Şimdi Ara

Youtube Sizin için neden bu kadar önemli??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: MH

quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

youtube olmasa başka siteler var.Bu kadar büyük oranda lanse edilmesi ve siteyi bu kadar önemli kılmak çok mantıksız.Protesto edilen site yasağı ise çok da iyi yapmışlar.Burda birisi çıkıp Atatürk e öyle böyle dese hemen banlayın şunu dersiniz.Sitede bu denmiş.Siteye geçici bir ambargo konması kötü mü? En azından neyi neden yaptığımızı görüp ona göre davranırlar.Sizleri anlamak güç. Düşündüğünüzün tersine düşünenleride kınıyorsunuz aynı şekilde düşünenleride

bizde atatürke yapılan saygısızlığa karşıyız ama şuda bir gerçek şimdi demeyşn ben öyle yapmam falan

şimdi bu bize değilde başkasına yapılsaydı mesela yunanlara böyle birşey yapılsaydı hepiiz derdiniz ohh ne güzel olmuş güler geçerdik youtube kapanınca hepimiz derdik bak şunlar yüzünden youtube kapandı diye dimi youtube sadece atatürke karşımı birşeyler yapılıyordu ?? hayır türklere olsun başkalarına olsun herkese yapılan birşeyler vardı yalan mı ? neden o zaman ses çıkarmadık şimdi site kapandı diye bizde protesto ediyoruz diye neden siz bize karşı çıkıyorsunuz.?? tabiki sadece youtube yok bi ton site var ama millet youtubeye alışmış donanimhaber kapansaydı bu yüzden o zaman ne yapacaktın ? zamanında atatürke burda küfür edenler olmadımı ?? sadece banlanmaktan başka birşey olmadı neden DH kapanmadı o zaman ? kapansaydı hepiniz seferber olurdunuz ama yalan mı ?

Donanım haberde Atatürk'e hakaret edilseydi ve moderatör yada admin her neyse yüzbinlerce şikayete rağmen o konuyu orada tutsaydı benim için donanım haberde biterdi. Ve sitenin kapatılması için elimden geleni yapardım.

• Ne kadar önemliymiş bu yotube ya alt tarafı bi site ve o site sizin atanıza küfretti

hala neyini savunuyorsunuz yazıklar olsun sizie başka bişey demiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BY_ZEGEX

Donanım haberde Atatürk'e hakaret edilseydi ve moderatör yada admin her neyse yüzbinlerce şikayete rağmen o konuyu orada tutsaydı benim için donanım haberde biterdi. Ve sitenin kapatılması için elimden geleni yapardım.

tamam o zaman youtube un sitesini kapatalım. dünyada kimse giremesin, nasıl olacak? senin dediğin buna çıkar. erişimin engellenmesi ayrı bir konu. örnek verirken konuyu dağıtmayalım. açmaya gerek yoktur heralde anlamışsındır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mikroanaliz

Ne kadar önemliymiş bu yotube ya alt tarafı bi site ve o site sizin atanıza küfretti

O site mi küfretti? Güldürme beni, bir şerefsiz oraya video eklemiş, sitenin ne suçu var? Sadece suç olarak, videonun yayından geç kaldırılması kabul edilebilir. Ama bunu youtube'a sadece Türkiye'den erişimi engelleyerek değil, mahkeme yoluyla çözülmesi gerekirdi. Davalar açılır ve gerekli tazminatlar alınır. Sanki biz siteye giremeyince (ki rahatça girebiliyorum başka yollarla) herşey çözümlenecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: VvictorR

quote:

Orjinalden alıntı: BY_ZEGEX

tamam o zaman youtube un sitesini kapatalım. dünyada kimse giremesin, nasıl olacak? senin dediğin buna çıkar. erişimin engellenmesi ayrı bir konu. örnek verirken konuyu dağıtmayalım. açmaya gerek yoktur heralde anlamışsındır.

Türk milleti istese o siteyi istediği gibi kapattırır. Ama millet malum sitenin engeli açtırmak için imza kampanyası bile topluyor. Akıl hazır değil ise göz göremezmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kinesis -- 9 Mart 2007; 11:44:09 >

• quote:

