selam arkadaşlar. ideos x5'im var birkaç küçük sorunum var bu telefonla ilgili. o sorunlardan biri youtube. youtube uygulaması dışında tarayıcıdan açmaya çalıştığım youtube videoları bu video oynatılamıyor hatası veriyor. youtube uygulamasını kullandığımda videolar açılıyor fakat bu kez videoyu durdurup yeniden açtığımda ses ve görüntü uyuşmuyor. videoyu yüklerken aynı anda oynatmaya çalıştığında durduğu sırada yine ses ve görüntü uyuşmazlığı oluyor. dailymotion videolarında bu sorun olmuyor. herhangi bir sorun yaşamadım. ne yapmalıyım?
dostum öncelikle flash player'ı güncelle. yine sorun yaşıyorsan youtube mobile'dan değil pc sürümünden girip videoları sorunsuz açabilirsin. yada andorid marketteki youtube uygulamasını kullan.
dostum ilgin için teşekkürler. şimdi flash player'ı güncelledim tarayıcıda videolar açmaya başladı fakat videonun herhangi bir yerinde yine aynı hata çıkıyor. mobil değil de pc sürümünden cepten nasıl açabilirim bilmiyorum. youtube uygulaması en başta da dediğim gibi düzgün çalışmıyor. ses görüntü birbirine giriyor, görüntü donuyor.