1 Aralık Sabaha Karşı Saat 04:45 civarı server: hera bu diyaloğu gördüm uykum açıldı :) (Yorumsuz olmadı pek ama)
quote:Orijinalden alıntı: _Pulse_yuh onasıl bir özr dilemeAlıntıları Göster euahueah çok güldüm ya :D bokunu yiğim mustafa uehauehuaehuhea çok güsel :D
quote:Orijinalden alıntı: JonasBrothers!euahueah çok güldüm ya :D bokunu yiğim mustafa uehauehuaehuhea çok güsel :DAlıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: JonasBrothers!euahueah çok güldüm ya :D bokunu yiğim mustafa uehauehuaehuhea çok güsel :DAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: JonasBrothers! euahueah çok güldüm ya :D bokunu yiğim mustafa uehauehuaehuhea çok güsel :D
quote:Orijinalden alıntı: Supertramp*quote:Orjinalden alıntı: JonasBrothers! euahueah çok güldüm ya :D bokunu yiğim mustafa uehauehuaehuhea çok güsel :D Alıntıları Göster 3-4 dk önce okudum ama anca yorum yazabildim. Yerlerdeyim....
quote:Orijinalden alıntı: drizztbunların yaş kaç acaba Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: drizzt bunların yaş kaç acaba Maximum 14
quote:Orijinalden alıntı: Tai Lungquote:Orjinalden alıntı: drizzt bunların yaş kaç acaba Maximum 14 Alıntıları Göster Ya Özür Diliosan Özelden Dile.Küfür Ediyosan Özelden Et.
quote:Orijinalden alıntı: AurorAbeamCidden yer mi acaba Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: AurorAbeam Cidden yer mi acaba
quote:Orijinalden alıntı: King_Slayerquote:Orjinalden alıntı: AurorAbeam Cidden yer mi acaba Alıntıları Göster hehe ya bokunu yıcen yada dılemıcen kardesım:D:D arkadas sende affet bu cocugu^^