Şimdi Ara

YOUTUBE TİB tarafından kapatıldı.[ANA KONU] 05.06.2014 AÇILDI ! (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.095
Cevap
37
Favori
96.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki

YOUTUBE TİB tarafından kapatıldı.[ANA KONU] 05.06.2014 AÇILDI !

(En Son Oy Tarihi: 18.3.2017)
Giriş
    silah savunma teknolojisi mi geliştirilmiş? askerden geleli 1 yıl oluyor atış yaptığım g3 benden yaşlıydı,

terörü bitirdiyse ecevit bitirdi, müzakere ederek, taviz vererek, meydanlarda özerklik diye bağırtarak, apo'yla pazarlık yaparak, her seferinde bıçak kemiğe dayandı diyerek değil; mücadele ederek, sınır ötesi operasyon yaparak, tek tek kellelerini alarak, inlerine kadar girip yok ederek!
  • MaRKeRs M kullanıcısına yanıt
    thnks :)
  •  YOUTUBE TİB tarafından kapatıldı.[ANA KONU] 05.06.2014 AÇILDI !
  • Arkadaş nasıl bir insan türü Youtube'un kapatılmasını haklı bulabilir hayret ediyorum. Bir insan kendi isteği ile nasıl kendi özgürlüğünün gitmesine göz yumar.
    Lütfen biri bana anlatsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: criptex

üzerinde 1979 yazan kimliğimi göndereyim. Nerene nasıl istersen öyle koyarsın! Ulusal çıkarımıza kim ters geliyorsa onunla düşman oluruz! Sizin baş eğmekten başka bildiğiniz bişey yoksa o sizin probleminiz! Dün 3 milyar dolar yardım gelsin diye kuveyt savaşına girecekti Türkiye. Bilmem yaşın yeter mi hatırlamaya! Bugün imf kapımızda bekliyor 5 milyar $ biz borç verelim diye. Dün abd, israil yazılımlı uçaklar, tanklar ile onların izin verdiği hedefleri vurabilirken bugün kendi tankımız, gemimiz var. Yetmedi uçak gemimiz geliyor. O da yetmedi daha test aşamasında iken azerbaycanın kesin sipariş verdiği, onlarca ülkenin kapımızda beklediği CİRİT isimli hava savunma roket sistemi imal ediyoruz! Kabul edin ya da etmeyin! Bu ülke büyüyecek! Kim bize pislik yapıyorsa da diz çöktürülecek.

Sizdeki kafaya bakarsan suriyede özgür suriye ordusuna destek verilmesi de hata! Niye???? Çünkü chpli ve mhpli babalarınız öyle dedi! O babalarınıza sorun bakalım dün esed kaç tane pkk kampı açtırdı suriyede! pkkya ne kadar silah, insan ve lojistik destek verdi! O herif al aşağı edilecek ki pkkya destek veren bi lider gelmeyecek o ülkeye! Ama uluslar arası politikaya kafa basmaz! Varsa imf bana borç ver yoksa 3 kuruş için abdnin gir dediği ülkeye asker gönder!

İnsan süper zeka olunca böyle oluyor. Zavallı imf ye 5 milyar $ verecek kadar zengin olduğunu sanıyor yazık. Ulan yurt dışından aldığın borç parayı veriyosun adamlara , ülkenin götünde donu yok.Ulan bu ülke 1950 lerde kendi uçağını üretiyordu hatta ihraç bile etti sen neden bahsediyosun ? Uçak gemimiz de geliyormuş lafa bak lafa uçak gemisini napacan sen işgalci ülkemisin ? Bide uçak gemisinin getirdiği onca maddi yük var , çok zenginiz ya. adam uçak gemimiz olcak diye seviniyor zavallı , neyin ne için kullanılacağından , gereklimi gereksiz mi haberi yok.
    Ülkenin ekonomisin, anlatan güzel bir video izle gör bakim nasılmış ekonomimiz.
    Tıkla

Öso dediğin ordu insan ciğeri yiyen yamyam katillerden oluşmakta. Ulan öso ya destek verip ülke üzerinden bi ton katile lojistik sağladık üstüne yetmedi silah ve mühümmat sağladık adamlar tabi pkk yı destekler.Senin beynin basmaz öyle uluslar arası politikaya suriye de Esad düşerse bu Türkiyenin hayrına olmaz sıra İran a gelecek suriye düşerse gerçi kime ne anlatıyorum adamın dünyadan heberi yok ki .

