Şimdi Ara

you tube dolma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir saattir you tubedan video izleyemiyorum hiç dolmuyor videolar internette sorun yok aynı sorunu yaşayan var mı ?

• Video durduğumda dolmuyor gibi başlattığımad doluyor gibi. Bi de foruma eklenen youtube videolarında sorun oluyor. Video başlatmak için tıkladığımda başlamıyor. Mecburen alıntı yapıp video linkini kopyalayıp bakmak zorunda kalıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVoid

Video durduğumda dolmuyor gibi başlattığımad doluyor gibi. Bi de foruma eklenen youtube videolarında sorun oluyor. Video başlatmak için tıkladığımda başlamıyor. Mecburen alıntı yapıp video linkini kopyalayıp bakmak zorunda kalıyorum.

Videonun en üstünde, tıkanabilir,videonun adı yazan bir siyahlık var.Oraya tıkla ln

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Video durduğumda dolmuyor gibi başlattığımad doluyor gibi. Bi de foruma eklenen youtube videolarında sorun oluyor. Video başlatmak için tıkladığımda başlamıyor. Mecburen alıntı yapıp video linkini kopyalayıp bakmak zorunda kalıyorum.

Video'nun yazısına tıkla üstteki. Açılacaktır.
  • aynen bende yaa 2 dakikalık videoyu 10 dakikada izledim

hıphızlı doluyor sonra kesiliyor başa alınca da baştan yüklüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balomer -- 22 Haziran 2013; 15:59:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kinkai Nishisonogi Nagayo

quote:

İşte hepsine tıklanmıyor. Dün tıkladım birine öyle video normal açıldı ama alt satıra video karesi yerleşti. Umarım anlatabilmişimdir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kinkai Nishisonogi Nagayo

quote:

İşte hepsine tıklanmıyor. Dün tıkladım birine öyle video normal açıldı ama alt satıra video karesi yerleşti. Umarım anlatabilmişimdir.

Citizen malesef. Arada bende de tıklanmıyor. Alta kayıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.