Bildirim
youtube müzik indirme programı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: yellow canary01
youtube'dan indirdiğimiz müzikler için öneri arıyorum arkadaşlar dvdsoft'un programı olan free youtube converter kullanıyordum virüs uyarısı verdi bende sildim onu yerine ne önerirsiniz
Şimdi indirdiğin müzikleri farklı formatlara dönüştürmek istiyorsan format factory öneririm. Yok direkt mp3 olarak indirmek istiyorsan media human öneririm. Media human 10 numara bir program.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mp3 icin direk mp3 indir
http://www.youtube-mp3.org/tr
yoksa total video converter
quote:
Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı
quote:
youtube'dan indirdiğimiz müzikler için öneri arıyorum arkadaşlar dvdsoft'un programı olan free youtube converter kullanıyordum virüs uyarısı verdi bende sildim onu yerine ne önerirsiniz
Şimdi indirdiğin müzikleri farklı formatlara dönüştürmek istiyorsan format factory öneririm. Yok direkt mp3 olarak indirmek istiyorsan media human öneririm. Media human 10 numara bir program.
media human indirdim ama kurulum yaparken 4 seçenek geldi ben güvenmedim zararlı birşey indirir diye varmı böyle bişey sen biliyormusun -
quote:
quote:
quote:
media human indirdim ama kurulum yaparken 4 seçenek geldi ben güvenmedim zararlı birşey indirir diye varmı böyle bişey sen biliyormusun
4 seçenek derken? bende öyle bişey çıkmıyor. Sadece yandex element vs kurmak istiyor. tikleri jkaldırıp devam edersen kurmuyor? Ayrıca çalma listesi de indiriyor. Sen nereden indirdin ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 18 Mayıs 2016; 21:37:26 >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
media human indirdim ama kurulum yaparken 4 seçenek geldi ben güvenmedim zararlı birşey indirir diye varmı böyle bişey sen biliyormusun
4 seçenek derken? bende öyle bişey çıkmıyor. Sadece yandex element vs kurmak istiyor. tikleri jkaldırıp devam edersen kurmuyor? Ayrıca çalma listesi de indiriyor. Sen nereden indirdin ?
gezginler indirdim open gl settings diye bi yazı var altdada 4 seçenekli bişey var seçmeden geçemiyon öyle diyim
-
Özelden bi link vereyim. Oradan indir sorun olmaz.
yokmu başka önerisi olan -
quote:
yokmu başka önerisi olan
idm yi her konuda tek geçerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snop02 -- 19 Mayıs 2016; 19:57:00 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunla http://www.freemake.com/free_video_downloader/ ister videoyu ister müziği indirebilirsin, alternatif olarak http://www.freedownloadmanager.org/download.htm fdm 3.9.7 kullanabilirsin -
bunun için bir sürü hazır site varken programla niye uğraşıyorsun ki. hatta youtube mp3 gibi tarayıcı eklentileri de var. bu kadar basit bir şey için program kurmaya değmez. ben alttaki siteyi kullanıyorum. oldukça hızlı.
www.vidtomp3.com
Convert Youtube to MP3 & Download Youtube Videos - Free Downloaderhttp://www.vidtomp3.com/index.php
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- laptopa su döküldü ama çalışıyor
- bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok
- laptop power tuşu olmadan açma
- casper bios tuşu
- kopyala yapıştır çalışmıyor
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- 0xc00007b hatası
- secure boot nasıl açılır
- bios nasıl açılır
- ekran kaydı alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X