Şimdi Ara

Youtube - Buzzmyvideos

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar , bugün öğle saatlerinde Buzzmyvideos'dan teklif aldım , açıp okumaya başladığımda hayal kırıklığına uğradım. Attıkları yazıda : ''BuzzMyVideos Entertainment YouTube Hesabı'na katılarak YouTube ile olan iş ortaklığınızı iyi ilişkiler içinde sonlandırmayı kabul edersiniz. YouTube Hesabınız, BuzzMyVideos Entertainment YouTube Hesabı'na bağlandığında, BuzzMyVideos Entertainment, önceden sizin olan YouTube Hesabı'nın sağladığı tüm geliri alır ve bu YouTube Hesabı'nın bundan sonraki yönetiminden BuzzMyVideos Entertainment sorumlu olur.

BuzzMyVideos Entertainment iş ortağının zararınızı karşılayıp karşılamayacağı dahil olmak ve bununla sınırlı olmamak kaydıyla, BuzzMyVideos Entertainment iş ortağına dair YouTube'un hiçbir beyanda bulunmadığını ve garanti vermediğini onaylarsınız.

Ayrıca, siz ve BuzzMyVideos Entertainment arasında meydana gelen hiçbir anlaşmazlığa YouTube'un aracılık etmeyeceğini ve BuzzMyVideos Entertainment iş ortağınızın izni olmadan kanalınızın bağlantısını BuzzMyVideos Entertainment iş ortağından kaldıramayacağınızı da onaylarsınız.

Bağlantı sonucu kişisel bilgilerinizin BuzzMyVideos Entertainment ile paylaşılabileceğini ve bu bilgilerin farklı veri koruma yasalarının geçerli olduğu yaşadığınız ülkenin dışına iletilebileceğini bilirsiniz ve bu ifşa etmeye izin verirsiniz.

Yukarıdaki hüküm ve koşulları kabul ediyorsanız ve YouTube'un YouTube Hesaplarınız'ı kanalı BuzzMyVideos Entertainment iş ortağınızın YouTube Hesabı'na bağlamasını istiyorsanız lütfen aşağıdaki bağlantıyı tıklayın.''

ibaresi ile karşılaştım , sonuç olarak ben bu teklifi kabul edip Buzzmyvideos ailesine katılırsam ileride elde edeceğim tüm gelir direk olarak onların eline mi geçecek? Yani benim bu işten kazancım ne olacak? Son olarak buzzmyvideosun kendi sitesine girdiğimde YouTube üzerindeki video görüntülenmelerinizi ve abone sayınızı artırın.
    4,000’den fazla video üreticisinin bulunduğu, sürekli büyüyen bir topluluğun arasında yerinizi alın.
    Kanalınızdan elde ettiğiniz kazancı artırın. yazıyor ama ben katılırsam hesabımı elimden alacakları yazıyor? Yardımcı olursanız sevinirim , teşekkürler.

• o işlerden anlamam ama eldeki yetiyor ise adamlara hesabı vermek pek sağlam değil. neticede kanal kötü duruma düşerse size tekmeyi basmazlar mı neticede artık onların?

ondan dolayı ben olsam hiç kasmam reddederim. kanalım benim kanalımsa zararda da kardada benim olmalı.

tabi yine siz bilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardunyocu

o işlerden anlamam ama eldeki yetiyor ise adamlara hesabı vermek pek sağlam değil. neticede kanal kötü duruma düşerse size tekmeyi basmazlar mı neticede artık onların?

ondan dolayı ben olsam hiç kasmam reddederim. kanalım benim kanalımsa zararda da kardada benim olmalı.

tabi yine siz bilirsiniz

Sözleşme gibi bir şey oluyor bu , öyle kanalı istediği gibi alamaz , onun dışında Türkiye de webtekno Hayrettin gibi kanallar da buzzmyvideos u kullanıyor , sanırım yüzde 10-20 arası alıyorlarmış ama bana gönderdikleri iletide öyle yazmıyor. Kendilerine mail attim gelen cevaba göre hareket edeceğim , sonucu buraya yazarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam partnere geçtiğinde az biraz izlenmeye katkısı olur destek ekibi sana yardımcı olur her konuda vs... kesinti oranını öğrendin mi sen ? kaç para kesecekler asıl önemli olan o 35 felan kesiyorlar girme derim
  • sonuç ne oldu kaç kesiyorlarmış
  • Kabul ettim fakat ne kadar kestiklerini öğrenemedim , fakat yüzde 40 a kadar çıkar diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YouTube kullanıcıları videolarını ModaSky sitesi üzerinden yayınlayarak kolayca Sponsor ve Reklam bulabilirler. Abone kazanabilirler. Gelirlerini arttırabilirler. Bol para kazanmalar....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Youtube
    geçen yıl açıldı
    YouTube Oyun Kanalım..
    4 yıl önce açıldı
    Youtube Yayıncısı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.