Şimdi Ara

YouTube için yeni çözünürlük seçeneği yolda: '1080p Premium'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
6.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YouTube için yeni çözünürlük seçeneği yolda: '1080p Premium'
    YouTube'un, mobil uygulama kullanıcıları için yeni çözünürlük seçenekleri üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Bir Reddit kullanıcısı ''1080p Premium'' adı verilen yeni bir oynatma seçeneğinin ilk görüntülerini paylaştı. Peki 'Geliştirilmiş bit hızına' sahip olduğu belirtilen özellik neler sunacak? İşte bildiklerimiz

Youtube'a yeni çözünürlük seçeneği ekleniyor

Görünüşe göre Youtube, ücretli aboneler için platforma yeni yetenekler kazandırmayı planlıyor. Bu bağlamda yeni keşfedilen ''1080p Premium'' oynatma seçeneği, fotoğrafta da görülebildiği gibi 1080p'nin hemen üzerine konumlandırılacak. Böylece aynı video içeriği, ücretsiz kullanıcılar için standart 1080p'de, Premium kullanıcıları içinse daha yüksek bit hızı sunan 1080p Premium'da oynatılacak diyebiliriz.

Ayrıca Premium aboneleri için daha farklı ayrıcalıklar planlandığı da belirtiliyor. Bu noktada "kuyruğa ekle" özelliğini test eden Youtube, "1080p Premium" seçeneği için 120 FPS gibi farklı kare hızlarına da destek sunabilir.

[bkzdh= 160821]

Bilindiği üzere Youtube CEO'su Susan Wojcicki, yönetim koltuğunu kısa bir süre önce Neil Mohan'a devretti. Yeni keşfedilen özelliğin ise bu değişiklikle bağlantılı olup olmadığı henüz doğrulanmadı. Peki siz bu konuda neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde bizimle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/youtube_begins_testing_1080p_premium_stream_option_on_mobile_app-news-57661.php

• Umarim yaparlarda insanlar baska platforma kayar

• Görüntü kalitesi değil içeriğin kalitesi daha önemli benim için.

• Spotify kullanmayı bırakıp Youtube Premium'a geçtim. Hem Youtube Music kullanıyorum hem de Premium nimetlerinden yararlanıyorum. Bu bitrate ayrıcalığı da acilen, hemen gelmeli.

• Mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dh premium gibi bişey olmuş bu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1080p 120hz gelirse güzel olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Reklam gelirleri düşünce koca koca şirketler abonelik servisi sunmaya başladı. Facebook bile mavi tik satıyor. YouTube için yeni çözünürlük seçeneği yolda: '1080p Premium' 

• MiyopBey kullanıcısına yanıt
    Spotify ile youtube music’i aynı kefeye koyan mümin kardeş. Bunu yapman delilik…

• Telefonunuz nedir?

• scientia kullanıcısına yanıt

harbiden he.. google; youtube'a getirir yakında paralı tiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stableRevulation -- 23 Şubat 2023; 18:48:26 >
  • Alternatif bir platform şart artık. Bunlar da iyice tekelleşti. Bu işi yaparsa amazon ya da microsoft yapar. Birkac yane alternatif platform oldu mu bu abonelik sistemi de boşa çıkar.

• nedir ne işe yarar

• Ben hep 1080p Belomium kullanıyorum gayet memmnunum..

• Premium’a özel dolby vision , atmos veya dtx x de gelebilir bence hem youtube music içinde kullanılır. Hem filmler YouTube movies üzerinden kiralanır

• Her hizmet ücretli oldu. Tv bedavaydı şuan 3 4 ayrı yayın hizmetine para ödüyoruz YouTube ücretsizi çekilmez oldu. Vs vs...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarayıcıdan açarken zaten video'da 2K veya 4K seçeneği varsa onlar seçilebiliyor. Ama Chromecast w/ Google TV HD gibi cihazlarda 4K seçemediğimiz için hiç değilse enhanced bitrate'li 1080p seçeriz. O açıdan iyi bir seçenek.

• Ben internet sağ olsun hep 360p lik alıyorum YouTube için yeni çözünürlük seçeneği yolda: '1080p Premium' 

• 60 fps den yüksek video desteği getir premiuma özel yapsa bir şey demem

zırnık yok bu arada

• Reklam gelirleri neden dustu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.