Şimdi Ara

Yougamers mı ? Can you run it mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Arkadaşlar sorum başlıkta da belirttiğim gibi gayet açık. Bu iki siteden ;

Yougamers :http://www.yougamers.com

Can You Run it :http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx

Hangisine güvenmeliyim ? Bazı forumlarda can you run it'e güvenmeyin dediler. O yüzden ikilemde kaldım. Bilgisayarın kaldırıp kaldırmadığına göre oyun indireceğim. O yüzden hangisini tercih etmeliyim sizce. Şimdiden teşekkürler.

Not: Konuyu doğru yere açmadıysam hatam affola.

• Yougamers'ı ilke kez duydum. Diğeri daha meşhur ama güvenilirliği konusunda birşeyler söylemek gerçekten zor.
  • can you run it öldü artık.Yougamers e güven
  • Hiç birine güvenme denediğimden konuşuyorum iki sitede bazen sapıtıyor ve sisteminde kayıtılı olmayan bileşenleri geçemez olarak gösteriyor o yüzden oyunun demosunu edinip öyle denemeye çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Hiç birine güvenme denediğimden konuşuyorum iki sitede bazen sapıtıyor ve sisteminde kayıtılı olmayan bileşenleri geçemez olarak gösteriyor o yüzden oyunun demosunu edinip öyle denemeye çalış.

Doğru,ikisinede güvenme
  • Ciddi çalışan siteler değiller,laf olsun diye kurulmuş siteler.Oynayacağınız oyunun,önerilen sistem gereksinimlerini her yerden bulabilirsiniz.Kendi değerlendirmenizi kendiniz yapın
  • Eyvallah saolun yardımlarınız için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şahsen kendi fikrim güvenilirlikle alakalı bir durum yok kendi hallerindeki siteler işte olmasalar kimse neden yok diye sormazlar. Çalışma prensiplerinde ekstrem bu durum yok. Oyunun sistem gereksimleri açıklandıktan sonra siteye yükle sonrasında senin sisteminle karşılaştır. Bunu kendinizde çok rahat yaparsınız ama aman uğraşamam diyen arkadaşlar için güzel bir alternatif. Bazen çalışmaz denen oyunlar bile çalışabiliyor orasıda ayrı bir konu tabikide :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Hiç birine güvenme denediğimden konuşuyorum iki sitede bazen sapıtıyor ve sisteminde kayıtılı olmayan bileşenleri geçemez olarak gösteriyor o yüzden oyunun demosunu edinip öyle denemeye çalış.

+1 alakasız sonuçlar çıkabiliyor
  • sitedeki sonuçların yanıltıcı olmasının nedeni aynı bileşenli her bilgisayarın aynı performansı verememesi. mesela win 7 için 1 gb ram isterken ben 768 mb ra ile win 7 ultimatede most wanted oyununu son grafik düzeyinde oynadım ya da dark messiah oyunu da öyle normalde o site yetmez dediği halde full ayarda oynadım çünkü asus anakart vardı ve manyak performans veriyordu ama çift çekirdekli bilgisayarlarda dark messiah oynadığımda aynı tadı alamadım ama gene de yakın sonuçlar veriyor can you run it o kadar da yanıltıcı değil hem oyun seçme yöntemi de çok hoş ve rahat istediğini anında buluyorsun.
  • şuana kadar hep can you run it'le test ettim oyunları bazı oyunları yanlış tespit ediyor, yougamers'i daha hiç denemedim onuda bi denemek lazım.
  • can you run it de miinumumla recommendedin ortasında çıkınca sonuç hangş çözünürlüklerde oynarım ???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.