Şimdi Ara

YouTube'da coverladığım şarkıları paylaşarak para kazanabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, şarkı coverlayıp paylaşan çoğu YouTuber gibi ben de gitar çalarak ve şarkı söyleyerek video paylaşmayı planlıyorum, şarkıların notalarını gitar ile kendim çalıp yorumlayacağım, yani orijinal müziği içeren bir ses koymayacağım, böyle bir kanal açarsam sponsorluk ile para kazanabilir miyim telif sorunu olmadan?

• Up
  • kazanamassın hocam
  • Telif yersin ama cover olayında farklı çalışıyor. Videolarından pay alıyorlar hepsini kesmiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHADOW

kazanamassın hocam
    Neden hocam? cover yapan milyonlarca abonesi olan bir sürü YouTuber var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

Neden hocam? cover yapan milyonlarca abonesi olan bir sürü YouTuber var?

Alıntıları Göster
    hocam hemen kanalı açar açmaz şalır şakır abone yağmaz heralde
    o kadar kanalın arasından sıyrılıp yükselmen lazım ayrıca senin gibi düşünüp youtube işine giren baya insan var yani rekabet yüksek muhtemelen
    ama sesime güveniyorum dersen deneyebilirsin, telif muhabbeti nasıl onu da pek bilmiyorum
    umarım istediğin yere gelirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: AlbertEinstein

Telif yersin ama cover olayında farklı çalışıyor. Videolarından pay alıyorlar hepsini kesmiyorlar
    Ne kadar pay alıyorlar hocam? mesela Pellek, Boyce Avenue, J.Fla bunlar gibi cover kanalları bayağı izleniyor, ne kadarını kendileri kazanıyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moving On -- 15 Eylül 2018; 18:44:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Youtube'dan Ne Kazanırım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam lütfen sadece akor basıp gitara sert vurmadığını söyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest87628

Hocam lütfen sadece akor basıp gitara sert vurmadığını söyle
    Hocam gitar çalmayı iyice kavradıktan sonra başlayacağım, eskiden sadece bir kaç kez gitar çaldım o yüzden pek tecrübem yok.
  • quote:

hocam hemen kanalı açar açmaz şalır şakır abone yağmaz heralde
    o kadar kanalın arasından sıyrılıp yükselmen lazım ayrıca senin gibi düşünüp youtube işine giren baya insan var yani rekabet yüksek muhtemelen
    ama sesime güveniyorum dersen deneyebilirsin, telif muhabbeti nasıl onu da pek bilmiyorum
    umarım istediğin yere gelirsin

Alıntıları Göster
    Sağ olun hocam umarım, amacım geç de olsa hayallerimi gerçekleştirmek, ileride istediğim yere geldiğimde bakarsınız bu konuyu uplarım, siz de hatırlayıp tebessüm edersiniz :)

• quote:

Sağ olun hocam umarım, amacım geç de olsa hayallerimi gerçekleştirmek, ileride istediğim yere geldiğimde bakarsınız bu konuyu uplarım, siz de hatırlayıp tebessüm edersiniz :)

Alıntıları Göster
    O zaman bize youtube kanalini pm yolla, altina "krdsm ben ilk abonelerinden shadow, bizi unutma tmm mi" filan yazariz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ne kadar pay alıyorlar hocam? mesela Pellek, Boyce Avenue, J.Fla bunlar gibi cover kanalları bayağı izleniyor, ne kadarını kendileri kazanıyorlar?

Alıntıları Göster
    https://www.youtube.com/music_policies
    https://support.google.com/youtube/answer/3301938?hl=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbertEinstein -- 15 Eylül 2018; 22:29:8 >

• Just moving on bro
  • quote:

O zaman bize youtube kanalini pm yolla, altina "krdsm ben ilk abonelerinden shadow, bizi unutma tmm mi" filan yazariz

Alıntıları Göster
    Kanalı daha açmadım hocam, ama söz açınca ilk size yollayacağım pm'den :D
  • Telif hakkının kimde olduğuna göre değişir. Yabancı şarkılardan yaparsan çoğunda otomatik gelir. Müzik firmasının policy'si neyse (bunu nasıl çevireyim bilemedim) ona göre yaptırım uygularlar kazandığından kesme videoyu tamamen kaldırma sesi kesme vs vs. Ben müzikle ilgilenmiyorum ama bence yap bir şey kaybetmezsin başarılar :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.