Şimdi Ara

Youtube-Anlık bir hata oluştu, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz HATASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
67.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PM atmadan burda paylaşsan herkez istifade etse olmazmı?
    Ben 3 farklı brovser'da denedim yinede aynı. Modemi bile değiştirdim hala aynı çıldırıcam. formatta işe yaramadı.

Orijinalden alıntı: Mustfox

PM atmadan burda paylaşsan herkez istifade etse olmazmı?
    Ben 3 farklı brovser'da denedim yinede aynı. Modemi bile değiştirdim hala aynı çıldırıcam. formatta işe yaramadı.

PM gönderdim arkadaşım.

Yalnız benim durum şu. Normalde Video oynatılıyor ama Kurum filtreleyip engellediği için bu hatayı alıyordum. Programı çalıştırınca engellemeyi kaldırmış oldum.@
    Mustfox
    @
    EmreAltuntas

"Yine dene. Yine başarısız ol... Daha iyi başarısız ol."

Samuel Beckett
  • arkadaşlar bendede aynı sorunlar vardı flashplayer güncelledim host dosyasını sildim olmadı en sonunda youtubeın yeni dnssini buldum ve ardından düzeldi

195.175.39.39
    195.175.39.40

işte dns burada arkadaşlar umarım sorununuz düzelir

Orijinalden alıntı: baryonx09

arkadaşlar bendede aynı sorunlar vardı flashplayer güncelledim host dosyasını sildim olmadı en sonunda youtubeın yeni dnssini buldum ve ardından düzeldi

195.175.39.39
    195.175.39.40

işte dns burada arkadaşlar umarım sorununuz düzelir

Bunuda deneyeyim teşekkürler.

işe yaramadı arkadaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redvelvet -- 1 Haziran 2013; 20:24:07 >
  • Herhangi bir filtre kısıtlamasıyla ilgili bir sorun olmamasına rağmen bu hatayı alıyorsanız HTML5 Denemesine Katıl bağlantısını takip ederek HTML5 oynatıcıyı deneyebilirsiniz. İstediğiniz zaman aynı sayfadan katılımı iptal edebilir veya daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.
  • Spotflux programı sorunu çözdü teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dopplereffect -- 3 Haziran 2013; 17:01:50 >
  • Hotspot daha başka sorunlar çıkardı, youtube açılıyor tamam, busefer outlook expresten mail gitmiyo, emule bağlantısını kısıtlıyor, facebook'ta videoların bi kısmı açılmıyor, upload yaptırmıyor facebooka, hotspotu devredışı bırakıp tekrar etkinleştiriyorum youtubew kullanırken, yani bissürü angaryeyle kullanabiliyoruz bilgisayarı.
  • chrome kullanan arkadaşlar,sorunu çözdüğümü sanıyorum.jawa,player ve chrome en güncel olacak.bu 1.eğer böyleyse çok basit bir işlem yapacaksınız.sırası ile yazıyorum şimdi:AYARLAR// GELİŞMİŞ AYARLARI GÖSTER// İÇERİK AYARLARI//ÇEREZLER de....Üçüncü taraf çerezlerini ve site verilerini engelle var.yanındaki kutucuğu tik liyoruz.///İSTİSNALARI YÖNET///tıklıyoruz...ana makine adı kalıbı olan yere www.youtube.com yazıyoruz ve yanındaki bölümde **izin ver,çıkışta temizle,ENGELLE **var.ENGELLE diyoruz ve BİTTİ deyip kapatıyoruz.artık you tube önbelleğe çerez bırakmıyor ve bütün videolar ardarda açılıyor.

mozilla için de durum pek farklı değil.seçenekler/gizlilik/firefox uygulaması özel ayarları kullanacak////AYRICALIKLAR///www.youtube.com////ENGELLE ....Bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turk'm

73 Kere Aynı Konu Açıldı 73 Kere Aynı Cevapları Verdim

1- CClaner İle Temizle
    2- Advanced SystemCare 6.2 İle Gizlik Sorunlarını Tara
    3- Önbelleği Sil

Alıntı Yaptığım işlemleri uygula

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: redvelvet

iki gündür durumum yine aynı YT videoları açılmıyor. yukardaki işlemde artık kâr etmiyor. Bu hata bir benim başıma musallat galiba.

Bendede aynı problem var hala

videonun çözünürlüklerini değiştiriyorum ve video birden açılıyor

Çok şaşırtıcı

░░░░░░░░░░███
    ░░░░░░░░░█░░ █
    ░░░░░░░░░█░░░█
    ░░░░░░░░░█░░░░█
    ██████▄▄█░░░░░██████▄
    ▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█
    ▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█
    ▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█
    ▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█
    ▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█
    ▓▓▓▓▓▓█████░░░░░░░░░█
    ██████▀░░░░▀▀██████▀

• Merhaba. Kardeşim 8.8.8.8 8.8.4.4 ü Dnsden sil Otomatik aramaya getir. Dene olmazsa modeme reset at bende oluyor.

Orijinalden alıntı: jaja1907

Merhaba. Kardeşim 8.8.8.8 8.8.4.4 ü Dnsden sil Otomatik aramaya getir. Dene olmazsa modeme reset at bende oluyor.

Olmuyor olmuyor ne yapsam olmuyor .. :)
    1-flashplayeri güncelledim
    2-flashplayeri sildim yeniden yükledim
    3-cclenair ile temizlik yaptım
    4-çerezleri sildim firefox defoult yaptım
    5-kayıt kütüğünü temizledim
    6-arconis ile düzgün çalışan (videoları izleyebildiğim) yedeğimi geri yükledim

sonuç: sıfır.
    hakkından gelemedim bu sorunun.
    yardım ederseniz şimdiden teşekkürler.

not: çözünürlük ayarını değiştirdim 1-2 kere video açıldı ondan sonra yine yok.
    yeryer bunları yaparken videolar geldi gitti ama hiçbir zaman 3. kere videoyu seyretmek nasip olmadı.
    about:config ayarlarında flashplayer diye bir kelime geçmiyordu.
    ayrıca realplayer ile ilgili bir ayardan bahsediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukcm -- 23 Haziran 2013; 13:27:34 >

• Proxy adresinizi 107.23.180.148:8080 yaptım sorun çözüldü. umarım doğru bir şeyler yapmışızdır.

Youtube-Anlık bir hata oluştu, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz HATASI Youtube-Anlık bir hata oluştu, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz HATASI

• bu seferde çoğu adrese girilmiyor. yapacak başka bir şey lazım. vekil sunucu zaten güvenli değilmiş.

Live is ....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.