Şimdi Ara

Youtube telif hakkıyla ilgili soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir şarkının beatini beğendim diyelim. Dinledim ve aynısını bilgisayarda herhangi bir DAW ile (FL Studio,Ableton) kendim yaptım. Remake yaptım yani enstrümentalini. Bunu daha sonra youtube a yükledim. Orjinal şarkının sahibi videomu youtubedan kaldırmak için hak iddia edebilir mi? Başıma böyle bir olay geldi ve karşı tarafın haklı olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Sonuçta çalıp çırpmadım.

• edebilir o yüzden popüler müziklerden uzak durmanı tavsiye ederim.

ben alıyorum beati reasonda baya bi oynuyorum orjinalinden hiç eser kalmıyordu öyle kullanıyordum
  • En fazla video'yu silerler,başka bi sıkıntı çıkacağını sanmam.
  • E-mail attım parçanın sahibiyle görüştüm ya da organizatörü müdür artık her kimse , youtube dalga formu benzeyen parçaları siliyormuş otomatik olarak. Popüler değil parça. İlginçtirki internette 3.şahıs tarafından yüklenmiş parçanın tam versiyonu mevcut ve bin küsür izlenme sayısı var. Bunu neden kaldırmıyor youtube onu anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Discursive

E-mail attım parçanın sahibiyle görüştüm ya da organizatörü müdür artık her kimse , youtube dalga formu benzeyen parçaları siliyormuş otomatik olarak. Popüler değil parça. İlginçtirki internette 3.şahıs tarafından yüklenmiş parçanın tam versiyonu mevcut ve bin küsür izlenme sayısı var. Bunu neden kaldırmıyor youtube onu anlayamadım.

eğer sende para kazanma aktifse videon denetlenir uyarı alırsın veya videon silinir

o diğer elemanda para kazanma aktif değilse onun videosu denetlenmez.

diye biliyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orain -- 11 Haziran 2013; 22:22:09 >
  • orain kullanıcısına yanıt
    Nası aktifleştirildiğini bile bilmiyorum onun Neyse olmasa da olur çok önemli değil ama hakkım yeniyor mu diye irdeledim biraz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.