Şimdi Ara

YOUTUBE GERÇEĞİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler iyice kalabalık olmasın diye hiç para kazandırmıyor YouTube diye ağlayıp duruyorlar bu "YouTuber" denenler. Kanmayın bunlara. Girmek istiyorsanız mutlaka girin, çılgın para var. Ünide aynı bölümdeki arkadaşım ev aldı sadece YouTube geliriyle ve öyle çok bilinen kanal bile değil.

Şu videoları koyarken utanmıyorlar birde:

Para kazanmıyorum diye ağlarken;

Yeni aldığı Camaro'yu tanıtırken;

Ek olarak Camaro'dan önce yeni ev almış ancak onun fiyatını bilmiyorum ve bu çocuk 20 yaşında.

Kendilerini bu kadar rezil etmeleri boşuna mı sanıyorsunuz?

• Youtube para kazanma özelliğini Türkiye'ye açınca bozdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hepsine Mehmet Ali Erbil'in sosyal medya versiyonları olarak bakıyorum. Boş beleş hiçbir işe yaramaz bir insan ama parasını kazanıp villasını, arabasını alıp keyfi o çatıyor. O rahat yaşam için yapılır yapılmaz konusu ise size kalmış.
  • 8-14 yaş aralığına hitap ediyorlar , yani küfür , argo vs. bunlar sayesinde ünlü oldu bu , ha hakediyor mu ? Türkiye'nin Sistemini çözdüğü için kesinlikle hakediyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 bin izlenmeye $10 kuruş veriyor yalnız youtube. Bu nasıl oluyor ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 19 Temmuz 2017; 20:29:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    O iş öyle değil hocam. İzlenme başına falan para vermiyor kimse size. Videonuzda çıkan reklamlara tıklanma sayısına göre para alıyorsunuz. Yani bu noktada da kitleniz çok önemli. Hitap ettiğiniz kitle o reklamlara çok az basıyorsa geliriniz düşük olur ancak reklamları bolca tıklıyorsa yüksek reklam alırsınız. Yani 10.000 izlenmesi olan bir videodan reklam tıklama durumuna göre 50.000-100.000 izlenmiş videodan fazla alabiliyorsunuz. Sponsorlar vs. ise ayrı konu.

Tabii emek gerektiren bir iş. Düzenli olarak video çekip montaj yapmak ve bunu izlettirebilecek şekilde yapmak zahmetli iş. Yaptıkları işe boş demiyorum ve bence kesinlikle hak ediyorlar. Bu konunun amacı ise kendisinde potansiyel gören ama kazanılmıyormuş para diye frenleyenleri uyarmaktı.
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    Şöyle birşey olamaz mı hocam. Mesala bir video atsak 10 dkkalık. Bembeyaz ekran. Bunu sürekli olarak açacak vpn bağlantılı, ve sürekli reklamlara tıklayıp açıp kapatacak otomatik bir yazılım. Kısa sürede 10 milyon izlenmeye ulaştırıp, videodan 10 bin dolardan fazla kazanamazmıyız?

İçerik konumuda abd olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 19 Temmuz 2017; 20:42:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    Karşınızda Google var hocam. Böyle basit botları yutmaz. Aynı yerden gelen sürekli izlenimi kabul etmez. Sürekli ip değiştirmek gerekir. Hadi değiştirdiniz diyelim bu seferde sistematik olduğunu anlar ve yine kabul etmez. Çok karışık algoritmalar var o izlenme, tık olaylarının arkasında. Ancak yanıltılamaz değil tabii ki. Çok büyük Rus hacker grupları başarmıştı mesela yanlış hatırlamıyorsam. Ancak sizin benim yapabileceği gibi basit şeyler değil.
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Para kazanmak ne zor be arkadaş.420 dolarada çalışmakta ne kadar zorluyor insanı.

Youtube reklamlarıda bir acayip be hocam. Ben mesela araba seviyorum. Bana gidip 400 bin dolarlık cep saati gösteriyor. Kol saati bile değil. Yada kredi gösteriyor. Sanki çok zenginmişiz gibi.

• SevilenAdam kullanıcısına yanıt
    ÇÖZMEDİ O KADAR DA BÜYÜTME KENDİ ZEKA SEVİYESİNİ BOLLUGUNDAN KAZANDI
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.