Şimdi Ara

Youtube Kanal Tanıtımı - İşten Çıkınca Oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese Merhaba Sizlere Youtube Kanalımı Tanıtmak İstiyorum. Kanalımın İsmi İşten Çıkınca Oyun.

Youtube Kanal Tanıtımı - İşten Çıkınca Oyun

Kanal Adresi:https://www.youtube.com/channel/UCzpmVTYjSZPttQuSxyrYlqQ/videos

Nedir İşten Çıkınca Oyun:

Hem çalıştığım hem de oyun oynamayı sevdiğim için ikisini birleştirdiğim bir platform. Adından da Anlaşıldığı Üzere İşten Çıktıktan sonra oynadığım oyunları kaydedip yüklüyorum. Bütün Videoları 1080p 60 fps kalitesiyle yüklüyorum.

Ne Tarz Oyunlar Var Kanalda:

Her türlü oyunu oynamakla birlikte şu an için ağırlıklı olarak FİFA 16, CS:GO ve Championship Manager 01-02 videoları çekip yükledim. Hem güncel hem nostaljik oyunları koymaya özen gösteriyorum. Yeni Başladığım Pes 2016, This War of Mine gibi seriler de var.

Oynadığım oyunları lets play tarzı çekebildiğim gibi ilginç özelliklerini kullanarak da çekmeye çalışıyorum. Örneğin FİFA 16 Ultimate Team'de kurulabilecek en ilginç ve absürt takımlarla mücadele ettiğim bir seri kanalda mevcut.

Bazı Örnek Videolar:

Fifa 16 Ultimate Team En Kilolu Kadro:

Bu videoda Fifa 16'da kurulabilecek en kilolu kadroyu kurup mücadele verdim. İlginç Bir Deneyimdi.

Championship Manager 01-02 Galatasaray Kariyeri:

Efsane menejerlik oyununda orjinal kadroları ile bir Galatasaray kariyerine başladım ve devam ediyorum. Mesela ilk sezon itibariyle sadece galatasarayda oynamış oyuncularla mücadele etmeye özen gösterdim.

Counter Strike Global Offensive Overwatch İncelemeleri:

Counter Strike'da Overwatch incelemesi yaptığım serinin ilk videosu. Özellikle ilk iki videoda enteresan oyunbozanlar denk geldi.

Henüz Yeni Bir Kanal, Geliştirmeyi Her gün en az 1 video yüklemeyi hedefliyorum. Tabi iş güç olunca bazen aksamalar oluyor.

Göz atarsanız memnun olurum. Beğenmeniz Dileğiyle!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluepaw -- 26 Kasım 2015; 17:52:08 >

• Online oyunda olursa iyi olur valla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: O.M.F.

Online oyunda olursa iyi olur valla :)

tam neyi kasettiniz acaba :)
  • benim kanalımın da linkihttps://www.youtube.com/channel/UCpHwX8FjnF-YV-vqSsHBbrQ?view_as=subscriber

abone olanlar mesaj atsın bende onlara olayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.