Şimdi Ara

Youtube Arka Plan Boyutları Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
8.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Youtube kanalım var ve buna arka plan yapmaya çalışıyorum ama bir türkü boyutu tutturamıyorum. Arka plana koyduğum resimler ya videoların görüntülendiği yerin arkasına düşüyor ya da ekrana sığmıyor. Bana hazır bir psd dosyası atabilecek olan var mı? Bende resimleri oradaki boyutlarına göre yerleştiririm.
    Ha birde buton koymak var onu nasıl yapıyoruz( Çok önemli değil uzunsa anlatmakla uğraşmayın) ? Örneğin arka plandaki butona basıyorsun internet sitesine falan gidiyorsun.
    Cevap verirseniz çok mutlu olurum. Teşekkürler.

• takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bari görenler hayrına uplasalar olmaz mı?
  • buton koymak için gmail destek ekibine mesaj atıp "kanalımın marka kanalı olmasını istiyorum" diyeceksin.şartları bilmiyorum.bu arada gmail veya google destek ekibine ulaşırsan bana da link atıver.en son bulamamıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: lifeisdh

http://www.mediafire.com/?r5u079dt3enbub2

Çok teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

buton koymak için gmail destek ekibine mesaj atıp "kanalımın marka kanalı olmasını istiyorum" diyeceksin.şartları bilmiyorum.bu arada gmail veya google destek ekibine ulaşırsan bana da link atıver.en son bulamamıştım

Bilgi için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: lifeisdh

http://www.mediafire.com/?r5u079dt3enbub2

Malesef olmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arka planda youtube
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • türkü boyutu neye denk geliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TEKSAS-

türkü boyutu neye denk geliyor ?

"Türkü boyutu" derken anlamadım.
  • F12 Basman yeterli
  • arka plandaki resmi tam ayarlasan bile farklı çözünürlükteki monitörlerde tam oturmuyor görüntü, ayarı kayıyor. hala çözemedim nasıl yapıldığını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

arka plandaki resmi tam ayarlasan bile farklı çözünürlükteki monitörlerde tam oturmuyor görüntü, ayarı kayıyor. hala çözemedim nasıl yapıldığını.

Mesela bazı kanalarda her ekranda tam oturuyor.
    Artık milleten psd dilenmeye başladım.
  • Yararli konu.

• quote:

Orijinalden alıntı: erynch

Yararli konu.

İşe yarayan bir cevap gelince gerçekten yararlı olacak.

Diğer konuya cevap yazanlar yanlış anlamayın hepinize ilginiz için teşekkür ederim. Sadece işe yaramadı o kadar fakat yinede sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares48_

quote:

arka plandaki resmi tam ayarlasan bile farklı çözünürlükteki monitörlerde tam oturmuyor görüntü, ayarı kayıyor. hala çözemedim nasıl yapıldığını.

dediğim gibi çözemedim nasıl yapıldığını. mesela bi resmi tam ayarlamıştım ben, sonra kare monitörde baktım kanala resmin şaftı kaymıştı.
  • quote:

quote:

quote:

dediğim gibi çözemedim nasıl yapıldığını. mesela bi resmi tam ayarlamıştım ben, sonra kare monitörde baktım kanala resmin şaftı kaymıştı.

Harbi nasıl yapıyor adamlar bunu ya?

• quote:

Orijinalden alıntı: Live Your Life

https://www.google.com.tr/search?q=youtube+page+template&aq=0&um=1&ie=UTF-8&hl=tr&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=RtIsUZONOsfasgbWtIHIBg&biw=1241&bih=615&sei=TNIsUe64Mc7Dswbl64DwBA

Yok abi olmuyor bir sürü farklı temayla denedim. Hatta artık hep aynı yerlerde çıkıyor. Yani hep aynı yerler sığmıyor. Aynı yerler taşıyor falan.

• quote:

quote:

quote:

https://www.google.com.tr/search?q=youtube+page+template&aq=0&um=1&ie=UTF-8&hl=tr&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=RtIsUZONOsfasgbWtIHIBg&biw=1241&bih=615&sei=TNIsUe64Mc7Dswbl64DwBA

Yok abi olmuyor bir sürü farklı temayla denedim. Hatta artık hep aynı yerlerde çıkıyor. Yani hep aynı yerler sığmıyor. Aynı yerler taşıyor falan.

tam olarak ne yapmak istiyorsunuz ?

Oyun kanalı. Arka planda oyun karakterleri falan var. Ama bir türlü sığdıramadım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tam olarak ne yapmak istiyorsunuz ?

Oyun kanalı. Arka planda oyun karakterleri falan var. Ama bir türlü sığdıramadım.

burdan deneyin hocam
    http://www.panzoid.com/tools/backgrounder.aspx
    ya da resimi atın ben deneyim

Teşekkürler fakat ondan önce ekran resmini çektim ve onun üzerinden öylesine yaptım. Benim monitörümde oldu fakat daha büyük bir ekrana geçince tabi sığmadı ve kenara birleşmiş olan resimler ortada kaldı.
    O sorunun çözümünü biliyor musunuz peki?

• Mart ayı itibariyle kapak resmi boyutları yenilendi ve bunun için bir yazı yazdık : Youtube Kanal Resmi Boyutu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.