Şimdi Ara

Youtube'ta bazı videolar açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
14.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana bi yardım edin. Bu youtube bazı videoları açıyor bazılarını açmıyor kafasına göre takılıyo ben anlamadım ve sinir bozucu olmaya başladı.
    Diğer sitelerde hiç bi sorun yok sadece youtubeta oluyor.

• Yapay Zekanın Yanıtı

YouTube'da Videoların Açılmamasının Nedenleri

YouTube'da bazı videoların açılmaması sorunu çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Bu nedenleri belirleyerek sorunu çözmek için adımlar atabilirsiniz.

İnternet Bağlantısı Sorunları:

• Yavaş veya dengesiz bir internet bağlantısı, videoların yüklenmesini engelleyebilir. Bağlantınızı kontrol edin ve gerekirse bağlantınızı sıfırlayın veya daha güçlü bir sinyal alın.

Tarayıcı Sorunları:

• Kullanmakta olduğunuz tarayıcı eskiyse veya bozulmuşsa, videoları düzgün şekilde oynatmayabilir. Tarayıcınızı en son sürüme güncelleyin veya farklı bir tarayıcı deneyin.

Çerezler ve Önbellek Sorunları:

• Tarayıcınızdaki çerezler veya önbellek birikmesi, videoların açılmasını engelleyebilir. Tarayıcınızın çerezlerini ve önbelleğini temizlemeyi deneyin.

Video Ayarları:

• Videonun çözünürlüğü veya oynatma hızı çok yüksek olabilir. Video kalitesini düşürmeyi veya oynatma hızını ayarlamayı deneyin.

YouTube Sunucu Sorunları:

• Nadiren de olsa, YouTube sunucularında sorunlar yaşanabilir ve bu da videoların açılmamasına neden olabilir. Sorunun geçici olmasını bekleyin veya YouTube'un durum güncellemelerini kontrol edin.

Videoya Erişememe:

• Videonun kendisine erişiminiz engellenmiş olabilir. Video özel olabilir, bölgenizde mevcut olmayabilir veya telif hakkı nedeniyle kaldırılmış olabilir.

Video Kaldırıldı:

• Videonun YouTube'dan kaldırılmış olması mümkündür. Bu durumda, videonun neden kaldırıldığına dair bir mesaj göreceksiniz.

Diğer Nedenler:

• Bilgisayarınızda virüs veya kötü amaçlı yazılım olabilir. Virüs taramasını çalıştırın ve bilgisayarınızı temizleyin.
    • Güvenlik duvarınız veya antivirüs yazılımınız YouTube'a erişimi engelliyor olabilir. Güvenlik duvarı ayarlarınızı kontrol edin ve gerekirse YouTube'u izin verilenler listesine ekleyin.

Yukarıdaki adımları denedikten sonra videolar hala açılmıyorsa, YouTube Destek'le iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • proxy yada vpn ilemi giriyorsun? onlarda sorun olabilir illa bu videoyu izlemem gerekir dersen adresin onun 2 adet S harfi koy indir izle

su sekilde www.SSyotube.com/video <<<<< bu sekilde 2 tane S harfi koydunmu download cıkar ve indirme secenekleri sagda gorursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay11

proxy yada vpn ilemi giriyorsun? onlarda sorun olabilir illa bu videoyu izlemem gerekir dersen adresin onun 2 adet S harfi koy indir izle

su sekilde www.SSyotube.com/video <<<<< bu sekilde 2 tane S harfi koydunmu download cıkar ve indirme secenekleri sagda gorursun

İndirmek için idm aktif oluyo zaten sorun izleyememek. Geçenlerde arkadaşım proxy gibi bişey indirmişti sağ yukarda simgesi var basınca aktif oluyo demişti belki de ondandır.
  • evet ondandır
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay11

evet ondandır

Sorun çözüldü kardeşim eyvallah
  • hadi gozunuz aydin
  • Youtube açılmıyor sorununun çözümü

Epeydir Youtube ile video izleme sorunu çekiyordum. İnternette ne kadar video varsa nerdeyse hepsi hata veriyordu, açılmıyordu. Ara sıra DNS değiştirici bir program var Hotspot Shield diye, onu çalıştırıp girebiliyordum ki o da gitti. Duyduğum bir youtube yasaklaması olmaması, herkesin youtube ile video paylaşımı yapması, üstüne internet yasağı bulunmuyan bir ülkede, yurtdışında olmama rağmen laptop'umdan Youtube'a girememem iyice dellendirdi sonunda Google'da buldum Youtube'un açılmama sorunu çözümünü.

Başka Youtube açılmıyor, Youtube'a erişemiyorum diyeniniz varsa çözümü basit ve şudur;

C (işletim sisteminizin genelde yüklü olduğu disk bölümü) > Windows > System32 > drivers > etc yolunu izleyip "etc" klasörü içindeki "hosts" dosyasının üzerine sağ tıklayıp birlikte aç deyip notepad ile açıyorsunuz. Dosyanın içinde yazanları tamamen silip kapat diyorsunuz. Değişiklikler kaydedilsin mi sorusuna evet diyorsunuz. İşlem budur.

Youtube'ta bazı videolar açılmıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android de YouTube açılmıyor
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.