Şimdi Ara

Youtube neden izlemediğim videoları bana gösteriyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, YouTube alakasız video'ları bana öneriyor. (recommended for you) Önermesinin dayanağıysa benim o video'ya benzer bir video'yu izlemiş olmam ki böyle bir durum söz konusu değil. Mesela X video'sunu recommended for you olarak bana önerirken buna dayanak olarak Y video'sunu izlememi gösteriyor. X is recommended for you because you watched Y gibi. Halbuki ben Y video'sunu kesinlikle izlemedim. YouTube'un bu saçmalığını anlayanlar veya çözenler bir el atsın lütfen...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Gmail hesabin bilgisayarinda acikken bir baskasi izlemis olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video'ları benim izlemem veya bir başkasının izlemesi gibi bir ihtimal yok, bu konuda eminim...
  • Youtubeda solda ustte logonun altinda izleme gecmisi var. Eger orda varsa hesabinizdan izlenmis demektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim, anladım ben seni, YouTube da izlediğimi söylüyor zaten Watch History kısmında. İlk mesajda da belirtmiştim ''you watched'' dediğini. Yalnız burada problem bu video'ların kesinlikle izlenmemiş olması. Ne benim tarafımdan ne de bir başkası tarafından ki PC'yi sadece ben kullanıyorum. İzlenmediği konusunda yüzde 100 emin olmama rağmen yine de Chrome'un geçmişine baktım. O video'ları orada da göremedim.
  • Evet bu konuda bir zamanlar bende çok sıkıntı çekmiştim.Sebebi kullanıcı girişi abone olduğun gruplarla alakalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.GhostNetwork

Evet bu konuda bir zamanlar bende çok sıkıntı çekmiştim.Sebebi kullanıcı girişi abone olduğun gruplarla alakalı

YouTube'da hesabım yok yalnız...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Medirneli

quote:

Evet bu konuda bir zamanlar bende çok sıkıntı çekmiştim.Sebebi kullanıcı girişi abone olduğun gruplarla alakalı

Aklıma başka bir şey gelmiyor önbelleği temizlemeyi düşündün mü ya da Google Hesabın ile bağdaştırdın mı bunlarda olabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Medirneli

quote:

Aklıma başka bir şey gelmiyor önbelleği temizlemeyi düşündün mü ya da Google Hesabın ile bağdaştırdın mı bunlarda olabilir.

Önbelleği boşaltmaktan kastettiğin Chrome'dan geçmişi silmekse problem zaten kalmazdı. İşin esprisi Chrome'un geçmişine dokunmadan Youtube'u kullanmak. Yani benim YouTube'un bana video'lar önermesiyle bir problemim yok. Problem, YouTube'un izlemediğim video'lar nedeniyle bana benimle alakasız video'lar önermesi. Bana izlediğim video'lar bağlantısıyla yeni video'lar önermesi yani ''recommended for you'' olayı gayet güzel. Ve bunu da Chrome geçmişi olmadan yapamaz.

Google'da hesaba gelince... Google hesabım oldukça yeni ve bu hesabı sadece şu an kullandığım PC'de kullandım. Yani YouTube'la bu hesabın bağlantısı varken veya yokken, hesabı açtığım günden bu yana izlenebilecek olası video'ların arasında YouTube'un bana önerdiği alakasız video'lar yok.

• Konu baya eskimis yarida kalmis gibi gözüküyor. Benimde ayni buna benzer bir sorunum var maalesef. google da arama yaparken bu foruma rastladim ve yardiminiza ihtiyacim var....

Benimde gmail hesabim ki ben bu hesabin youtube ile bir alakasi oldugunu bile bilmiyordum ve bu olay ortaya cikinca ögrenmis oldum... bir sekilde youtube gecmisimde benim aramadigim izlemedigim videolar gözüküyor. Yani görünce ben bile inanamadim. Yukarida bazi arkadaslar demis iste baska PC den google hesabina girdi isen acik kalmis ise ordan giriyor olabilirler diye. Sonucta denedim gercektende bu PC den girmesen bile baska yerden ayni mail ile girince gecmiste gösteriyor burdan bakinca da ayni aramalar ile izlenen videolari.

Birde abone olunan gruplar ile alakasi var demis bir arkadas, o nasil olabilir ki? Yani benim foto üzerine google+ hesabimdan bazi gruplara üyeligim var ama youtube da benim bildigim abonelik filan yapmadim biryere. Benim aslinda youtube hesabimda yok yani bir sekilde ama gmail ile google a girince otomatikman youtube da oturum acmis. Izlenen videolar normal olsa neyse dicem ama maalesef kötü seyler izlenmis :( Sifreyi degistim tabi artik ama olan oldu artik

Var mi bu konuda baska türlü nerelerden nasil girilmis diye ögrenme imkanim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyidali -- 28 Kasım 2014; 15:52:02 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.