• quote:

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

Orijinalden alıntı: heyysanadiyom

quote:

Orijinalden alıntı: channex

quote:

ayrıca utanın lan utanın

yalan söylemişler felan hadi neysede , nasıl desteklemezsiniz be hainler? Nasıl?

ülkemizi dış dünyaya fişliyorlar haberiniz yok , ülkemizin kanunlarını tanımıyorlar haberiniz yok? askeri stratejilerimizi tüm dünyaya servis ettiler bre allahsız kitapsızlar

nasıl rahat uyuyorsunuz siz lan nasıl ?

1- nasıl desteklemezsiniz ?

2- ülkemizi dış dünyaya fişliyorlar

allah aşkına şu ikisi arasındaki çelişkiyi görebiliyor musun?

diyelim ki youtbe yasaklanmasını destekledik, bre akıllı madem mesele dış dünya sen sanıyor musun dış dünya giremiyor bu kayıtlara cnn int bile yayınladı iş işten geçti..

kardeşim ben ne diyorum sen ne diyorsun , diyelim ki kapatılmadı ve daha çok gizli stratejiler yayınlandı bu olayın üstüne , bunlarıda tüm dünya bilsin mi istiyorsun? Bize kapatılıp başka ülkelere açık olması ve dışardan servis ediliyor olması şu aşamada bizi ilgilendirmez tezat bi durum ama olay bundan ibaret

bize kapattılar ama sorun gene çözülmediki olay dışarıdan servis ediliyor ve böyle olunca illaki başka art niyetli insanlarda bunu izliyor ve öğreniyorlar , en iyisi seçim geçene kadar tüm dünyada interneti kapatmak o zaman kökten çözülür bu olaylar

arkadaş sen hala farkında değilsin neyin ne olduğunun körü körüne savunuyorsun.

bir tek youtube mu var, bir tek twitter mı var, binlerce paylaşım yeri var... ya da en basiti vpn kullan yine erişim açık... yine paylaşılır buna kafanız basmıyor mu?

mesele bu kayıt nasıl kaydedildi veya nasıl sızdırıldı? anlayamadığınız nokta bu! youtube yasaklanınca ne değişecek bana söyler misin? 3'ünü kapat 5'ini yasaklayla bunun önüne geçebilir misin?

ya arkadaş sonra koyun deyince kızıyorsunuz

hakaret ettirme kendine , nereden çıkarsa orayı kapatırlar , youtube tek kanal değil heralde ...

koyun diyorsunda , senin baban okuyor dimi üniversitede aklımız başımız yerinde yani

1000 tane kanaldan bile yayınlanırsa gidersin oralarıda kapatırsın

esas çözüm çıktığı yeri bulmak , nerde çıktığını bulmak demişssin doğru demişsin git-bul o zaman , bu adamlar gerizekalıya bunu akıl edemiyorlar

gidipte twiter-youtube felan kapatıp milleti köpürtüyorlar , te allam ya , ne kadar cahilsin

• Japonyada yolsuzluk olur,yolsuzluğu yapan bakan intihar eder.

Amerikada yolsuzluk olur,yapanlar istifa edip ülkeden kaçar.

Almanyada yolsuzluk olur,yapanlar ömür boyu hapis yatar.

Türkiyede yolsuzluk,hırsızlık olur ''Twitteri,youtubeyi kapatalım,fakirler görmesin''
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: channex

quote:

ayrıca utanın lan utanın

yalan söylemişler felan hadi neysede , nasıl desteklemezsiniz be hainler? Nasıl?

ülkemizi dış dünyaya fişliyorlar haberiniz yok , ülkemizin kanunlarını tanımıyorlar haberiniz yok? askeri stratejilerimizi tüm dünyaya servis ettiler bre allahsız kitapsızlar

nasıl rahat uyuyorsunuz siz lan nasıl ?

1- nasıl desteklemezsiniz ?

