Şimdi Ara

YÖS REZİLLİĞİ [ TOPLAMA ÇIKARMA İLE TIP :) ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu sorulara bakın. diyecek söz yok. toplama çıkarma bilen tıpa giriyor.

bunların online bir şekilde sınava girmesi de ayrı bir komik.

( sorular için alttaki videoya bakabilirsiniz )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkellyum -- 2 Haziran 2021; 16:5:45 >

• ya forumdakilere sormak istiyorum, bu mert yiğit paylaşmadan önce bundan haberiniz yok muydu iki gündür çok tepki çekti ondan soruyorum.

geçen yıl adamlar obp ile yerleşti üniversiteye buraya yazdık aman ky gtüne gitsin havasını estirdiler forumdakiler, elin yutıbırı yazınca farklı geliyor :d.

şimdi de online sınavla girmeleri daha da saçmalık.

hatta geçen yıl biri 85 obp ile tıp diş yerine maliyeye yerleşmiş kızın babası belediyenin instagram sayfalarında kızıma haksızlık yapıldı diye ağlıyordu , ss bulursam adı karalayıp atardım
  • Bir de gurbetçiler ve suriyeliler yok biz dil bilmiyoruz bize de haksizlik oluyor diyor orasi komik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çok yazık çok. ortada çok büyük bir haksızlık var. sınavlar açıklandığında 5k sıralamayla tıp kaçıran insanlar ağlarken bunlar 2+2 ile tıpa girmenin sevincini yaşayacaklar

• ya forumdakilere sormak istiyorum, bu mert yiğit paylaşmadan önce bundan haberiniz yok muydu iki gündür çok tepki çekti ondan soruyorum.

geçen yıl adamlar obp ile yerleşti üniversiteye buraya yazdık aman ky gtüne gitsin havasını estirdiler forumdakiler, elin yutıbırı yazınca farklı geliyor :d.

şimdi de online sınavla girmeleri daha da saçmalık.

hatta geçen yıl biri 85 obp ile tıp diş yerine maliyeye yerleşmiş kızın babası belediyenin instagram sayfalarında kızıma haksızlık yapıldı diye ağlıyordu , ss bulursam adı karalayıp atardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medness -- 2 Haziran 2021; 17:47:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • medness M kullanıcısına yanıt

benim böyle bir sınav oldugundan bu videoyla haberim oldu, muhtemelen çoğu kişinin de bu videoyla haberi olmuştur

• .

• yazık günah yemin ederim ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Özür dilerim türko olduğum için :/

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ve o cocugun tıp hukuk kazanma ihtimali %

biz de g*tümüzü yırtalım bir yerlere gelebilmek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkellyum -- 2 Haziran 2021; 23:49:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkellyum

ve o cocugun tıp hukuk kazanma ihtimali %

biz de g*tümüzü yırtalım bir yerlere gelebilmek için

aslında düzenlediler hocam

türk uyruklu olanların kontenjanını %10 yaptılar

mesela bir bölüm 10 öğrenci alacaksa sadece biri türk uyruklu öğrenci geri kalan 9 öğrenci yabancı uyruklu

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

ooo tüm sorun kökten hallolmuş hocam tebrik etmek lazım düzeltenleri  

• berkellyum kullanıcısına yanıt

geçen sene yaptılar hocam 

• Yös ile ilgili her konuya yazıyorum
    Göçmen bir arkadaşım var, tüm ailesi 7 sülale Türkiyede doktor. Annesi halası dayısı eniştes yengesi kim varsa doktor. Biri kadın doğumcu olmuş öbürü göz doktoru olmuş diğeri derma olmuş.
    Arkadaşımın kendisi de tıp okuyor ve aynı fakültede tam 4 kuzeni var hepsi tıp okuyor.
    Asıl bomba olay geliyor, geçen sene yös yapılmadı pandemiden ötürü, yös yerine sadece diploma notuna bakıldı. Kardeşi sadece diploma notu ile tıp girdi ben de vaay helal demek ki diploması iyiydi falan diyorum bi öğrendim ki sadece 70 imiş. 70 diploma ile bu komik sınava bile girmeden sadece diplomasının fotokopisini götürüp tıpa başvurdu ve kazandı.
    Kyk alamıyoruz diye laf ediyordu T.C. vatandaşı olmadıklarından ama memleketlerinden 200€ burs alıyorlar. Gözü hala KYK’da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aberrant Warden -- 3 Haziran 2021; 7:5:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aberrant Warden

