Şimdi Ara

YouTube'dan para kazananlar içeri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
5
Favori
8.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar tr.gg uzantılı bi domanine ziyaretçi defteri eklesem. Bu sistemden para kazanan herkes oraya videolarının linkini koysa(sonuçta ip'ler farklı) ve birbirimizin linkine, reklamlarına tıklasak kimler katılır? En az 5 6 kişi olursak ziyaretçi defteri linkini buradan eklerim. İyi günler

• en kısa zamanda ban bekler sizi :) daha önce facebook grupları açıp böyle şeyler yapmışlardı ve ban.
  • şunu izlede katkın olsun bari bana
    http://www.youtube.com/watch?v=4cfOZyOFKH4

bu da benim 4 aydır kazandığım
    can sıkıntısından video yüklüyorum ayda 1-2 tane :)
     YouTube'dan para kazananlar içeri

• Nasil tespit ediyolar bilmiyorum ama banlaniyorlar. Benim de aklima gelmisti benzer bi sey sadece herkes bi linkteki videonun reklamina degil de kanaldaki herhangi bi videoda reklamina tiklama ve 5 tane videoyu sonuna kadar izleme. Bunu 10 veya 20 kisi yaparsa herkes birbiri icin tiklar ve sonuna kadar izlerse sorun cikmasMis gibime geliyo ama denemek yemiyo acikcasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ban yersiniz.Google adsense koskaca ayrıca TBM ler 0.01, 0,05 arası iken ne kazanican riske deymez

• quote:

Orijinalden alıntı: hissetme

Ban yersiniz.Google adsense koskaca ayrıca TBM ler 0.01, 0,05 arası iken ne kazanican riske deymez

Benim tbm'm 0.10 - 0.17 arasi bencr gayet de değer.

• Youtube'dan para kazanmak nasil oluyor acaba, basitce tarif edebilir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkiye için olmuyordu sanırsam, nasıl yapıyorsunuz ?
  • bende en son araştırmama göre türkiye den ne üyelik kabul ediyorlar nede para kazandırıyorlar
  • Kanal ayarlarindan Bulundugunuz ulkeyi abd olarak degistirdiginizde para kazanmayi aktif edebiliyorsunuz.

• bir yerde okuduğum kadarıyla 15 mayıstan itibaren türkiye için de para kazanma aktif edildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oarsiyuen

en kısa zamanda ban bekler sizi :) daha önce facebook grupları açıp böyle şeyler yapmışlardı ve ban.

Nasıl tespit ediliyor peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

bir yerde okuduğum kadarıyla 15 mayıstan itibaren türkiye için de para kazanma aktif edildi.

Mayıs'ın 3unde turkiyede sadece reklamlar tekrar cikmaya basladi lokasyonunuzu değiştirmediginiz surece adsense hesabinizda youtube icin para kazanmayi aktif edemezsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bbpak83

Kanal ayarlarindan Bulundugunuz ulkeyi abd olarak degistirdiginizde para kazanmayi aktif edebiliyorsunuz.

nerden nasıl yapıyorum şu an hesabınız aktif değil diyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: gltknln

quote:

Orijinalden alıntı: bbpak83

Kanal ayarlarindan Bulundugunuz ulkeyi abd olarak degistirdiginizde para kazanmayi aktif edebiliyorsunuz.

nerden nasıl yapıyorum şu an hesabınız aktif değil diyor....

Adsense hesabın var mi? Eger ciddi olarak yapmak istiyosan bu isi youtubeda para kazanma hakkinda her sey diye bi video var youtubeda 1bucuk saatlik onu izle kafanda soru isareti kalmaz

• Hocam bana video önerileri söylermisiniz? Yeni açtım şu an hesabı. Yaz gelsin oyunlarla ilgili felan videolar veya güncel videolar paylaşabilirim ama yaza kadar pek vkatim yok.Şimdilik ne yapabilirim?
  • Youtubeden para kazanmak isteyenler BURADAKİ yazımı okuyabilirler nasıl yapılacağı hakkında bilgi ve bir video ekledim bakabilirler.
  • Beyler hort olucak ama nasıl yapıyorsunuz bana da gösterin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42ultrAslan42

Beyler hort olucak ama nasıl yapıyorsunuz bana da gösterin

Aynen

• Youtube'da nasıl kazancağımı anlatana 5$

pm atın
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.