2- ülkemizi dış dünyaya fişliyorlar

allah aşkına şu ikisi arasındaki çelişkiyi görebiliyor musun?

diyelim ki youtbe yasaklanmasını destekledik, bre akıllı madem mesele dış dünya sen sanıyor musun dış dünya giremiyor bu kayıtlara cnn int bile yayınladı iş işten geçti..

kardeşim ben ne diyorum sen ne diyorsun , diyelim ki kapatılmadı ve daha çok gizli stratejiler yayınlandı bu olayın üstüne , bunlarıda tüm dünya bilsin mi istiyorsun? Bize kapatılıp başka ülkelere açık olması ve dışardan servis ediliyor olması şu aşamada bizi ilgilendirmez tezat bi durum ama olay bundan ibaret

bize kapattılar ama sorun gene çözülmediki olay dışarıdan servis ediliyor ve böyle olunca illaki başka art niyetli insanlarda bunu izliyor ve öğreniyorlar , en iyisi seçim geçene kadar tüm dünyada interneti kapatmak o zaman kökten çözülür bu olaylar

sanki türkiyeye yasak olunca tüm dünyaya yasak oluyor.
    neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamak mümkün değil.
    Ulan koskoca dünyada açık olan şeyi burda engellesen ne olur engellemesen ne olur?
    Hangi bilgiyi kimden saklıyorsun.
    Ulusal güvenlik söz konusu deyip Türkiye cumhuriyeti vatandaşlarına youtube u kapatıyorsun.
    Kimi kimden ne için koruyorsun ?

alıntıyı yanlış yapmış olabilirim.
    Lafı anlaması gereken anlasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 28 Mart 2014; 16:01:35 >

• Abi yeter basmıyor beyinleri iste,yok abi yok anlamaya,dusunmeye,idrak etmeye dair calisan organlari yok bosuna ugrasmayin bende yoruldum artik sizde bos yere kafa patlatmayin

dusunmeden irdelemeden kurana inanan tipler iste bunlar sonra islam ulkeleri neden geri neden 3.dunya ulkesi baksana su tiplere ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tablette, notebookta youtube izleyebiliyorum ama smart tv de çalışmıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devletin güvenliği zaafa düştü diye yaygara koparanlar,milletin güvenliğini ne kadar umursuyor?Gezide kaç kişi öldü?Reyhanlı patlamasında,Uludere'de kaç?Suriye ile savaş çıksa kaç askerimiz şehit olacak?Siyasilerin çocukları da askere alınacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

silah savunma teknolojisi mi geliştirilmiş? askerden geleli 1 yıl oluyor atış yaptığım g3 benden yaşlıydı,

terörü bitirdiyse ecevit bitirdi, müzakere ederek, taviz vererek, meydanlarda özerklik diye bağırtarak, apo'yla pazarlık yaparak, her seferinde bıçak kemiğe dayandı diyerek değil; mücadele ederek, sınır ötesi operasyon yaparak, tek tek kellelerini alarak, inlerine kadar girip yok ederek!

O dediğin gibi bitecek olsaydı deniz gezmiş hala bugün konuşuluyor olmazdı! Biz insansak onlar da insan! Kimsenin kimseye 2. sınıf insan, köle, hayvan muamelesi yapmaya hakkı yok. Sorumlu arayacaksan da 1960ların sonuna kadar ankaranın doğusuna il başkanlığı bile kurmayan, doğuyu görmeyen, yurtdışındaki patronlarından aldıkları emirler doğrultusunda terörden nemalanan chpye soracaksın!

Milli Tank Altay

Milli Gemi

http://tr.wikipedia.org/wiki/Roketsan_Cirit

Milli Tüfek 2014 yılında askerlere dağıtılmaya başlanacak

Ecevitin vefatı üzerinden geçen sürede kaç asker şehit oldu? Kaç karakol basıldı? Boş naralar atmayın!

LAFA DEĞİL İCRAATA BAKARIM

• quote:

Orijinalden alıntı: Veterozer

Arkadaş nasıl bir insan türü Youtube'un kapatılmasını haklı bulabilir hayret ediyorum. Bir insan kendi isteği ile nasıl kendi özgürlüğünün gitmesine göz yumar.

Soz konusu vatansa gerisi teferruattir. Vatanimizin birligi youtubeden de twitterden de onemli.
    Bu kadar bati yanlisi olmayin. Abdnin cikardigi twitter ve youtubenin esiri olmussunuz. Birde ozgurlukten bahsediyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esed düşerse Türkiye'nin hayrına olmaz mı????

