Bildirim
YOUTUBE PARA KAZANMA VE TELİF HAKLARI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: 4F3
arkadaşlar youtubeda bi kanal açtım fifa 14 maç videoları vs paylaşmak istiyorum telif hakkına girermi?
para kazanabilirmiyim o videolardan bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler
kazanamassın -
Herkes başladı youtubeye :( -
quote:
Orijinalden alıntı: Martin.
quote:
arkadaşlar youtubeda bi kanal açtım fifa 14 maç videoları vs paylaşmak istiyorum telif hakkına girermi?
kazanamassın
ciddimisin bir çok adam var popüler olan gerçek futbolcularla maç yapıyor o kazanmıyormu yani? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Martin.
quote:
kazanamassın
ciddimisin bir çok adam var popüler olan gerçek futbolcularla maç yapıyor o kazanmıyormu yani?
türkiyedeysen kazanamazsın ksi hem yurtdısında hem 2 milyon fanı var -
başlarının değil kendı vidyolarını atarsan kazanırsın.
başkalarının kınden de kazanırsın ama telıf 3.taraft dünya engeli filan gelırse vidyoya para kazanma gider...tüm kanalların para kazanmasıda gidebilir...
en dürüstü özgün...fifa oyna çek at bişey olmaz... ama mesela şarkı atarsın my sayrus o telıf ve eşleşen verir... umarım anladın...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ksi günde 30-40 bin tl aliyordur. (kardeşiyle) -
Kim izliyecek ??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar bende uğraşıyorum yotube ile ama daha yeni başladım türkiye için para kazanma seçeneği yok ben america olarak değiştirdim ölgeyi para kazanma seçeneği geldi mailde geldi artık para kazanmaya başladınız diye ama par kazanmak ve çekmek için adsense hesabı nerden nasıl oluşturuluyor onu bulamadım. Kendi videolarımı eklicem programlama vs.. üzerine. henüz aile videolarım haricinde video yok onlarda kazanç görüüyor da b parayı kazancı çekebilmem için ne yapmak lazım -
Hevesini kırmak gibi olmasında üçünün taraf içeriğine girer.Kendi orjinal içeriğini paylaşmış olsan bile zaman zaman sorunlarla karşılaşıcaksın.İçeriğin kendine ait olduğunu kanıtlamanı isticekler.Kanıtlasan bile belli bir süre geçtikten sonra youtube'dan kaynaklanan sorunlardan para kazanma pasif olur.Daha kötü yanlarıda yok değil tabiki.Yine youtube sorununda para kazanmayı aktif ettiğin videolar bazı zamanlarda otomatik olarak incelenmeden aktif oluyolar.Böyle olunca sahtekarlık yapmıs sayılıyosun ve hesabın fesh ediliyo.Türk olduğun için haklarını bile savunamıyosun,gönderdiğin bildirilerle ilgilenmiyolar.
Hadi bunları geçtim,bizim türkler inat olsun diye telif hakkı gönderip,videolarının kaldırılması için açık arıcaklar.
Bence hiç uğraşma. -
Türkiye'de işin zor.
Oyuncu kitlesi 8-15 yaş olduğu için emeğinin karşılığını alamıyorsun. -
o zaman aile videolarına devam :D ya video ile para kazanma brtek letitbitte vardı galiba onda da reklamlar vs birde videonun bitişinde çok yüksek sesli adamı hoplatan müzik falan var berbat bişey.. onun haricinde adam akıllı bulamadım ayda 1000 civarı gösterim yapma imkanım var ama adam akıllı video oynatıp para kazanacağım bir site bulamadım :( -
çok iyi bi fikir geldi aklıma -
merak ettim şimdi :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X