Ne kadar önemliymiş bu yotube ya alt tarafı bi site ve o site sizin atanıza küfretti

harbiden yuh yaa ne alakaysa
  • Arkadaş youtube çok önemli birşey benim hayatımda.Ayrıca atama küfreden youtube değil oradaki bir üye.
    Bunun ayırdına varamamanız ne kadar saçma.Kaldıki youtube gibi bir sürü video eklenen bir sitede içeriğin takip edilmesinin ne kadar zor olduğunu
    fark etmiyor musunuz.Sanki hepsinden yotube sorumluymuş gibi konuşuyorsunuz.Şu anda size burada galiz küfürler etmemi engelleyen tek şey
    DH'nin youtube kadar büyük bir site olmaması içeriğinin kontrolünün kolay olması.Eğer buraya her milletten milyonlarca kişi mesaj yazsa emin ol küfürleşsek seninle modların buna yetişmesi mümkün değil.
    Dünya bugün yaratılsaydı dünyada atamıza küfür edenler var ve Allah buna bir dur demiyor diye
    Allah diyen insanlar çıkardı ve bu çok komik bir durum olurdu

• quote:

Orjinalden alıntı: krushmut

Arkadaş youtube çok önemli birşey benim hayatımda.Ayrıca atama küfreden youtube değil oradaki bir üye.
    Bunun ayırdına varamamanız ne kadar saçma.Kaldıki youtube gibi bir sürü video eklenen bir sitede içeriğin takip edilmesinin ne kadar zor olduğunu
    fark etmiyor musunuz.Sanki hepsinden yotube sorumluymuş gibi konuşuyorsunuz.Şu anda size burada galiz küfürler etmemi engelleyen tek şey
    DH'nin youtube kadar büyük bir site olmaması içeriğinin kontrolünün kolay olması.Eğer buraya her milletten milyonlarca kişi mesaj yazsa emin ol küfürleşsek seninle modların buna yetişmesi mümkün değil.
    Dünya bugün yaratılsaydı dünyada atamıza küfür edenler var ve Allah buna bir dur demiyor diye
    Allah diyen insanlar çıkardı ve bu çok komik bir durum olurdu

Tabiki takip edilmesi çok zor bir site 160.000 şikayet görülmemiştir değilmi ama...

Birde bu sitede bir moderatör çalışmıyor kimbilir kaç moderatör yahut site görevlisi var ve hiçbiri 160.000 yada daha fazla şikayetten hiç birini göremedi ne tesadüf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kinesis -- 9 Mart 2007; 11:55:26 >

• Öncelikle bir bilgi:Şikayet geldiği an o video oradan silindi. Fakat daha sonra başkaları tekrar eklemeye kalktı. Problem de buradan çıktı.

YouTube bu tür konularda şikayette bulunulduğu takdirde silme işlemi yapan bir site.

Eğer devlet YouTube ile resmi yoldan iletişime geçip, videoların taranıp silinmesini talep etseydi, tüm Türk karşıtı videoları sildirtebilirdi. Ama şu anda yapılabilecek en saçma şey yapıldı ve YouTube sadece Türkiye' ye yasaklandı.

Dikkat edin: YouTube kapanmadı ve bunda onların bir zararı yok. Zarar gören biziz. Orada bir sürü faydalı video var ve hiçbirini göremiyoruz.
  • quote:

İşte sizin asla anlayamacağı nokta da bu,Atatürk'e yapılan hakaret kabul edilemez,fakat burda yapılması gereken,yasal mercilerin Youtube'la bağlantı kurup videonun kaldırılmasını talep etmesi,bir daha konulmasını engelletmesi,koyan kullanıcıları mümkünse site üyeliğinden çıkarttırması ve bu konularda daha hassas olmasını istemesidir.Ama bizimkiler işin kolayına kaçıp bizi bizden korumaya kalkmak gibi saçma bir yola saptılar,youtube'a aynı videolar konulabilecekse tüm dünya bunu izleyebilecekse benim insanıma erişimi kapatmak neye yarar buna basmıyor kafaları işte.
    Yapılan uygulama tek kelimeyle iğrenç bir sansürdür,bugün bunu savunan,karşı çıkanları vatan haini ilan edenler asıl kendileri bölücülük ve garabet içerisindedirler,anlayamadıkları nokta yarın öbür gün benzer durumun hatta daha fazlasının örneğin hükümet politikalarına karşı çıkan internet sitelerini kapattırma,engelletme yoluna gidebileceğidir kaldı ki bunun örnekleri günümüzde de var,basından ve yayından bir çok eleştirel ses üzerinde özellikle mali açılardan yapılan baskı ve incelemeler hepimizin malumu,internet gibi sınır tanımaz bir dünyaya kilit vurma çabaları bizi ileriye değil geriye götürür,git gide Çin'e benzeriz,kaldı ki bu kesinlikle sonuca ulaşamayacak beyhude bir çaba olarak kalır.
    Klavyelerinin arkasından "Neyini savunuyonuz ulan,hrrr vatan hainleri" diye salyalarını akıtan insanlara nereye doğru gittiğimizi düşünmelerini salık veririm..

