan bilgisayarda) sadece onerilen videolarda engelleyebiliyorsun. Trendlerde veya aramada cikan videolardan engelleme yapamiyorsun ne yazik ki, keske yapilabilse.
Ama benim en gicik oldugum sey sadece bir kere bile bir video izlesen, birden her yer onunla ilgili videolarla doluyor. Yahu belki yanlislikla tikladim, belki izledim ama begenmedim. Ayni seyden 4-5 defa izlersem benzerlerini oner de bir sefer bile izleyince onerilerin dolmasi canimi sikiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 11 Temmuz 2025; 17:0:6 > -
Bende nadir kullanıp,arada bakardım.
Bu abidik kubidik videolar nasıl trendlere girer diye sorardım kendime.
-
Trendlere düzgün bir video girmiyor ki, saçma sapan çoluk çocuk videoları çıkıyor. Kim belirliyor bu trendleri enteresan.
-
2006'dan beri YT kullanırım, hayatımda bir kez olsun trend butonuna tıklayıp ne varmış diye bakmışlışım, merak etmişliğim, ihtiyaç duymuşluğum yoktur. Bir şey trend ise muhtemelen benlik bir şey değildir. Kaldırılmasına sevindim bile diyebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bazen ben bu toplumdan değil miyim diye düşündüren Trend sekmesinin kaldırılması da iyi olacak. En azından bu saçmalıkların izlenme sayılarını görmeyip moralim bozulmayacak. İyi karar vermiş youtube.
Bir de kanal engelleme gelse (olan sistem çalışmıyor) ve ben engeli kaldırmadığı sürece bu kanalları ne aramalarda ne anasayfada görmesem çok iyi olacak. Bu sayede bu saçmalıklar da izlenme kazanmazlar. Önünüze çıkıyor yanlışlıkla telefonda özelikle açılıyor bazen (Telefon elinizden kayıyor kaydırma yaparken dokunuyorsunuz veya otomatik oynatıyor v.s v.s.). Ve de AI müzik (kim dinliyor merak ediyorum CS den başka) ve videoları direkt kapatma seçeneği de gelmeli. İstemiyorum berbat berbat çalıntı AI içerikleri. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X