Yös ile ilgili her konuya yazıyorum
    Göçmen bir arkadaşım var, tüm ailesi 7 sülale Türkiyede doktor. Annesi halası dayısı eniştes yengesi kim varsa doktor. Biri kadın doğumcu olmuş öbürü göz doktoru olmuş diğeri derma olmuş.
    Arkadaşımın kendisi de tıp okuyor ve aynı fakültede tam 4 kuzeni var hepsi tıp okuyor.
    Asıl bomba olay geliyor, geçen sene yös yapılmadı pandemiden ötürü, yös yerine sadece diploma notuna bakıldı. Kardeşi sadece diploma notu ile tıp girdi ben de vaay helal demek ki diploması iyiydi falan diyorum bi öğrendim ki sadece 70 imiş. 70 diploma ile bu komik sınava bile girmeden sadece diplomasının fotokopisini götürüp tıpa başvurdu ve kazandı.
    Kyk alamıyoruz diye laf ediyordu T.C. vatandaşı olmadıklarından ama memleketlerinden 200€ burs alıyorlar. Gözü hala KYK’da

oha lan benim bi arkadaş vardı ortaokulda baya iyiydi çocuk 470-480+ teog yapmıştı mat falan kolej olimpiyatlarında madalya alıyodu çocukla en son geçen sene yksden sonra buluşmuştuk daha giricem sınava diyodu aslında zor kontenjanları çok azalttılar falan diyodu ytü mekatronik kazanmış(yks sıralaması 30k) bu çocuk nerde yanlış yaptı

• Aberrant Warden kullanıcısına yanıt

o arkadaşın da büyük ihtimal doktor olur ilerde. bu aptal sistemin değişmesi lazım. hatta değişmesi de değil direkt kalkması lazım. vallahi yazık bu benim gibi yks'ye hazırlananlara ya

millet bu haksızlığı göremiyor mu? aslında milletin görememesinin muhtemel sebebi bu sınavı daha önce duymadıkları olabilir. ben bile konuda attığım videoyla öğrendim bu mevzuyu. tag mag açıp bir şey yapılması lazım ortada çok büyük haksızlıklar var. şu an bu konuyu okuyan yüksek hedefi olan arkadaşlarım bu işi ciddiye almanız gerek. siz o istediğiniz yeri binbir emeğe rağmen kazanamadığınız için ağlarken bunlar kitap yüzü açmayıp doktor avukat oluyorlar. bu aptal sınavın kapatılması lazım

• Aberrant Warden kullanıcısına yanıt

vay arkadaş ya ben de tıpı 75 obp ile 3. senemde kazanabileyim adamlar benden daha düşük obp ile sadece obpye bakarak tıpa yerleşsin. böyle saçmalık olamaz ya. yös sisteminin tamamen değişmesi lazım. biz almanya-amerika'daki üniversitelere bu kadar kolay gidemiyorken onların gelip burada bu kadar kolay eğitim görmesi çok mantıksız.

bir de 200euro alıyor kyk mı arıyor hala? kyk'dan neredeyse 3 kat fazla alıyor. paşamıza bir de kyk bursu bağlayalım.

• Evdeki Sinek kullanıcısına yanıt

adalet diye bir şey yok. giden tek şey zamanımız, gençliğimiz...

• berkellyum kullanıcısına yanıt

zor bir fakulteye ve zor bir bolume dustulerse orgun egitimde hemen mezun olamiyorlar kalip duruyorlar, ama gorece kolay bir okulsa kolayca geciyorlar.

abimin okulunda iranlilar vardi bi tanesi fakulteye 2011'de girmis hala atilmamis belki de asistanlarla hocalarla yasit ve de online olmasaydi gecen yil 2. Sinifi da gecemeyecekti :d , buradan girenler 2. Donem fakulte acilmasin diye aglayip sinif temsilcilerine baski yapti, acilirsa sinifta kalacaklarini bildiklerinden yani. Yok virusten korkuyoruz yok astim hastasiyiz falan, pratik egitimin en onemli oldugu bolumlerden birinde geciyor bunlar, online egitimle gecmesi kolay diye okula gitmek istemiyorlar, o zaman sinifta

birakalim dondur uniyi denince de diger bolumler onlinedan bitiriyor biz niye boyle yapiyoruz derler.

Kendi hallerinde takilsalar iyi, fakultenin isleyisine de karismak istiyorlar. Bu adamlar seneye hasta bakacak, staja 0 pratik egitimle gitmek istiyorlar. Belesten kazandiklari fakultede de vizyonu genisletemiyorlar.

Yazik, yabanci da turk uyruklu da falan hic ogrenci alinmasa da olur yos kaldirilmali. Gelen milliyetler belli zaten ulkeyi gelistirirmismis bos beles sartlari var zaten tum universitelerin, o profilden gelen insanlarin ulkeyi gelistirecegine inanan yoktur diye tahmin ediyorum.

• medness M kullanıcısına yanıt

yös tamamen kapatılmalı. denecek söz yok gerçekten

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.