Şimdi Ara

Youtube,google daha fazla video sitelerindeki videoları bilgisayara kaydetme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet arkadaşlar ilkönce youtube den istediğimiz videoyu açıp linki kopyalıyoruz.Daha sonra http://javimoya.com/blog/youtube_en.php sitesine girerek videonun linkini yazıyoruz.O bize download link diye bir banner gösteriyor.Onun üstüne sağ tıklayarak hedefi farklı kaydet diyoruz ve gelen dosya adının sonuna .flv ekliyoruz.Ve kaydediyoruz bu dosyaları açmak için flv player gerek.

flv player :http://www.download.com/FLV-Player/3000-2139_4-10505954.html?tag=lst-0-1

Firefox Yöntemi By volkansen84

Mozzillanın kendi addon sitesinden videodownloader addon unu kurun.
    Youtubede video izlerken sağ altta bi işaret çıkıyor.Ona tıklayınca acılan penceredeki butona sağ tıklayıp farklı kaydet dioruz ve dosyayı kaydediyoruz.
    Sonra dosya uzantısını .flv ye çeviriyoruz. ve FLV player ile izliyoruz.
    Flv player indirmek istemiom ben windows media playerda izlicem diyen arkadaşlar k-lite codec paketini indirip bilgisayarına kuruyo böylece indirdiği videoyu istediği player ile izleyebiliyor.

Linkler:
    Firefox VideoDownloader Addon
    K-Lite Codec Pack

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lounge Act -- 31 Ekim 2006; 15:10:09 >

• emeğe saygı
  • tebrik ederim topic inden dolayı peki diğelim bu youtube linkihttp://javimoya.com/blog/youtube_en.php googleda nasıl bi link olcak ondanda bi örnek link koyabilirmisin? edit:yazım yanlışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 31 Ekim 2006; 14:33:20 >
  • henüz denemedim ama bu site de yararlı olur .

http://keepvid.com/
  • orada dikkat edersen link yazdığın yerden sonra any site diye bir seçim alanı var oradan seçeceksin siteleri
  • Bu bilgiye ek olarak: (firefox kullanıcıları için)

mozzillanın kendi addon sitesinden videodownloader addon unu kurun.
    youtubede video izlerken sağ altta bi işaret cıkıo... ona tıklayınca acılan penceredeki butona sağ tıklayıp farklı kaydet dioruz ve dosyayı kaydediyoruz.
    flv player indirmek istemiom ben windowsmediaplayerda izliicem diyen arkadaşlar k-lite codec paketini indirip bilgisayarına kuruo böölece indirdii videoyu istediği player ile izleyebilio.

Linkler:
    FLV Player
    K-Lite Codec Pack

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkansen84 -- 31 Ekim 2006; 14:46:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: volkansen84

Bu bilgiye ek olarak: (firefox kullanıcıları için)

mozzillanın kendi addon sitesinden videodownloader addon unu kurun.
    youtubede video izlerken sağ altta bi işaret cıkıo... ona tıklayınca acılan penceredeki butona sağ tıklayıp farklı kaydet dioruz ve dosyayı kaydediyoruz.
    flv player indirmek istemiom ben windowsmediaplayerda izliicem diyen arkadaşlar k-lite codec paketini indirip bilgisayarına kuruo böölece indirdii videoyu istediği player ile izleyebilio.

Linkler:
    FLV Player
    K-Lite Codec Pack

mozillacıların uğraşmasına gerek yok ama internet explorer kullananlar için benim verdiğim yöntem uygulanmalıdır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tmm arkadaşım kızma bende mozillacılardan bilmeyenler varsa diye bilgi verdim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkansen84

tmm arkadaşım kızma bende mozillacılardan bilmeyenler varsa diye bilgi verdim...

senin yöntemide ekleyeyim o zaman ilk mesaja
  • mozilla için olanını bilmiyordum çok saol volkansen84 tabi explorer için sanada tony hawk
  • SAOL
  • çok faydalı bir topic saol
  • hem ünlü videoları rapidden 40mb lik boyutta indireceğinize buradan 12mb gibi bir boyutta indirirsiniz.
  • Ama tabi görüntü kalitesi aynı kalıyo dimi_?
  • ewet görüntü kalitesi aynı kalıyor maalesef
  • teşekkürler...
  • ne demek canım görevimiz ne de olsa paylaşım forumu
  • tesekkürler bilgiler icin
  • bu konu altta kalmış olmaz ama yararlı bi konuydu ayıp olmuş tony hawk a
  • güzel bi topic knight ile ilgisi yok dicem ama yalan olur.emeğe saygı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.