|
Bildirim
Spotify kullanmayı bırakıp Youtube Premium'a geçtim. Hem Youtube Music kullanıyorum hem de Premium nimetlerinden yararlanıyorum. Bu bitrate ayrıcalığı da acilen, hemen gelmeli.
|
Görüntü kalitesi değil içeriğin kalitesi daha önemli benim için.
|
Reklam gelirleri düşünce koca koca şirketler abonelik servisi sunmaya başladı. Facebook bile mavi tik satıyor. |
Spotify ile youtube music’i aynı kefeye koyan mümin kardeş. Bunu yapman delilik…
|
Bu işin boku çıkacakmış gibi bir his var içimde. Buradan premium satmak için mevcut 1080p kalitelerini düşürmesin bu hırbolar. |
Umarim yaparlarda insanlar baska platforma kayar
|
Alternatif bir platform şart artık. Bunlar da iyice tekelleşti. Bu işi yaparsa amazon ya da microsoft yapar. Birkac yane alternatif platform oldu mu bu abonelik sistemi de boşa çıkar.
|
1080p 120hz gelirse güzel olur
|
|
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Reklam gelirleri düşünce koca koca şirketler abonelik servisi sunmaya başladı. Facebook bile mavi tik satıyor. |
harbiden he.. google; youtube'a getirir yakında paralı tiki < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stableRevulation -- 23 Şubat 2023; 18:48:26 > |
nedir ne işe yarar |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tarayıcıdan açarken zaten video'da 2K veya 4K seçeneği varsa onlar seçilebiliyor. Ama Chromecast w/ Google TV HD gibi cihazlarda 4K seçemediğimiz için hiç değilse enhanced bitrate'li 1080p seçeriz. O açıdan iyi bir seçenek. |
Ben internet sağ olsun hep 360p lik alıyorum |
60 fps den yüksek video desteği getir premiuma özel yapsa bir şey demem zırnık yok bu arada |