Şimdi Ara

Youtube her video 144p

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben youtubeda acigim her video otomatikmen 144 p oluyor.
    400 yaptigimdada donuyor birde ne zaman videolari tam ekran yapsam donuyor.
    İnternet hizimdqn dolayi degil cunki telefonda daha rahat geziniyorum.

Sizc neden olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gokyuzunucokamacokseven kullanıcısına yanıt
    üstad internette dolaşırken yani başka sitelerde sorun varmı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: imam24

üstad internette dolaşırken yani başka sitelerde sorun varmı ??

Baska sitelerde sorun yok hatta,film izlerken bile donma o kadar yok. ama youtubeda cok fazla.

• Benim de benzer bir sorunum var. İnternetim 8 mbit. Hat değerlerim vs gayet normal saniyede 900kb falan indiriyorum. Akk yokken 1080p60fps videolar bile akıcı izlenip akkden sonra hd videoları akıcı izleyebiliyordum. Ama nedense bir süredir ne akkli ne akksiz youtube'da 240p üstü videoları izleyemiyorum. Diğer sitelerde sorun yok.

bi durumunu başka bir tarayıcıda test etmeyi denediniz mi youtube tabanlı virüsten kaynaklı bi engelle olabilir başka bir tarayıcı ile deneyin.Kullanmış oldgunuz tarayıcıyı silin ve yeniden kurun...
  • @imam24

allah razi olsun kardes benim aklima gelmemisti farkli tarayici.
    cok tesekkur ederim. iyiki yorum yazdin simdi senin sayende rahatim.
    herkes senin gibi olsa keske cok cok sagol.
    bu arada google chrome den giriyodum opera yukledim oldu.

bir sorum daha olucak yardim edebilirseniz sevinirim.
    ben simdi youtubeda donma sorunu hallettim ancak, bir film aciyorum 360p rahat izliyorum fakat 480p yapinca ses ilerliyor goruntu geride kaliyor.
    bunu nasil duzeltebilirim?
    Bu arada laptop kullaniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokyuzunucokamacokseven -- 26 Aralık 2014; 3:57:50 >
    rica ederim bi faydam olduysa ne mutlu bana,diger sorununa gelince üstad bilgisayarın ekran kartını bi güncellemeni tavsiye ederim eger komple video donuyo deseydin netten kaynaklı derdim ama sen ses var görün yok diyince bu ekran kaynaklıdır bide bu sorun bi tek ekran kaynaklı deilde bazen siteden siteyede fark edebiliyor bilgin olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    youtube video yüklenme sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forum Arabirim

quote:

Orijinalden alıntı: Gokyuzunucokamacokseven

@imam24

allah razi olsun kardes benim aklima gelmemisti farkli tarayici.
    cok tesekkur ederim. iyiki yorum yazdin simdi senin sayende rahatim.
    herkes senin gibi olsa keske cok cok sagol.
    bu arada google chrome den giriyodum opera yukledim oldu.

bir sorum daha olucak yardim edebilirseniz sevinirim.
    ben simdi youtubeda donma sorunu hallettim ancak, bir film aciyorum 360p rahat izliyorum fakat 480p yapinca ses ilerliyor goruntu geride kaliyor.
    bunu nasil duzeltebilirim?
    Bu arada laptop kullaniyorum

İşlemcini ve ekran kartını yazar mısın?

İslemci : Intel Atom N270 @ 1.60GHz
    Ekran karti : Intel GMA 950

• quote:

rica ederim bi faydam olduysa ne mutlu bana,diger sorununa gelince üstad bilgisayarın ekran kartını bi güncellemeni tavsiye ederim eger komple video donuyo deseydin netten kaynaklı derdim ama sen ses var görün yok diyince bu ekran kaynaklıdır bide bu sorun bi tek ekran kaynaklı deilde bazen siteden siteyede fark edebiliyor bilgin olsun

Ekran kartinin Guncel bir surumu var , bendeki surumu 15-02-2008 , en guncel surum ise 2009-10-26 ancak yukleyemiyorum soyle bi sey cikiyor.

http://i.hizliresim.com/Q4ZQvk.jpg

• Youtube da bazı dönemler youtubedan kaynaklana video oynatma sorunları olabiliryor.Sorun youtube ile alakalı bnmde öyleydi geçen 2 gün şuan sıkıntı yok.Sen de durum nasıl şuan
  • Bendede iyi. 720p falan yapinca nasil dpnuyor bir gorsen

o sürüm senin işletim sisteminle veya donanımınla uuyumlu olmadıgı için hata veriyor...donmarlar netten kaynaklıda olabilir biraz bekle eger düzelme olmassa bi ssitem kurmayı dene.
  • quote:

o sürüm senin işletim sisteminle veya donanımınla uuyumlu olmadıgı için hata veriyor...donmarlar netten kaynaklıda olabilir biraz bekle eger düzelme olmassa bi ssitem kurmayı dene.

iyide ben kendim indirmedimki o surucuyu, 3dchip diye bir program var. otomatikmen o gosteriyor zatn su surucun eksik diye, ssitem kurmayi dene derken format atmayimi oneriyorsun?

3dchip bu programların yanılma payları yüksek aslında yükleme yapmaması daha iyi neden dersen eger yanlış bir güncelleme alırda yüklerse bu sefer makinen hiç açılmaz,evet sistem kurmadan kasım format at bazen gereksiz çerez ve site atıkları kayıt defterleri sistem agırlıga neden olur.
  • Dns proxy ayarlarina bak

• her videoyu 144 yapmanın bir yolu var mı

Sistem bilgilerine göre kasması çok çok normal başka bşişey bekleme o işlemci ve karttan
  • Chrome eklentilerinden Better net i indir youtube sorunun çözülür.
  • Herşeyi 1080p de açıyor çözümü yok mu bunun. Online oyunda videonun açıldığı ilk 5 sn ye ping 100 küsürleri görüyor. :S
  • ozgurturk102 kullanıcısına yanıt
    Auto HD For Youtube for Chrome eklentisini indirip ayarlardan istediğiniz kalite ayarını seçebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.