Youtube'u kökten kapattırabilebiliriz diyenlerin ise dünyadan haberi yok anlaşılan.

• Arkadaşlar iyi güzelde şu stevretatos mu ne onun videosunu bi izlesek te biz de cevap versek şu şakiye.Merak ettik yav bu videoda neler gösteriliyor.bu kadar insanı infiale getirdiğine göre bayağı bişeyler var.Nerde bulabiliriz bu videoyu.
  • Yasaklanması çok saçma bir olay...Kendi kendimize kötülük yapmış olduk...Ama şöyle bir sorun var...Birçok insan interneti sadece youtube'dan ibaretmiş gibi görüyor...Hayır arkadaşlar internet=youtube değil...
  • basit ve etkili yoldan çözüme gitmişiz, youtube 70 milyon potansiyel kullanıcıyı kaybetmektense o vidyoları kaldıracaktır..

dünya basınında yayınlanmaya başladı bile türkiyenin youtube'u yasakladıgı.. adamların ekmegine yag sürdük neyse çok konuşmaya gerek yok,elaleme bagımlı olmuşuz sonumuz kötü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasturk

basit ve etkili yoldan çözüme gitmişiz, youtube 70 milyon potansiyel kullanıcıyı kaybetmektense o vidyoları kaldıracaktır..

dünya basınında yayınlanmaya başladı bile türkiyenin youtube'u yasakladıgı.. adamların ekmegine yag sürdük neyse çok konuşmaya gerek yok,elaleme bagımlı olmuşuz sonumuz kötü.

Pardon ama bunun nesi basit ve etkili? Tüm dünya şu anda bizimle dalga geçiyor bunun farkında mısınız? Üstelik o Yunan çocuk da "ohoo, bir video yaptım, Türkiye YouTube' a giremiyor, ahahahah" diye katıla katıla gülüyordur şimdi.

Ayrıca ne 70 milyonu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Challenger

quote:

Orjinalden alıntı: hasturk

basit ve etkili yoldan çözüme gitmişiz, youtube 70 milyon potansiyel kullanıcıyı kaybetmektense o vidyoları kaldıracaktır..

Pardon ama bunun nesi basit ve etkili? Tüm dünya şu anda bizimle dalga geçiyor bunun farkında mısınız? Üstelik o Yunan çocuk da "ohoo, bir video yaptım, Türkiye YouTube' a giremiyor, ahahahah" diye katıla katıla gülüyordur şimdi.

Ayrıca ne 70 milyonu?

Arkadaşım youtube hiç bi para almaz ve çoğu site hitler sayesinde reklam alır 70 milyon hit demek youtubenin yeklaşık 4/1 kullanıcısı kaybetmesi demek çünkü hiç bir yabancıda ben bu kadar youtubeye girmediğini görmedim benim konumu bazıların yanlış anlamış demek istediğim yasak değil yasağa bende karşıyım orda süper bilgiler var o gibi videolar şikayet edildiğinde kaldırılır bu sorun değil sorun milletin 2 gün youtube giremedi diye tıpkı msn de yaptığı gibi ortalığı ayağı kaldırması dünyanın sonu gelmiş gibi davranması... benim anlamadığım olay bu youtube olmasa google video var izlesene var bi sürü video sitesi var gr ordan bulursun elbet özellikle google video youtubede olan çoğu video var... ve msnide söylüyorum adam 1 saat msne giremiyo ortalığı kaldırıyo msne giremiyorum napıcam ben ya dünyanın sonu gelmedi ya gir telefona bak youtube giremiyosun ya gir forumlara yeni haberlere bak yabancı forumlarda gez diğer video sitelerinde gez benim burdaki derdim hiç bir site programı kullanamanız dünyanın sonu değildir benim makinam eski ve şuan tüm arkadaşlarım carbonu bitirdi ben daha başlıyamadım bile bu dünyanın sonu değilki benim amacım bunu size kavratmakk....

• benim içinde sadice Kota doldurucu Bir yaratik gibi geliyor..

ismini duyunca kacmam lazim diye Düşünüyorum
  • Çok süper dota reaplayları var işte sebep bu.Ciddiyim dota diye aratın harika yapımlar var.
  • Buradan erişebilirsiniz :
    http://www.proxy-guard.com/cgiproxy/nph-proxy.pl/010110A/http/www.youtube.com/

not : bence de öyle ihtiyaç olunacak bir site değil. sadece film fragmanlarını izlemek için kullanırdım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.