Şimdi Ara

YouTube 'Shorts' Çöplüğüne Dönmüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçmiş olsun YouTube elden gitti. Kısa videolar, gereksiz bilgi ve kısa videolar ile çok para kazanma arzusu..

Trendlere bakıyorsunuz 20 videonun yarısı shorts video. Gözümüze gözümüze sokuyorlar.

YouTube = TikTok

YouTube "Shorts" Çöplüğüne Dönmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 10 Temmuz 2022; 10:7:13 >

• Her şey gün geçtikçe nok gibi oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşırı hızlı tüketim çağındayız. Next next next. Günümüz ilişkileri de artık böyle.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zaten bütün internet piyasası aktf bir kısalmanın içinde. Herkese içerikleri kısaltma politikası uyguluyor firmalar. İnan ki bundan bende nefret ediyorum. Aslında hayatlarımızda dahil buna. Günler hızlanıyor ve biz bu hızlılıkta kendimize vakit bulmayı bıraktık. Bulsakta telefondan buluyoruz çok değişen bişey olmuyor

• serverlar doliyi

• Hocam ağzına sağlık tam düşündüğümü düşünüyorsunuz

Hayat artık hızlandı. Sistemlerle, bombardıman ile atılan her saniye içeriklerle ve daha bir çok başka etmenle hızlandı. Artık aşk veya başka değerlere verecek vakti yok kimsenin. Değer vermekten kastım üstüne düşünmek ve değerini anlamak. Artık herşey next next next. Düşünme sadece next.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ItsAtakan24 -- 10 Temmuz 2022; 12:42:58 >

• Çoğuda gaypop veya din prim allahsa beğen tadında şeyler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YouTube'deki Boş Kanallar
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.