Şimdi Ara

your game data is corrupt please repair your installation through origin hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok uzun süredir BF oynamıyordum bugün son güncellemeyi yaptım yaklaşık 7gb idi, ardından her zamanki gibi dil paketi vs klasöre yapıştırdım fakat oyuna bir türlü giremedim. Sürekli bu error hatasını almaya başladım. Defalarca repair install yaptım fakat işe yaramadı maalesef. Oyun rus keyi. Tüm oyunu uninstall edip baştan yüklemek istemiyorum çünkü 20gb az bir rakam değil. Yapmam gereken nedir, hangi dosyaları yapıştırmalıyım, nerede yanlış yapıyorum ?

• oyunum rus keyi demişsin. vede büyük ihtimal oyunu açmadan önce ingilizceye çevirmek için patch atmışsın? eğer böyleyse 6 aralık yamasını indirip içine atıp sonra tekrardan 5 mart yamasını atmalısın

bak burda silent06 adlı üye paylaşmış 6 aralığı onu indir hocam
    http://forum.donanimhaber.com/m_68550728/tm.htm

burdanda 5 martı çek

http://cdkeyshere.com/files/bf3.html

umarım sorunun geçmiştir :)

# 35 Kevin Durant # 0 Russel Westbrook # 9 Serge Ibaka # 5 Kendrick Perkins # 2 Thabo Sefolosha # 37 Derek Fisher # 4 Nick Collison # 34 Hasheem Thabeet # 11 Jeremy Lamb # 15 Reggie Jackson # 3 Perry Jones # 25 DeAndre Liggins # 12 Steven Adams # 21 Andre Roberson # 47 Grant Jerrett

• bende de aynı sorun var dediklerini yaptım. ama benim ingilizce ses dosyası geçen yazdan kalma.herhalde o yüzden gene aynı hatayı veriyor. geçen yazdan beri ingilizce yamasında bi değişiklik oldu mu main patch de yani? onu indirmelimiyim? şu an bende en.sb dosyası 1.181.003 kb olarak gösteriyor da.
    Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana
  • Bende de düzelmedi sorun arkadaşlar. Yok mu bir el atabilecek...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.