Sustum. Daha da konuşmam! Lütfen cevap verme. İkimiz de saygı sevgi çerçevesinde kalalım. Allah ülkemizin bahtını açık etsin diyelim. Fazlasını konuşmak yararsız!
  • quote:

Orijinalden alıntı: criptex

Olur mu hocam! yol ortasında d.züşmeye laf edersek, parkta çoluğun çocuğun önünde alkol alınıp özendirilmesin yavrular dersek bidon kafalı, koyun, despot, yobaz, göbeğini kaşıyan adam, haso, cahil ve her türlü hakareti hak eden biz oluruz! Arsızlığı, gevşekliği, milli manevi değerlerden yoksunluğu, kafasını beynini asla ve asla çalıştırmamayı, ergen isyanı tetikleyicilerin kucağında gezmeye and içmiş o topluluktan devlet politikası, casusluk, vatana ihanet gibi konularda sağlıklı görüş mü bekliyorsun? Eşşeği sıraya bağlayıp boğaziçiden 1.likle mezuniyet bekle onu bekleme

Sanane insanların yol ortasında düzüşmesinden, parkta içki içmesinden(ben de desteklemiyorum bunların yapılmasını) Kimsenin buna karışmaya hakkı yok, isteyen istediği boku yer. Eğer sen evladına düzgün terbiye verirsen; ortalıkta düzüşmez, parkta içki içmez.

• bence bu adamların elinde çok daha sağlam ses kayıtları var sistemli olarak aşama aşama yayınlıyorlar. genel seçime kadar istifa ettirmeye çalışacaklar kesin.

istediğiniz kadar sevmeyin, nefret de edin ama bu adamlar devleti temsil eden insanlar ve bu konuşmaların yayınlanması vatana ihanettir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskoo

quote:

Arkadaş nasıl bir insan türü Youtube'un kapatılmasını haklı bulabilir hayret ediyorum. Bir insan kendi isteği ile nasıl kendi özgürlüğünün gitmesine göz yumar.

Soz konusu vatansa gerisi teferruattir. Vatanimizin birligi youtubeden de twitterden de onemli.
    Bu kadar bati yanlisi olmayin. Abdnin cikardigi twitter ve youtubenin esiri olmussunuz. Birde ozgurlukten bahsediyorsunuz.

Youtube kapandı. Neyi çözdü? Ne işe yaradı?
  • Çok bilmiş akıllı olduğunu sanıyorsun.
    Avrupa dünyanın en büyük savaşlarını başlatan bir gruptur.

Müslümanlık için yazdıklarını da cevaplamayacağım. Çünkü ne tarih, ne ne siyaset ne de sosyoloji den anlamıyorsun.

Cahil dediğimiz kesim senden çok daha bilinçli ki senin kafanı yaşamıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: swatsat

quote:

Orijinalden alıntı: MrHATE

quote:

Orijinalden alıntı: swatsat

quote:

Orijinalden alıntı: MrHATE

forumun %17 si süper zeki insanlardan oluşuyormuş , anket sayesinde bunu anlamış olduk.

İŞTE SİZİN ZİHNİYET BU TEK TİP TEK DÜŞÜNCE NEDEN KARŞIT GÖRÜŞE SAYGINIZ YOK NEDEN BU ARADA OYUM AKPYE

kendi askerini vurmak ne zamandan beri karşıt görüşte saygı göstericez? Vatan hainliği ne zamandan beri karşıt görüş ?

VURMAK MI DENİLENLER SADECE İDDİA CHPNİN DOĞUDA NELER YAPTIĞINI ÖZELLİKLE DERSİMDE HERKES BİLİYOR GEÇMİŞİNİZ BOZUK

Pazar günü dersimde seçim sonuçlarını izle , alevileri çok seven !!!!! akpli kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: iskoo

quote:

Kardeşim ne alaka youtube,Twitter Amerika falan..?

Ee ona bakarsan kullandığın İnterneti biz mi bulduk..??

Mesele şu ki Yputube düşen bu kayıtlar gerçek ve bu durum Ülkeyi yönetenlerden şüphe etmeme sebebiyet vermekte,

Onun dışında rahatsız olunan şu ki,

Devlet güvenliğinden bahsediyoruz ama şu an Youtube'da biz hariç tüm dünya bu videoları göbeğini kaşıyarak dinlemekte,

Bu da ayrı bir Facia....

• 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.