Şimdi Ara

Youtube'da İngilizce Altyazili Dizi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar su an amerikadayim lifeguard isi yapiyorum fakat havuzda pek kisi olmuyor internet baglantim var iphonedan youtubedan dizi seyredip ingilizcemi gelistirmek istiyorum fakat duznli olarak upload edilmis bir dizi bulamadim

Friends ,south park ya da walking dead baktim yoktu. İngilizce altyazili olsa super olur fakat olmasa da sorun degil onerebileceginiz ingilizcesi pek zor olmayan dizi var midir mumkunse linkini buraya koyabilir misiniz?

Bu arada bu bos zamanimda baska neler yapip dili gelistirebilirim bunun hakkinda bilgilendirirseniz de sevinirim tesekkrler.

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçanPırasa -- 21 Temmuz 2012; 19:41:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Walkong
    Walkong
    Walkong
    Walkong
    Walkong

• Adam amerikada ingilizce geliştirmek için dizi önerisi istiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Randy Marsh

Adam amerikada ingilizce geliştirmek için dizi önerisi istiyo

Zaten konusuyorum insanlarla fakat her gun 10 saat bos bos bi havuza bakmaktansa bi diziye baslayip zamani gecimek daha faydali

Bilgi sahibi birisinin gelmesini beklemek lazim sanirim fikri olmayan yazmasin arkdas illa komik olmaya calismayn

• Up

• family guy dicemde onu hayatta anlamassın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önce bi torrent sitesine giriyosun, istediğin dizinin istediğin bölümünü indiriyosun. Sonra divxplanet gibi bi altyazı sitesine girip ingilizce altyazılarını indiriyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avokado Kabuğu

Önce bi torrent sitesine giriyosun, istediğin dizinin istediğin bölümünü indiriyosun. Sonra divxplanet gibi bi altyazı sitesine girip ingilizce altyazılarını indiriyosun.

Yanimda iphone var sadece onun icin youtube kullanabiliyorum onun disinda pcden altyazi indrip icine gommek falan o isler cok karisik ve uzun Bildiginiz bi yontem varsa onu da anlatabilirsiniz

• www.hulu.com
    buradan bir çok diziyi filmi ingilizce altyazılı izleyebilirsin
  • mesajim duruversin banada lazim koye cok turist geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: miraculous

www.hulu.com

Tesekkurler hocam da 1 hafta kullanimi var diyor aylik ucret istiyor bundan kacis yolu yok mu :D

• quote:

Orijinalden alıntı: UçanPırasa

quote:

Orijinalden alıntı: miraculous

www.hulu.com

Tesekkurler hocam da 1 hafta kullanimi var diyor aylik ucret istiyor bundan kacis yolu yok mu :D

plus ı değil normalini kullan onda da epey malzeme bulabilirsin
    bir dewww.netflix.com var buna üye ol bir ay kadar deneme süresi veriyor o sürede bir sürü dizi ve film izleme olanağı yakalarsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.